Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , דוד שלי טס עוד שלושה שבועות לארהב" ונתתי לו כסף שיקנה לי מצלמה , התקציב הוא סביבות ה-300-400 דולר.

לפני כמה שבועות הוא חזר משם והוא קנה לעצמו קנון 850 (אם אני לא טועה SD850 אבל אני לא בטוח) עם כרטיס זיכרון 4 ג'יגה , תיק ועוד כמה דברים ב-300 דולר, והיא כרגע האפשרות המובילה אבל הייתי רוצה לשמוע עוד חוות דעת על המצלמה ועל אופציות למצלמות אחרות .

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

ביררתי היום והדגם של הקנון שהתכוונתי אליו הוא SX100IS .

אפשרות נוספת שעלתה זה להוסיף מעט כסף לקנות ניקון D50 .

מה דעתכם על הדגמים האלה?

אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים.

תודה

מיקי.

פורסם

אין קשר בין אחד לשני.

הקנון היא (יחסית) קומפקטית עם טווח זום גדול, אבל חסרת עדשה רחבה.

ה D50 היא מצלמה רפלקסית דיגיטלית ישנה יחסית ולא זולה, ענקית בהשוואה לקנון, ולא בדיוק ל"מתחילים". אם אתה מתעניין מאוד בצילום,

מעוניין באיכות תמונה גבוהה בהרבה משל קומפקטיות (בעיקר בתנאי תאורה חלשים) ויש לך את הכסף - אז תתחיל לחשוב על ריפלקסית.

אם לא - תפרט מה אתה רוצה במצלמה שלך מבחינת גודל פיזי, טווח עדשה, איכות ב ISO גבוה, מצבים ידניים וכו'.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

panasonic fz7or fz8

מצלמה טובה מאוד למי שלא מחשיב את עצמו לצלם מקצועי, ובעל דרישות לתמונות טובות בכל מזג אויר , תאורה ומצב רוח..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כיום יש לנו בבית מצלמת פילם אולימפוס IS-300 + עדשה C-210 52mm אנחנו מאוד מרוצים ממנה והיא מוציא תמונות באיכויות גבוהות מאוד .

הדרישה שלי מהמצלמה הדיגיטלית שתוציא תמונות באיכות גבוהה לא פחות , אין לי בעיה עם גודל מסויים של מצלמה.

אפשרי למתוח את התקציב לסביבות ה-500 דולר למצלמה איכותית.

סה"כ אני מתעניין בצילום אבל ניסיון עם מצלמות דיגיטליות אין לי עדיין.

פורסם
panasonic fz7or fz8

מצלמה טובה מאוד למי שלא מחשיב את עצמו לצלם מקצועי, ובעל דרישות לתמונות טובות בכל מזג אויר , תאורה ומצב רוח..

ברור, מי שמחשיב את עצמו לצלם מקצועי. מי שמחשיב את עצמו למקצועי, תהיה לו קנון DS MKIII, או ניקון D3.

שתיהן מצלמות של מעל ל5000$.

אוקיי, יש לך אפשרויות כאלה:

קיט של אולימפוס E510

קיט של ניקון D60

קיט של אולימפוס E420

קיט של סוני A300

קיט של פנטקס K200D

קיט של קנון XTI.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...