Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המכונית היפה ביותר בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכשבוחרים מלכת יופי זה לא ענין של טעם? כאן זה אותו דבר חלק אוהבים חלק לא.

דרך אגב האוטו הזה מזמן תפס את תשומת ליבי , לפי דעתי אחד השילובים הטובים של טכנולוגיה גרמנית ועיצוב בריטי בחוץ וגם בפנים נראה מצויין. אם הכי יפה בעולם לא יודע אבל בהחלט אוטו שווה. אישית עוד לא ראיתי משהו שמתקרב ל FERRARI MODENA 360 SPIDER.

360_SPIDER_145.jpg

פורסם

תחילה כשראיתי את התמונה הראשונה חשבתי שמדובר במכונית סלון אך המילה קופה והגדלת התמונה הבהירו לי דבר אחד...זהו שילוב לא ממש נעים.

למי שראה קונאן אובריין פעם יש לו "מכונה מיוחדת" שמנבאת איך ילדי סלברטיז יראו אם הם יתחתנו-כמובן שיוצא משהו לא מהעולם הזה לדוג' בריטני ספירס ושון קונרי :roll:

קיצקץ המכונית נראית כאילו עברה שילוב של פורש ובנטלי סלון-אולי נאה לעין אבל לא למחשבה...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
וכשבוחרים מלכת יופי זה לא ענין של טעם? כאן זה אותו דבר חלק אוהבים חלק לא.

דרך אגב האוטו הזה מזמן תפס את תשומת ליבי , לפי דעתי אחד השילובים הטובים של טכנולוגיה גרמנית ועיצוב בריטי בחוץ וגם בפנים נראה מצויין. אם הכי יפה בעולם לא יודע אבל בהחלט אוטו שווה. אישית עוד לא ראיתי משהו שמתקרב ל FERRARI MODENA 360 SPIDER.

יש לך טעם טוב.

אין יפה מהמדונה,אני כבר לא מדבר על זה שאני פשוט חולה על פרארי(כמו כל העולם כמעט) אבל המדונה לטעמי מאוד מיוחדת.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
בהחלט לא מכוערת ! אבל הכי יפה?!? :?

ואני שואל, יופי זה לא עניין של טעם? :roll:

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2730

רק השם של בינטלי עושה לי את זה !

מכונית יוקרה ו גם GT ....

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...