Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רובר R75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה הרבה מאוד נקבע ע"י האופי והרצונות של הנהג. כך או אחרת תמיד יש את התכונות אשר חשובות לנו יותר וכאלה שפחות.

למשל מי שהפרוטה אינה מצויה בידו ידאג רק למחירים ואין ללעוג עליו, במיוחד בהילקח בחשבון שמדינת ישראל היא זו שגורמת לתימחור הקפקאי שך כלי הרכב (כאן אני נזכר באימרתו המפורסמת של טיילראן "כאשר המאכערים מצליחים בתפקידם זהו הסימן שמדינה נכשלה בתפקידה"). מי שמחפש ביצועים - כנראה פחות ידאג ריפודים וכו' וכו' וכאן ה-25 כנראה די יתאים.

אני באופן אישי אמור לדאוג לסטטוס אך האמצעים להסיג לפחות את מראיתו הם דלים ביותר. אני לא מעוניין בביצועים על מנת לא להכביד עוד יותר את עברי התעבורתי הכבד מימלא. בנוסף אני גר ליד הקמפוס ומבצע רק נסיעות בילוי בסופי שבוע (קילומטרז' שנתי בסביבות 10.000). אז כך נדמה שה-75 הוא די עונה לקריטריונים הנ"ל.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
www.autoserv.co.il

לפי האתר, המחירים של הביטוח תלוים בעקר בשני גורמים: קילומטרז' ונפח המנוע. ככול שהנ"ל יותר גבוהים, כך גם עולה המחיר. למשל לבטח וולוו S40 שנת 2001 יוצא פי-3 יותר זול מאותו וולוו שנת 2005, וזאת מפני שבאחרונה הוגדל נפח המנוע.

לגבי הרובר ניתן כנראה לרכוש את הביטוח לשנתיים בעלות בסביבות 11.000 ש"ח, סכום סביר למדי. אך כאן יש בעיה. מאוד יתכן שאחרי שנתיים לא יבטחו את האוטו יותר ואזי הוא יהפוך לרעה חולה מאוד כואבת לכיס שאי-אפשר להפתר ממנה.

בכול זאת, השכיר עם המשכורת אפילו קצת יותר מהמוצע במשק צריך לחשוב בצורה רצינית ביותר לפני שהולך לקנות את רובר 75. האים הוא מוכן לעליות ההחזקה והמשך ירידת ערך המטאורית.

אני לא חושב שיש מה לדאוג בנוגע לירידת הערך

r75 מודל 00/01 נסחר בסביבות ה50 60 אלך ככה שהמאתיים אלף כבר ירדו מהמחיר הראשוני של הרכב ז"א שלמחיר כבר אין לאן לרדת.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אני לא חושב שיש מה לדאוג בנוגע לירידת הערך

r75 מודל 00/01 נסחר בסביבות ה50 60 אלך ככה שהמאתיים אלף כבר ירדו מהמחיר הראשוני של הרכב ז"א שלמחיר כבר אין לאן לרדת.

50, 40, 30, 15 K.... אומנם למי ששילם פעם 250K אלה הם הרי דברים זניחים אך כלל וכלל לא בשבילי. אך מצד שני אינני מאכער הרכבים ואינני חושב על מכירה מיידית, אלה על כך שהרכב ישרת אותי שנים רבות. ואחד השיקולים הוא שבמידה ולא יתפרק, אפילו אחרי 10 שנים לא תיהיה בושה להופיע ברובר 75 (לא כמו למשל באיזה סוברו 89).

אולי מישהו בחו"ל יחשוב כמה אנחנו (השכירים הרגילים) כאן עומללים שצריכים למלא את הראש בדברים הנ"ל וכמה עצבים זה עולה לנו. אך אולי למעשה יש בזה גם פן חיובי, כי הרי המצב הנוכחי מפתח כושר אינטלקטואלי ומרחיב אופקים.

אני זוכר שבילדותי בברה"מ לרכוש רכב היה עוד יותר קשה (אומנם שם לא היו בעיות עם התחבורה הציבורית) ולתקן בכלל בעיה. אז בסופי שבוע היו נראים בעלי הרכבים שוכבים מתחת לרכושם ומתקנים. נניח אתה ד"ר למדעים או עיתונאי ובנוסף נהיה גם מכונאי רכב. מה רע לרכוש מקצוע נוסף?

• תוכן חדש...