Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש בעיה עם הברגים מכיוון שהם נשברים.

האם כדאי לשים איזה חומר בתוך הברגים על מנת שישתחררו,אם כן אז באיזה חומר?

כל עצה תתקב בברכה,תודה

פורסם

כשאני פירקתי את הראש מנוע לשמתי שום דבר בברגים, הפירוק נעשה בידית מומנט [או איך שלא קוראים לידית שמכוונים וסוגרים ופותחים איתה]. עוד שאלות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני שאני נגש לפרק את הראש,מה עלי לעשות?

לרוקן את השמן,מה עוד?

בסקודה אני יודע שיש בעיה עם הברגים שהם מאוד עדינים ועלולים להשבר

פורסם

תן כמות נדיבה של ספריי שימון כלשהו. תן לו כמה דקות לבצע את פעולתו, ונסה לפתוח, לא הולך?

תן עוד קצת ספריי וחכה יום, תן עוד ספריי ונסה שוב, אמור להשתחרר.

פורסם

לרוב אתה תשתמש בבוקסה משונה בגודל 10MM [הוספתי תמונה] [מס' בוקסה סיגנט 22890] ומפתח רינג או בוקסה 17MM. לא צריך לרוקן את השמן תעשה את זה בסוף. אני לא הצלחתי למצוא סט אטמים מתאים לרכב שלי [פיק אפ 93] אך השתמשתי בסט אטמים של פיבוריט.

צריך להשים בין התרמוסטט לבלוק מנוע חומר אטימה וכמובן אטם מתאים. אל תשים סיליקון על אטמים של ראש מנוע זה סתם שטות והורס במידה מסויימת את המנוע.

אל תשכח לעשות פלאשינג אם היתה נזילה מאחד הבוכנות [כן אני יודע שאין כל קשר בין נזילה מהבכונות לפלאשינג אני רק ממליץ].

אין לי עוד מה לכתוב לך תשאל כל מה שעולה לך לראש כי אין לי מושג מה עוד להגיד לך.

P6230047.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

טוב,הראש בחוץ.

מישהו יכול להמליץ על מכון שיפוץ טוב באזור השרון?

נראה שעל הבוכנות יש מים.איך לסלק את המים משם?

פורסם

אם זה הפיתרון אז זה מה שאני יעשה.

יש עוד פיתרון?עם קומפרסור אפשר להוציא את כל המים שיש גם בבוכנות?

איפה כדאי לשפץ את הראש באזור השרון?

תודה

פורסם

אתה לא רוצה שיהיו לך מים במערכת החשמל נכון? אז עדיף כבר למצוא ארבע מגבות ישנות אתה מכניס כל אחת לצילינדר אחד, ותוך כמה דקות הכול יספג. בכל אופן בעת הפעלה הראשונית של המנוע מחדש מומלץ לעשות פלאשינג.

תוכל להביא בבקשה תמונה של ראש המנוע מכל צדדיו?

תודה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

סע לכפר קאסם, מחיר שיפוץ כללי 250 ש"ח. כולל מילוי אם צריך,ליטוש והחלפת גומיות שסתומים (לא כולל הגומיות, אותם תיקנה בחנות הסמוכה).

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד אם אתה כבר ממליץ על ביצוע השיפוץ בכפר קאסם אז כדאי שתמצליץ על מקום ספציפי שאתה יודע שעושה עבודה טובה. למה אני מזכיר זאת- לפני שבועיים חבר היה צריך לעשות ריתוך TIG בפלטת אלומניום. בגלל שהיינו בכפר קאסם קפצנו למשפץ הראשים הקרוב (נמצא ליד החנות של נאסר חלפים למי שמכיר). לאחר שראיתי את הריתוך שהוא ביצע אמרתי לחבר (שמתעסק בענייני תחבורה) לא לבצע אצלו שיפוצי ראש בשום אופן. החבר אמר שהם כבר שיפצו אצלו פעם והוא עשה עבודה גרועה מאד.

פורסם
דוד אם אתה כבר ממליץ על ביצוע השיפוץ בכפר קאסם אז כדאי שתמצליץ על מקום ספציפי שאתה יודע שעושה עבודה טובה. למה אני מזכיר זאת- לפני שבועיים חבר היה צריך לעשות ריתוך TIG בפלטת אלומניום. בגלל שהיינו בכפר קאסם קפצנו למשפץ הראשים הקרוב (נמצא ליד החנות של נאסר חלפים למי שמכיר). לאחר שראיתי את הריתוך שהוא ביצע אמרתי לחבר (שמתעסק בענייני תחבורה) לא לבצע אצלו שיפוצי ראש בשום אופן. החבר אמר שהם כבר שיפצו אצלו פעם והוא עשה עבודה גרועה מאד.

אביב, נראה שאנחנו מדברים על אותו חרט. נכון ליד נאסר חלפים.

כבר ראינו כאן בפורום את ערכם של המלצות, בפרט של אלה שלא קשורים למקצוע.

לא פעם מישהו המליץ על מוסך או בעל מקצוע, ולאחר חודש מזמן התיקון התחיל להתלונן עליו, או שמשתמשים אחרים קטלו אותו.

אני בס"ה ממליץ מתוך נסיון. אצל החרט הנ"ל שיפצתי בארבעת החודשים האחרונים 4 ראשים +הכנסת תותב לראש של אופנוע.

הרכבים הם, לאנסר, שני ראשי פיגו 106, האחרון לפני החג פולו מודל 96. כל הרכבים נוסעים בלי בעיות.

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את הצלום של הקבלות, בהם רשום את המחירים ששילמתי לסטים שלייף של הרכבים הנ"ל.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד אם העבודה נעשתה לשביעות רצונך אין לי מה להגיד בעניין.

החבר מתעסק בתחום ואמר שהעבודה לא בוצעה כמו שצריך. מעבר לזה הריתוך TIG שאני ראיתי היה חובבני מאד. ריתוכי TIG שנעשים כמו שצריך הם הריתוכים החזקים, הנקיים והיפים ביותר שיש.

אגב חבר שלי אמר שיש להם מישהו בטירה שמשפץ ראשים ועושה עבודה מעולה. אם אתה מעוניין אני יכול לבקש ממנו פרטים.

• תוכן חדש...