Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

קיבלתי הצעה מפתה מאוד לקנות C4 1.6 אוטומטית משנת 2006 מליסינג בלובינסקי בירושלים, כולל אחראיות לשנה.

רכב נראה ממש לטעמי, נסיעת מבחן השאירה טעם של עוד והתרשמתי מאוד מרכב באופן כללי.

עברתי כאן בפורום ולהפתעתי ראיתי מלא דעות שליליות על צרפתיות בכלל (זה לא ממש הפתיעה) ועל רכב זה בפרט, גם ראיתי תלונות על שתנונים ממש גבוהים.

כל הרעיון בלהשקיע ברכב יקר ומשנתון גבוה זה לא לראות מסך.

אני יודעת שיש מלא דעות קדומות על סיטרואן, יש לי חברים שלא ראו מוסך לא עם פג'ו ולא עם סיטרואן, אבל מדובר במודלים ישנים יותר. אשמח אם חבר'ה שהיה להם נסיון עם רכב זה יגידו לי את דעתם - כאלה שבאמת מכירים אישית - נוסעים או מתקנים אותו ולא כאלה שרק שמעו מהשכן...

תודה מראש, יש לי כמה ימים בודדים להחליט

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב ללא כל בעיות ידועות, נמכר יפה באירופה, ויחסית גם בארץ.

ממליץ לך בחום לחפש אחת מיד פרטית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לאימי C4 מ2006. שים לב שבשנת הדגם הנ"ל בגרסאת הליסינג האוטו מגיע רק עם 2 כריות אויר וללא בקרת יציבות אז קח זאת בחשבון. פרט לכך הוא בהחלט רכב מצויין ועד עתה הוא לא עושה בעיות.

פורסם
יש לאימי C4 מ2006. שים לב שבשנת הדגם הנ"ל בגרסאת הליסינג האוטו מגיע רק עם 2 כריות אויר וללא בקרת יציבות אז קח זאת בחשבון. פרט לכך הוא בהחלט רכב מצויין ועד עתה הוא לא עושה בעיות.

עדיין לא ראיתי את הרכב "שלי", כאשר יגיע, אבדוק את הנושא של מספר כריות אוויר!

תודה לכל המגיבים.

בנתיים רק תגובות טובות!!! מצוין. נראה אם "המכה" תגיעה :-)

פורסם

הגעתי.

אני גם שומע עליה רק דיווחים טובים, אבל אחרי שהיא כבר עלתה לי יותר מ4.5K ש"ח בתיקונים קשה לי להיות שותף אליהם.

איך שעברו השנתיים אחריות הלכו לי סלילי הצתה, ואח"כ ממיר קטליטי.

חוצמזה עוד שני דברים קטנים יחסית - קליפר (ברקסים) שנתפס, ויחידת אור בלם.

פורסם
הגעתי.

אני גם שומע עליה רק דיווחים טובים, אבל אחרי שהיא כבר עלתה לי יותר מ4.5K ש"ח בתיקונים קשה לי להיות שותף אליהם.

איך שעברו השנתיים אחריות הלכו לי סלילי הצתה, ואח"כ ממיר קטליטי.

חוצמזה עוד שני דברים קטנים יחסית - קליפר (ברקסים) שנתפס, ויחידת אור בלם.

נשמע לא נעים בהחלט! אגב, למה אחריות של שנתיים? הם הרי נותנים שלוש שנים על אוטו חדש, או שאני טועה?

פורסם

יש לנו שני C4 במשרד, אמנם 2007. עושים רושם איכותי, בנויים היטב, ועד כה ללא כל בעיות. כנ"ל שני C5ים מעט ישנות יותר. סיטרואן מקבלים ציוני איכות טובים בחו"ל באחרונה, הן בהחלט השתפרו (וישנו גם הסקר בארץ שמפרסם שהן בעלות "עלות אחזקה נמוכה יותר מהיפניות", לא יודע מה הסקר הזה שווה אבל אני לא פוסל את האפשרות שהוא מדוייק).

אגב אין טעם לדבר על "צרפתיות" בהכללה, יש לנו גם רנו מגאן חדשות שכבר עושות בעיות (בדיוק כמו המגאן II הישנות יותר. היבואן הבטיח שיפור באיכות בשנות הדגם האחרונות, לא שיפור ולא נעליים). משמח לראות שלפחות סיטרואן לקחו את עניין האיכות ברצינות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
נשמע לא נעים בהחלט! אגב, למה אחריות של שנתיים? הם הרי נותנים שלוש שנים על אוטו חדש, או שאני טועה?

המצאה שלהם.

כמעט כולם נותנים 3, הם נותנים שנתיים. אצלי השנה הזאת התבררה כקריטית.

יש כמו שנאמר את האפשרות להאריך אותה בשנתיים, לא יודע כמה זה עולה.

פורסם

קיבלתי עכשיו את הסטוריה של טיפולים ברכב. זה לא נראה טוב, לעניות דעתי. אוטו עוד לא בן שלוש וכבר יותר משלוש פעמים הגיע למוסך עם תלונה "רכב מקרטע", בנוסף יש תלונה של "רעש בפולי מנוע", "רכב לא סוחב" , "חלון נהג לא עולה".

אני כבר לא חושבת שכדאי לי להתסבך עם הרכב הזה. דעתכם?

פורסם

אז תעזבי, לא שווה את הכאב ראש, גם אם הרכב תקין פיקס תמיד ישב לך בראש איזה הרגשה מעצבנת שמכרו לך איזה חתול בשק.

תמשיכי לחפש ולדעתי כמו שראית פה, זה שאולי הרכב הספציפי הזה לא מציאה, באופן כללי אנשים מרוצים מהדגם.

סתם בשביל הספורט אם את כבר מחפשת איזה צרפתיה, את יכולה לחפש במקביל גם 307, אני מאוד מרוצה משלי, היא אומנם לא מצועצעת כמו אחותה (C4) אבל בגדול המכוניות מאוד דומות וחולקות מכלולים רבים.

פורסם

דיברתי עכשיו עם נציג של לובינסקי. הוא מנסה לשכנע אותי שבגלל שזה ליסינג תפעולי אז כל פיפס קטן מביא את הרכב למוסך. גם אמר שכמה תלונות של הלקוח לא היו מוצדקות וגם אלה שהיו זה לא מספיק חשוב בשביל לוותר על הרכב.

לא יודעת. בנתיים דיברתי עם אחת במשרד שלי שנוסעת עליו באופן קבוע, אוטו שלה ביקר כבר למעלה מעשר פעמים במוסך. למי יש זמן לזה...

• תוכן חדש...