Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hybrid ovation- אכזבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ששמעתי אותו רק בחטוף כמה פעמים.

אני מאמין שאפשר להוציא מהוופר הזה הרבה מאוד. הוא זז יפה מאוד, יותר טוב מהפולס,עומד בהספק שאני נותן לו יותר מהפולס

ובתור מיד הוא מתפקד בצורה מדוייקת בהרבה מהפולס.

אבל משהו פה מפוקשש.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה באמנת לא הגיוני שהוא יוציא פחות באס.

תנסה אולי לתת לו יותר הספק (WRMS) אולי הוא לא נפתח בהספקים נמוכים.

הסט מוהר 160 והמיד 150 RMS כך שיכול להיות שהוא נפתח בהספק גבוה כמו שסאב עם 50 RMS סביר להניח שלא יזוז למרות שהוא סאב (במידה וזה לא סאב של מתחת ל300 RMS)

פורסם

הייבריד עובד מצויין בנפח של דלת, על אחת כמה וכמה בדלת שאטומה היטב.

יעיד כל מי שישב אצלי באוטו בימים שהזד אודיו היה מותקן שהוופרים של ההייבריד עשו עבודה מצויינת.

אני מוכרח להודות שכעת גם אני מעט מאוכזב מהביצועיים היבשים שנובעים מכך שהעסק לא מכוון.

אחרי המפגש נזכרתי בשני דברים:

1. קרוס פאסיבי לא איכותי מסרס וופרים.

2. יש צורך לשחק די הרבה באקולייזר בכדי למצוא את האיזון.

אמיר, אני מבטיח במפגש הבא להראות לך שעשית קנייה נכונה ותבין שגם הייבריד יכולים "לתת בראש" :twisted:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא צריך לעשות מהוופר הנ"ל משהו שהוא לא מיועד אליו.

הוא מדוייק ואיכותי,

וכנראה זה בא על חשבון העממיות- צריך לעמול בהתאם כדי להפיק את המיטב .

ZZR

פורסם

אני לא מבין מאיפה נוצר ההייפ הזה שהוופר של ההיבריד דורש נפח של 7 ליטר על מנת להישמע טוב . שמעתי לא רכב אחד ולא שניים עם הייבריד בדלתות שנשמע מצוין .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ההייבריד מאוד מדוייק, מפיק צליל טוב מאוד, בהרבה מהפולס המיד והמיד היי שלו טובים מאוד.

אבל! MID-LOW שלו נקרא לזה, מאכזבים אותי.

איתמר ישב גם אצלי באוטו ואמר ששומעים טוב מאוד, אבל משהו שמה חסר. בתחום הנמוך.

אמיר

פורסם

מקריאה של מבחן להיבריד אוביישן ברוסיה.

הוופר הנ"ל יכול לעבוד בנפח של הדלת (35 ל), אך יש נפילה בתחום הבאס שמתחילה די גבוה.

תיבות סגורות מומלצות בנפח 4-6 ליטר.

ולפי מה שרשום שם האידיאלי זה תיבה פתוחה בנפח 8 ל' שמכוונת ל60 הרץ. בתיבה כזאת הוופר יורד ל 65 הרץ.

ובלי קשר למבחן הזה קראתי גם פעם רעיון, בעיתון רוסי עם הבעלים של מורל .

והיתה שם התייחסות לנפחים הדרושים לרכיבים של מורל.

מדבריו של הבעלים היחידים שאמורים לנגן בנפח גדול (דלת) הם הפולס והדוטק. כל שאר הרכיבים מיעדים לנפחים קטנים של כ 6-8 ליטר בגלל שברכבים החדשים יש הרבה אלקטרוניקה שמקטינה את הנפח וגם בגלל שאלו סטים שאנשים לא מקצועיים ( במיוחד בחו"ל) לא יקנו.

פורסם

זה ממש לא קשור למקצועי!

למה אני בתור לקוח צריך להסתבך עם תיבות לרכב במקום לקבל מיד כמו בנאדם שמסוגל לנגן בנפח של הדלת!?@ זה ייעוד שלו! להיות דרייבר לרכב! לא לבית! זה שטויות במיץ ואם זה הנימוק של מורל אז סליחה, מפגרים. זאת דעתי על החברה.

אני בתור בנאדם של מחפש סתם פיוניר ושואף לאיכות סאונד טובה מאוד באוטו, אבל בכל זאת רוצה לשמור על מראה +- מקורי, בייחוד שאצלי המידי יושבים מאוד גבוהה שזה ייתרון גדול. למה אני חייב להרוס ולבנות תיבה?!@

אמיר

פורסם

בורקה לפי מה שאתה אומר צריך לחתוך את הוופר של ההייבריד ב80-100 הרץ על נפח של דלת רגילה ?

דווקא ההייבריד שידוע כמה שהוא יורד נמוך? נשמע לי לא הגיוני אבל אני מתקין את הסט שלי היום בBAMP

ואני יוכל להגיד האם באמת יש באס או לא כי זה נראה לי הזוי שמיד של פולס ב500 יוציא יותר באס.

פורסם

המייל ישנה את העובדה ,

שאתה שומע פחות באס מרמקול יקר יותר מסדרה גבוהה יותר?

כנראה שלא.

תנסה לשנות כיוונים והגדרות עד שתגיע לתוצאה טובה,

לדעתי יש לך בעייה בכיוון ,

אם אילו הביצועיים האמיתיים שלו-זה כבר עצוב.

ZZR

פורסם

זה לא הביצועים שלו כי עובדה שבהרבה מקרים אחרים ההיבריד כן נתן את הביצועים המצופים ממנו.

תוצאה סופית ברכב תלויה בהרבה גורמים , וצריך לבדוק מה גורם לאי מיצוי הפוטנציאל של הדרייבר הנל ברכב. לקפוץ ולהגיד שהרכיב לא מתאים לדלת זה לא רציני לטעמי - שוב , עובדה שבהרבה מקרים אחרים לא הייתה את הבעיה הזו. גם באלייט שכולם תמימי דעים בנוגע לכך שהוא "חייב" נפח קטן אפשר לקבל תוצאה מצויינת בלי יותר מידי קומבינות ואפס אקווליזציה .

ועוד דבר , בהחלט יכול להיות מצב שבנפח X הוופר יתנהג טוב יותר מבנפח Y , וגם במצב שברכב קל יותר לעבוד בנפח Y לא אומר שמדובר ברכיב לא מוצלח. בשורה התחתונה הוא יכול להישמע טוב מאוד בנפח X ועצם העובדה שבעצרת השקעה נוספת אפשר לקבל תוצאה טובה עוד יותר זה רק בונוס . למה להיסתכל על חצי הכוס הריקה תמיד ? :-)

לא מזמן שמעתי את הדרייבר של הרוולוטור 7 אינץ שמותקן בתוך נפח רגיל של דלת . הוא היה פשוט מעולה. וזה לא הנפח והתנאים האידיאלים שלו .. אז מה ? מה שחשוב זה השורה התחתונה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...