Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוד אם העבודה נעשתה לשביעות רצונך אין לי מה להגיד בעניין.

החבר מתעסק בתחום ואמר שהעבודה לא בוצעה כמו שצריך. מעבר לזה הריתוך TIG שאני ראיתי היה חובבני מאד. ריתוכי TIG שנעשים כמו שצריך הם הריתוכים החזקים, הנקיים והיפים ביותר שיש.

אגב חבר שלי אמר שיש להם מישהו בטירה שמשפץ ראשים ועושה עבודה מעולה. אם אתה מעוניין אני יכול לבקש ממנו פרטים.

אהלן אביב, נשמח לפרטים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

attachment.php?attachmentid=105515&stc=1&thumb=1&d=1201333901

אביב שאל את החבר שלך, מה לא בסדר במילוי והשחזת הראש הזה.

זה אחד מהראשים ששיפצתי אצלו. ואם נניח שאחד העבודות שעשה החבר שלך אצלו לא הצליח, אז מה ?.

נ.ב. אני לא שותף של החרט הנ"ל, ואפילו לא זוכר את שמו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד הרי ברור שמהתמונה לא ניתן לבחון את טיב העבודה, הדיוק וכו' שנעשו.

אם לדעתך העבודה בסדר אז אין מה לדבר.

מה שאני ראיתי זה שמבצע ריתוך TIG מישהו שלא יודע לרתך TIG, בהתאם נראה גם הריתוך. אז חשבתי לעצמי שאם בזה הוא מחפף כנראה גם בשאר. החבר אימת ששיפוץ ראש שבוצע שם לא החזיק מעמד. לא חקרתי לעומד מעבר לזה כיוון שמה שראיתי הספיק לי להבין שאני לא אתקרב לשם.

זה כמו שאני מגיע לחשמלאי רכב/בניין ומשיחה איתו אני מגלה שהוא לא מבין בחשמל, כנ"ל לגבי משפץ אלטרנטורים שלא יודע למדוד זרם. זה מספיק לי בכדי להבין את האופי ורוח האדם. אני מסיק מזה שאם הוא מתעסק במשהו ולא מכיר אותו לעומק כנראה שכל העבודה תיראה כך. תסכים או לא לשיטתי- אני אוהב מומחיות ומקצוענות, כך אני נוהג בכל מה שאני עושה, ואם לא אז לא עושה.

הרמן שאלתי את החבר. טעיתי ומדובר בטייבה ולא בטירה.

העסק נקרא "בלמי טייבה" (מעט מטעה) והוא מופיע כך גם בדפי זהב. הטלפון בעסק הוא 09-7993626 ושמו של איש הקשר (אין לי מושג מה תפקידו או מעמדו) הוא סנאן.

פורסם

אוקיי אז ככה,

נתתי את הראש היום ל"בלמי השרון" בכפר סבא לשיפוץ.

רק שלייף עולה 250₪ אם צריך לעשות מילוי זה עוד 150-250₪

יעדכן בתוצאות

• תוכן חדש...