Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,הבולמים הקידמיים ברכב שלי גמורים לפי דעתי, כל בור שאני נכנס אליו או קטע כביש משובש זה פשוט סיוט,רעשים חזקים וחוסר כיף לנהוג ברכב בזמן כזה יש לציין שאין נזילה של שמן משום בולם,אני צריך עזרה לגבי מישהו שיכול להחליף לי בולמים במחיר מוזל ולא כמו שהמוסך שלי דורש 2700 שח לארבעה בולמים,האים מישהו מכיר אפילו פו בפורום איש מיקצוע שיוכל לעשות את זה:?:כמה ביכלל אמורים לעלות זוג בולמים ללגאסי:?:חג שמח מחכה לתשובות.

imprza new age

פורסם

כל מוסך יכול לבצע בשבילך עבודה זאת והמחיר הממוצע הוא כ3/4 שעת עבודת מוסך לכל בולם. בקשר לבולמים עצמם, בולמים של חברת קייאבה (KYB) יהיו נוחים וטובים לרכב שלך (אני חושב שזהו היצרן של הבולמים המקוריים של רכבי סובארו), והמחיר של בולמים כולל עבודה - ספק אם יעבור את ה-1300 שקל.

לרכב שלי (פז'ו 309) לדוגמא עלה 850 להחלפת רביעיית בולמים של קייאבה כולל עבודה.

פורסם

אין אף אחד שיכול לעזור,איפה בני ל, איפה איציק נ, אני זקוק לבולמים ללגאסי קידמיים במחיר זול אולי אפילו מפירוק העיקר להחליף את שלי אים יש מישהו שמוכן לעשות לי את זה אנא צרו קשר תודה וחג שמח.

imprza new age

פורסם

אם המוסך שהלכת איליו דורש מחיר כזה, ואתה חושב שהוא גבוה אז תברר בעוד מוסכים, ותחליט,

יותר מזה אני לא חושב שאפשר לעזור לך.

ודבר נוסף, מפירוק אל תקנה שום דבר שיש לו בלאי גבוה כמו בולמים, קלאץ' וכאלה

כי גם אין אחריות, וגם אם כבר אז עדיף להשקיע בבולמים חדשים מאשר לקנות מפירוק, לשלם הרכבה, ולגלות שהבולמים לא במצב שהיה שווה לקנות אותם, ולפרק אותם שוב ולהביא אחרים..........

בקיצור במצבים כאלו עדיף חדש. או לקנות דרך המוסך שאז אם משהו לא תקין הוא שובר את הראש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סע לבני דודים שלנו ביפו.

תאמין לי הם מומחים כל אחד בסובארו לגאסי וDL (נראה לי הם נולדים ככה, או מרוב שהם גונבים אותם הם מכירים את האוטו יותר טוב ממוסך מורשה) המחירים שם מצחיקים לרוב.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

מוסך לא צריך להיות מומחה כדי להרכיב בולמי זעזועים, העבודה די פשוטה והתמחור המקובל הוא כמו שהזכרתי בתגובתי הקודמת. כנס לאתר www.yaam.co.il, שאל אותם באימייל מה המחיר של החלקים שאתה צריך.

אם אתה מרוצה מהמחיר, תזמין.

לך עם החלקים לכל מוסך, תשלם על עבודה של הרכבה, וזה הכל.

• תוכן חדש...