Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hybrid ovation- אכזבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשורה התחתונה, הסט הזה לא מתאים לכול אחד. אני למדתי את זה על בשרי.

גם אני עברתי אליו לאחר שפירקתי את דגם הפולס מהרכב, ולמרות שכבר אז הרגשתי שמשהו לא כ"כ מסתדר לי במידים שלו, ייחסתי את זה לאיטום שלא היה לי אז, אולי גם להגברה שלא הייתה מספקת, אולי חיווט טיפה יותר רציני ומושקע - כנ"ל גם התקנה יותר מושקעת, ומן הסתם גם ימבה זמן של כיוונים. אבל מה? עדיין לא קיבלתי את מה שרציתי גם לאחר שסימנתי "וי" על כול אחד מהנושאים הללו שטענו טיפוח.

זו הסיבה שנפרדתי מהסט הזה, ולי הוא עלה מאוד יקר (כי דווקא אותו רכשתי ללא איזה סידור מיוחד אז שילמתי עליו מחיר מלא). להגיד שאני מאוכזב? פעם כן - היום לא. למה לא? כי לדעתי הייתי סתם תקוע. תקוע על המותג הזה מבלי לבדוק אופציות אחרות שאולי היו חוסכות לי לא מעט כסף, זמן, טרחה ועצבים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משיח-זה לא אומר שום דבר על החיתוך. זה אומר שהתהיה נפילה בגרף היענות.

תחתוך אותו איך שהוא נשמע לך הכי טוב.

אמיר- זה לא רק במורל ככה, יש הרבה מאוד דרייברים שמיעדים לנגן בתיבות.

אחד מהפרמטרים החשובים ביותר בבחירת וופר,מיד,הוא הנפח הדרוש לרמקול.

לכן גם בחרתי את ה CDM כדי פחות להיסתבך עם התקנה.

עופר- אם אני לא טועה היה לך רכב קטן,כמו כן גם לאיתמר יש דלתות קטנות אז יכול להיות בגלל זה התוצאות טובות יותר.

ההבדל הוא לא רק בכמות הבאס אלה בשליטה על הרמקול, כי האויר בתוך התיבה משמש כקפיץ.

זה גם לא רציני להגיד שאין דבר כזה שרכיב צריך נפח מסוים כדי לעבוד כמו שצריך.

הרי גם סאב אפשר לשים בתיבות שונות וממש גדולות אך התוצאה תהיה שונה.

הרי לא היתה חושב לשים סאב שמיעד לנגן בנפח מסויים בתור פרי אייר.

פורסם

הדלתות בפולו לא כל כך קטנות ובכל מקרה הם הרבה הרבה יותר גדולות מהשבע ליטר שאומרים שהאלייט דורש.

שאני אומר שהוא נשמע מצוין אני לא מדבר רק על באס אלה על כלל הפרמטרים שנדרשים מוופר.

אני לא אמרתי שאין דבר כזה שרכיב צריך נפח מסוים לעבוד כמו שצריך . הסברתי שגם אם יש נפח שבוא הוא יהיה אידיאלי לא בהכרח אומר שבנפח שונה הוא יתפקד הרחק מהפוטנציאל שלו , ושוב עובדה שיש מקרים רבים שבהם בנפח שונה ממהצהרות הרכיב נשמע מצוין .

אין קשר בין סאב ומידבאס . במקרה של סאב הרבה יותר קל להתאים תיבה ללא אילוצים בעוד במיד באס זה עסק מורכב מאוד ולכן בניגוד לסאבים יש משמעות רבה לתפקוד הרכיב בתנאים שונים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ואיפה יהיה לו הכי קשה לבצע את מה שרמקול מבצע , אם הוא לא מקבל מספיק הספק ... בקטע של באס חזק וממושך בתדרים של 40-60 hz ( שפה אמיר בעצם מתלונן , בתדרים אלה חסר כוח ) או בקטע ווקאלי ומוזיקלי של 1000-3000 hz ( שבתדרים האלה , שלא דורשים הרבה הספק .. הרמקול "מוזיקאלי" יותר מאשר הפולס - במילים של אמיר ) ? במידה בלוקחים את העובדה שהמגנט , והרמקול עצמו הוא " מאסיבי " יותר ובנוי חזק יותר לעמוד בהספקים גדולים מאשר לרמקול של פולס ... שמקפץ ביתר חופשיות אם אפשר לקרוא לזה כך ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

גם לי יש הייבריד בדלתות לא אטומות. הבעיה שיש לי אקולייזר בין המערכת המובנית למגבר, ורק איתו אני יכול לכוון את הסט הקידמי. וזו בעיה משום שהאקולייזר חותך אותו רק מ-100. לעומת זאת, כשלא השתמשתי באקולייזר (כיביתי אותו) וחתכתי את ההייבריד דרך המגבר (60 בערך) הוא דיי בעט והביא באס חזק. אבל עדיין, על אותו מגבר שמגביר את ההייבריד (רוקפורד 500A2) היה בעבר דוטק אוביישן 6.5 (אמנם ברכב אחר) אבל הדוטק בהחלט הרביץ יותר מההייבריד. כנראה שככה הוא בנוי :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי קבע שנתון ה VAS הוא הנפח שהמיד צריך?

אתם יודעים בכלל מהו נתון ה VAS ????

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קצת סדר בדברים.

כמעט כל דרייבר וופר של 6-7 אינטש יעבוד ב99.9% מהמקרים טוב יותר בתיבה אטומה קטנה כמו 7-13 ליטר, למה? כי זה נפח שלדרייבר עם נתונים כאלו הרבה יותר קל לעבוד.

זה לא אומר שזה מחייב תיבה קטנה ולמעשה רוב הדרייברים הנ"ל יתפקדו בצורה מעולה גם בתוך נפח של דלת סטנדרטית(כ22-24 ליטר).

מנסיון רב מאוד עם כל הסטים של מורל ועם ההייבריד אוביישן בפרט, אין לו שום בעיה לעבוד בנפח של דלת.

הוא יתן תוצאה מעולה ואין על זה כלל ויכוח.

מה שכן, ייתכן שהקרוס של הXETEC פשוט לא מתאים לאלמנט הזה, יכול להיות שהוא מסרס אותו, יכול להיות שנקודת החיתוך היא לא מתאימה וכו'.

קרוסים פסיביים מותאמים לעבודה בהרמוניה בין האלמנטים, כאשר מחליפים אלמנטים לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.

יש שילובים טובים כמו MT22 ודוטק ויש שילובים גרועים כמו K2P עם סופרימו.

להגיד שהייבריד אוביישן הוא אכזבה זאת טעות למרות שמדובר על טעם אישי ולכל אחד יש את דעתו שלו.

אני חושב שלרוב זה תוצר של התאמה,התקנה וכיוון.

under construction..

פורסם

או במילים פשוטות יותר,

פותח הת'רד, ניסית לעבור להגברה אקטיבית? (כנ"ל גם חיתוך אקטיבי)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשיתי ניסיון אחד, ניסיתי לחבר את המגבר ישירות לוופר, כשהוא נחתך רק מלמטה ע"י המגבר.

פשוט מכיוון שהHU שלי לא תומך בחיתוכים לעבודה בB-AMP .

התוצאה היתה כמעט זהה עד זהה רק שהוופר מן הסתם ניגן ועלה לתדרים גבוהים יותר.

הקטע הוא, איך זה יכול להיות שהפולס על הקרוס הזה, נחתך בדיוק אותו הדבר ועדיין נתן יותר באס מההייבריד.

החיתוכים של הקרוס לא השתנו מוופר לוופר, ולמרות זאת התוצאה כן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בהמשך לנושא לאחר שהרכבתי את המערכת שלי והייבריד בBIAMP המיד מנגן תדרי באס יפה מאד כשנותנים לו אפילו מעל 150RMS. אצלי המידים מוגברים ע"י XETECp-2 וחתוכים מ50HZ בסלופ 12 עד 2.0 או 2.5 K קילו והם זזים כמו מטורפים.

ממש תענוג.

• תוכן חדש...