Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן (מיני) עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב קטן עד 80K (בשביל אישתי)

עיקר הנסיעות הן מחוץ לעיר ואני מעריך כ 20000 ק"מ בשנה.

אני מלבט בין סריון, סוויפט, איגניס, הונדה ג'אז, יאריס וניסן מיקרה.

עיקר הנסיעות הן של אדם אחד ברכב ולעיתים רחוקות שניים. (גם גודל תא המטען הוא לא שיקול חשוב)

שיקולים שחשובים לי אמינות, צריכת דלק טובה (לפחות 14-15 מחוץ לעיר), טיפולים לא יקרים, בטיחות ונוחות.

מי מבין המכוניות הכי כדאי (אם אפשר תנו יתרונות וחסרונות).

מה דעתכם על אחד מהדגמים הללו מליסינג (איזה חברה מטפלת בצורה טובה ברכב)

תודה מראש

פורסם

מניסיוני, טויוטה יאריס (דור- 1), תיכנס למסגרת תקציבך ותענה על כל דרישותיך.

הבעיה שקשה למצוא אחת, עקב הביקוש הרב לרכב.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אני לא מבין מה זה התגובות האלה. איך אתם עוזרים לבנאדם כשאתם סתם זורקים שמות של דגמים. אם אין לכם איך לנמק את ההמלצה שלכם אל תמליצו, אל תגיבו. זה לא תחרות מי מגיע ליותר הודעות בפורום.

לעניינינו אם אתה מצליח למצוא יאריס זאת יכולה להיות אפשרות טובה. קח בשחשבון שמסיבה לא ממש מובנת לי המכונית מבוקשת בטירוף וקשה מאוד למצוא רכב במצב טוב וגם אז המחירון שלה גבוה והרכב נמכר גם מעל המחירון.

אני אישית הייתי מוותר על מכוניות כמו גטס, סיריון, פונטו וכו' אם הייתי צריך לנסוע 20K ק"מ בשנה. קח רכב שאחרי נסיעה ארוכה תוכל לצאת ממנו ולא לבכות מכאבי גב או רגליים.

אני הייתי הולך על איזה סופר מיני עם מנוע 1400 אם אפשר ידני או 1600 אם חייבים אוטומט. כמו ה206 או הקליאו.

הפולו גם אופציה טובה למרות שאחזקה שלה מעט יקרה יותר.

פורסם

אם ידני היא אופציה לדעתי 206 או פאביה ידניות מנוע 1.4.

רכבים שנחשבים לאמינים, ה206 נוחה מאוד הפאביה די בסדר אני לא יודע איך היא ביחס ליפניות שהציעו פה מהבחינה הזאת.

לרכבים גם שוק טוב אם זה שיקול.

צריכת הדלק גם טובה מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אייל תודה על התשובה העיניינית

יאריס היא באמת האופציה המועדפת ביחד עם הונדה ג'אז אבל את שתיהן קשה למצוא.

במצב ומחיר טובים.

והסוויפט טיפונת יקרה לכן אני שוקל מיקרה למרות שהדגם הזה די ותיק.

אני קצת חושש מהאירופאיות בגלל אחזקה יקרה.

לגבי נוחות הנסיעה הנסיעה היא ברובה על כביש החוף והיא פרמטר פחות חשוב מאמינות (לא רוצה לבקר במוסך חוץ מטיפולים)

ועלויות (דלק ואחזקה)

ניסיתי לשכנע את האישה על ידנית אבל היא לא שמחה מזה (נוהגת על אוטומט כבר 10 שנים)

פורסם

אני ממליץ לך על הסיריון והיאריס.

היאריס תחורר לך את הכיס אך לדעתי זה שווה את המאמץ, ובנוסף הקושי למצוא רכב מסוג כזה במצב טוב יהיה מעט קשה,

אז תתכונן למחיר גבוה במיוחד עקב הלעת הרכב מעל למיחרון עקב הביקוש הענקי.

אם בכל זאת אין את הסבלנות לחפש יותר מדי אז אני ממליץ על הסיריון.

רכב מעולה, אמין, חסכוני ומעוצב מאוד.

איכות המחומרים היא בינונית ונסבלת.

בטיחות טובה אך לא מצוינת המספקת 4 כוכבי בטיחות.

הרכב מצויד במנוע של יאריס ככה שלדעתי זה הופך את העיסקה למשתלמת יותר וזולה יותר אם כי אתה רוצה להעלות בשנים למעלה.

אחת כזאת ועם תקציב כמו שלך תוכל למצוא ממודל 2007 ולעיתים נדירות גם 2008 משומשת.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=711287

שלומי.

פורסם

לא יודע מה ההתלהבות מהסיריון... אולי חוץ מסעיף האמינות שאני לא מכיר מכיר, אולי היא באמת כזו אין ברכב הזה כלום. מקסימום רכב עירוני.

מהתרשמותי בנסיעה בו הוא רועש בצורה נוראית, יש חדירה של רעשים מרוח, מהמנוע ובתי הגלגלים. האוטו מרגיש כאילו הוא מונע ע"י מנוע של מכסחת דשא ובאופן כללי מרגיש זול ומצ'וקמק.

באופן אישי אני נסיעות ארוכות בכביש החוף או כל מקום אחר הייתי בוחר להעביר במכונית אירופאית נוחה יותר (מכל הבחינות) גם אם זה אומר עוד טיפה כסף באחזקה (גם לא מחוייב אם אתה מוצא רכב מטופל כראוי).

פורסם

אתה קצת מגזים בנוגע לסיריון.

המנוע רועש, זה נכון אבל לא יותר מכל רכב, רכב אירופאי לא ייתן לך נסיעה יותר שקטה.

הרכב הוא חסכוני, אמין, נוח לנהיגה ונסיעה, מרווח, צעיר ויפייפה.

תמורה מעולה לכסף, לדעתי יותר מכל אירופאית לפי דרישותיו של מכובדינו

שלומי.

פורסם

נכון שהונדה ג'אז יותר מרווחת ובעלת בגאז' סביר (ליאריס, אפשר להגיד, אין בגאז' כלל).

החזקה של ג'אז יותר יקרה : טיפולים כל 10 אלף ק"מ, ביטוח מקיף יותר יקר כמעט ב 1000 ש"ח)

לזכותה של ג'אז יאמר שאין לה רצועת טיימינג -מה שחוסך טיפול יקר.

גם יאריס חיסכונית מאוד.

קשה מאוד למצוא את שתי המכוניות האלה עם נתונים טובים של קילומטראז', ידיים, מפרטי, ללא תאונית.

יאריס עם נתונים טובים נמכרת מעל מחירון ותוך כמה ימים.

מה שיבוא קודם במצב טוב -תקנה ואל תמתין יותר מדי.

אני הייתי בוחר בהונדה אבל דעתי לא אבייקטיבית( בעל משפחה ולכן צריך רכב יותר מרווח).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נכון שהונדה ג'אז יותר מרווחת ובעלת בגאז' סביר (ליאריס, אפשר להגיד, אין בגאז' כלל).

החזקה של ג'אז יותר יקרה : טיפולים כל 10 אלף ק"מ, ביטוח מקיף יותר יקר כמעט ב 1000 ש"ח)

לזכותה של ג'אז יאמר שאין לה רצועת טיימינג -מה שחוסך טיפול יקר.

גם יאריס חיסכונית מאוד.

קשה מאוד למצוא את שתי המכוניות האלה עם נתונים טובים של קילומטראז', ידיים, מפרטי, ללא תאונית.

יאריס עם נתונים טובים נמכרת מעל מחירון ותוך כמה ימים.

מה שיבוא קודם במצב טוב -תקנה ואל תמתין יותר מדי.

אני הייתי בוחר בהונדה אבל דעתי לא אבייקטיבית( בעל משפחה ולכן צריך רכב יותר מרווח).

גם ליאריס אין רצועת טיימינג (אלא שרשרת).

וכלל, היאריס זולה יותר לאחזקה לעומת הג'אז, הן מבחינת פוליסת הביטוח והן מבחינת עלות הטיפולים (טיפול כל 15K לעומת 10K בג'אז).

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מאד ממליץ על דייהטסו סיריון. ברשותי כשנתיים, מודל 2006.

זה לא סתם, שהרכב משווק בעולם גם כטויוטה פאסו, וסובארו ג'סטי (טויוטה בעלת הבית של דייהטסו, ובעלת אחוזים ושת"פ עם סובארו). רק שבחים לסיריון: הרכב אמין מאד מאד, חסכוני מאד, זריז ומרווח בצורה שלא תאמן. ואגב, המנוע והפלטפורמה, של היאריס החדשה. לשמחתי, הגיר דווקא לא - כלומר לסיריון גיר אוטומטי "מלא", ולא רובוטי מעצבן.

נכון, האיכות פחות מרשימה מהיאריס. האבזור מספק את רוב המשפחות שאני מכיר. נוחות נסיעה? סבירה בהחלט. זה רכב עירוני נהדר, ופחות מומלץ בנסיעות ארוכות. אבל מפה ועד מה שאמר כאן מישהו על בעיות גב- איזה הגזמה פראית...גם מי שאמר שהמנוע מרעיש, הגזים. שוב- אין כאן את העידון האירופאי, והבידוד אינו מושלם, אך המדובר במשהו זניח שבהחלט אינו צורם, ובוודאי לא בנהיגה טיפוסית רגילה של עיר וקצת פרוורים.

אני נאמן למותג דייהטסו - אחרי האפלאואז ששרתה אותי בנאמנות שלוש שנים, ונמכרה אחרי יום שפרסמתי באינטרנט, החלטתי לרכוש סיריון חדשה. המצחיק (ואנשים לא מאמינים לי), שמבחינת מימדים - כלומר רוחב, גובה, ואורך פנימי, הסיריון מרווחת יותר מהדייהטסו אפלאואז! כמובן שחיצונית, הסיריון קצרה משמעותית. מבחינתי, הסיבה היחידה שאמכור את הסיריון בעוד שנה בערך, היא תא המטען הקטן, שקצת מגביל משפחה עם שני ילדים על עגלותיהם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...