Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן (מיני) עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאד ממליץ על דייהטסו סיריון. ברשותי כשנתיים, מודל 2006.

זה לא סתם, שהרכב משווק בעולם גם כטויוטה פאסו, וסובארו ג'סטי (טויוטה בעלת הבית של דייהטסו, ובעלת אחוזים ושת"פ עם סובארו). רק שבחים לסיריון: הרכב אמין מאד מאד, חסכוני מאד, זריז ומרווח בצורה שלא תאמן. ואגב, המנוע והפלטפורמה, של היאריס החדשה. לשמחתי, הגיר דווקא לא - כלומר לסיריון גיר אוטומטי "מלא", ולא רובוטי מעצבן.

נכון, האיכות פחות מרשימה מהיאריס. האבזור מספק את רוב המשפחות שאני מכיר. נוחות נסיעה? סבירה בהחלט. זה רכב עירוני נהדר, ופחות מומלץ בנסיעות ארוכות. אבל מפה ועד מה שאמר כאן מישהו על בעיות גב- איזה הגזמה פראית...גם מי שאמר שהמנוע מרעיש, הגזים. שוב- אין כאן את העידון האירופאי, והבידוד אינו מושלם, אך המדובר במשהו זניח שבהחלט אינו צורם, ובוודאי לא בנהיגה טיפוסית רגילה של עיר וקצת פרוורים.

אני נאמן למותג דייהטסו - אחרי האפלאואז ששרתה אותי בנאמנות שלוש שנים, ונמכרה אחרי יום שפרסמתי באינטרנט, החלטתי לרכוש סיריון חדשה. המצחיק (ואנשים לא מאמינים לי), שמבחינת מימדים - כלומר רוחב, גובה, ואורך פנימי, הסיריון מרווחת יותר מהדייהטסו אפלאואז! כמובן שחיצונית, הסיריון קצרה משמעותית. מבחינתי, הסיבה היחידה שאמכור את הסיריון בעוד שנה בערך, היא תא המטען הקטן, שקצת מגביל משפחה עם שני ילדים על עגלותיהם.

+1!!!!

גם ההונדה ג'אז תהיה עיסקה טובה למרות מחיר מחורר הכיסים ביחס לשנתון והאבזור הדל!!!!!!!!!!!

לדעתי הסיריון תהיה הבחירה החכמה ביותר.

שלומי.

• תוכן חדש...