Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי קורולה, אתה יודע מה מצאתי ? שיש חברה שלוקחת אחריות על הפאדיחות שהיא עושה ומחליפה חלקים ע"ח אפילו אם זה 5 שנים אחרי הרכישה. אני לא טוען חלילה "יפניות לא מתקלקלות" אחרי הכל זו מכונה מאוד מסובכת שהמון דברים צריכים לתפקד ולהתקיים בכדי שאנחנו נוכל לנהוג בה. טענתי היא שהציבור זוכר ומכיר את התקלות שהוא שילם עליהן מכיסו את התקלות שהשביתו את רכבו וכו'. חיפוש קצר על דוד לובינסקי גילה לי שמקרים דומים ואפילו כאלו שפחות חמורים לא זכו לגיבוי שלהם (או שהיצרן סירב אינני יודע את הסיבה הנכונה), חיפוש נוסף על צ'מפיון מוטורס גילה לי מכת חלונות נופלים בפולו שלא זכתה לאותו יחס שקיבלו מנועי הטויוטה הגמורים.

אני לא יודע אם זה היבואן או היצרן והאמת זה לא משנה, אני חי פה והרכב שאני קונה מטופל פה ואם יש סיכוי שמחר יהרס לי המנוע אני מעדיף שזה יקרה אצל יבואן שלוקח אחריות ולא אחד שמתחמק.

רוכש סטנדרטי, אחד שלא מחפש יותר מאשר כלי עם 4 גלגלים גיר אוטו' וכיסאות, יעדיף להימנע מסיכונים ולרכוש יפאנית ולא אירופאית למרות כל היתרונות האחרים שיש להן.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואכן יפנית סטנדרטית , מה שאתה קורא, זה לא אוטו - אלא קופסה עם 4 גלגלים ומזגן.

ושוב אנחנו חוזרים לסיפור עם ה"אמינות" של היפניות.

בוא נגיד שיש את הסטיגמה ויש את האמת.

נכון המכוניות האירופיות פחות אמינות בשנתונים הישנים אבל בארץ גם לא יודעים לטפל במכוניות אירופאיות כאן בארץ שהרבה יותר רגישות להזנחה,אם לא מטפלים בהן יש להן סיכוי הרבה יותר גדול להתקלקל.

ואגב יפניות מתקלקלות לא פחות אחרת למוסכי מזדה,טויוטה ושאר פחיות יפניות לא היה עבודה.

תלך פעם למוסך של יפניות ותראה כמה מכוניות יש שם.

בכל מקרה כל אחד והשיקולים שלו,יש אנשים שלפני שהם קונים הם חושבים על איך הם הולכים למכור ויש אנשים שבאמת מעניין אותם נוחות נסיעה והנאה מהאוטו ואחרי זה כמה הוא יהיה שווה במחירון עוד 5-6 שנים.

• תוכן חדש...