Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש אצלכם, ואני רשום בפורום PSI ופורום VAG ושמחתי להצטרף לפורום זה.

שאלתי היא כך:

רכשתי לפני שבוע קליאו B שנת 99 אוטומטית נפח 1600.8 שסתומים

בעת הרכישה נודע לי שיש תקלה בגיר של הרכב, והתקלה היא שהגיר מחליק, מחיפוש מעמיק בנושא גיליתי שזאת מחלה נפוצה לרנו.

הלכתי למכונאי של גירים ומנסיעת מבחן הוא קבע לי שהגיר דורש שיפוץ, שהוא מאבד לחץ לכן הוא מחליק בשילוב הילוכים, ודופק בהורדת הילוך מ 2 ל -1 בעצירה, ויש לו השהיה לפעמים בשילוב הילוכים.

מהערכה שנתן לי הוא שיפוץ כללי לגיר שהוא סביב ה 5 אלף שח, מה שיפתור לי את הבעיה לעוד כמה שנים טובות.

אני עדין שוקל את העניין כי הסכום קצת גבוהה, עכשיו מה שאני מנסה לחפש ולמצוא לו תשובות הוא: האם ניתן בכל דרך שהיא להפוך את הרכב לידני?!

קיים לרכב הזה או לדגם דומה גיר ידני שיכול להתאים ?!

אם כן אשמח לשמוע תגובות מאיפה ניתן למצוא, ואם יש מקומות מקצועיים במחיר טוב לשיפוץ הגיר אשמח גם לשמוע!

על כל מקרה,

תודה לכם על הקריאה ומחכה לתשובות.

תודה

יוסי

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם

ככל שידוע לי זה מנוע 90כ"ס מאותו סוג כמו למגאן. אני מניח שגיר ידני של מגאן אמור להתאים. מקסימום אפשר להזמין מחו"ל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין בעיה חשמלית,הבעיה היא שהגיר מאבד לחץ כשמתחמם ואחרי מאמץ (בעיה מכנית)

מה שגורם לו להחלקה ולתקיעה על הילוך מסוים , או נתקע על הילוך שני במצב עמידה כשמגיע מצב לנסוע נותן גז אז הוא דופק חזק ונכנס ראשון

אז חשבתי לעשות מהלך ולהפוך אותה לידנית! האם זה אפשרי ומומלץ??!

פורסם

תודה ל DANIEL שפתח את השרשור שוב

עכשיו לעניינו, קפצתי היום למוסך "המכון לגירים אוטומטיים" ביפו למי שמכיר

אמרו לי להחליף את שסתום הלחץ ולהחליף שמן, ורינגים,(לא בדיוק הבנתי איזה רינגים) וזה אמור לפתור את הבעיה

מה אתם חושבים על זה?

מחר אני הולך לעשות את הטיפול הזה נקווה לטובה!

אם מישהו יכול לעזור לי להפוך את הרכב לידני אשמח מאוד לשמוע !! כי תכלס אוטומטית טיפה חלש וזולל דלק בעיר

פורסם

האוטו אצלי בקושי שבועיים

מה שאני יודע אמר לי המכונאי שהוא מחליף רינגים או משו כזה, ושסתום לחץ ומחליף פילטר ושמן ונקווה שיפתור את הבעיה

כמו שאמרתי הבעיה היא שיגעון הגיר אחרי נסיעה ממושכת בעיר ובפקקים (למרות שחום המנוע פחות מחצי)

והאוטו עשה רק 129K

יש למישהו כיוון למחשבה או שללכת על ההצעה של המכונאי זה יפתור לי את הבעיה?!

פורסם

אכן כן, הגיר משתגע שהוא מתחמם

קולר גיר?? אני יודע שבמיצובישי יש את הדבר הזה, ברנו לא יודע איפה נמצא ואיפה מותקן ואיפה בודקים

אז אשמח לשמוע איך ניתן לזהות אם זה מהקולר הבעיה נובעת, האמת אני בהתחלה חשבתי על זה , אבל לא יודע אם קיים דבר כזה ברכב הנל

אז אם אתה יודע מה הסיפור של זה אשמח לשמוע אולי זה יפתור לי את הבעיה,

פורסם

בדגמים אלה מותקן קולר שנמצא לא יעיל כאשר טמפ' הסביבה היא מאוד חמה ( כמו ביומיים האחרונים ).

תאמר למשפץ שדבר ראשון, לפני השסתומים וכו' שיחליף את הקולר ליעיל יותר ( קולר חיצוני ) , מאמין שבזה יפתרו הבעיות בגיר.

פורסם

אמר לי שירכיב משו חיצוני לא הבנתי מה בדיוק נראה מחר מה יגיד לי

אבל אתה אומר שירכיב לי קולר חיצוני עדיף?

אבל לפעמים הוא טיפה משתגע גם כשהוא קר, בין שני לשלישי ,הוא דופק קצת, או יש לו השהיה קלה עד שנכנס הילוך

בקיצור צרה צרורה הגיר הזה!!

• תוכן חדש...