Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי בעיה בטח מישהו מכם מכיר אותה, מישהו\מישהי מתקשר\ת אלי בלי סוף, אני עונה ואז הצד השני מנתק.

עכשיו לכו תדעו מי זה, הטלפונים האלה באים לפעמים ב5 בבוקר ומי יודע מתי עוד.

את המספר של זה שמתקשר יש לי, כי הוא\היא לא מתקשר\ת מחסוי, אשמח לעזרה בהודעה פרטית אם יש למישהו דרך לעזור לי, יש לי כמה כיוונים לגבי בחורה אחת ספציפית אבל כבר אין לי קשר איתה ובגלל זה אני חושב שזו היא.

שאני מתקשר למספר אני מסונן ומגיע לתא הקולי ישר, שלחתי למספר הזה כמה הודעות אבל לא עונים, פשוט מת לדעת מי זה\זו.

אשמח לעזרה ממי שיכול,

כמובן שאין פה שום קשר לפלילי.

***המספר הוא של אורנג', ככה שהאתר 411IL.COM לא תופס כי אין שם אפשרות לאורנג'.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

ניסת להתקשר למספר הזה בחסום?

ניסת להתקשר מטלפון אחר אולי?

אם אתה בסלקום יש פתרון מעולה, תעשה *55 ואז תרשום את המספר ותחייג, על השיחה המזוהה שלה יופיע מספר כמובן שלא המספר שלך אלה מספר אחר , 0529999555 משהו כזה או שיש עוד מספר שיכול להופיע זה כל פעם משתנה.

אם הם ינסו לחזור למספר הזה זה יגיע לתקליט בערבית או שיגיד שהמספר מנותק .

זה הפיתרון הכי טוב :-)

פורסם

אין לי סלקום , גם אני באורנג'.

להתקשר ממספר אחר אני לא רוצה וגם לא מחסוי כי אז אני יצתרך לשאול מי זה ואם זו אותה אחת ... אני פשוט רוצה להימנע מלדבר איתה בכלל.

בכל מקרה נחזור לשאלה המקורית - יש דרך לדעת?

אולי דרך רישומון או משהו?

תודה ,

אוהד.

פורסם

תבקש מידידה להתקשר מחסום או אם יש באפשרותך ממספר צה"לי ותגיד שזו הקצינת קישור או משהו כזה...

שתגיד שזה סה"כ עדכון נתונים במערכת שמתבצע פעם במספר שנים... ושתבקש מס אישי שם שם משפחה וכתובת עדכנית

זה הכל :)

אבי.

פורסם
תבקש מידידה להתקשר מחסום או אם יש באפשרותך ממספר צה"לי ותגיד שזו הקצינת קישור או משהו כזה...

שתגיד שזה סה"כ עדכון נתונים במערכת שמתבצע פעם במספר שנים... ושתבקש מס אישי שם שם משפחה וכתובת עדכנית

זה הכל :)

אבי.

תציק לו בחזרה :lol:

תפרסם למשל ביד2 הונדה יד ראשונה ידנית עם המספר שלו... 100 שיחות מובטחות ביום :wink:

פורסם
תציק לו בחזרה :lol:

תפרסם למשל ביד2 הונדה יד ראשונה ידנית עם המספר שלו... 100 שיחות מובטחות ביום :wink:

עשיתי משהו דומה לאיזה מספר ששיגע אותי במשך שבועיים.

פירסמתי תוכי ג'אקו למסירה עקב נסיעה , בשעה הראשונה היו יותר מ-100 צפיות =)

פורסם

פרסם את הטלפון שלו ביד שתיים

דירה בתל אביב 3 חדרים מרוהטת עם חניה ,צפון, מיידי לרגל נסיעה דחופה, 570 דולר בלי מיקוחים

בוצע על טלפון של חבר, כמות שיחות חולנית

פורסם

אולי חשבת שהיא זאת שעושה גם *55 ואת המספר שלך ואז אי אפשר לחזור אליה?

תן לי את המספר שלה ואני אברר לך מי זאת, בכל חברה שלא תיהיה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם יש לך חבר/ידידה/חבר של חבר (טוב, הבנת את הכוונה) באורנג', שינסה להעלות במערכת את המספר הזה. תוצאה ודאית בטוח תהיה .

ניב

לא חותם

פורסם

פרסום מודעה עם מס' שקרי היא איננה פעולה פלילית?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חחח לא זו ממש לא זו,

מדובר על אחת אחרת לגמרי (במידה וזו היא).

בכל מקרה יש אולי עוד סיכוי לברר?

מישהו מכיר דרך?

**אני לא מכיר אף אחד באורנג' או 144 או מודיעין לא יודע.

אוהד.

פורסם

אתה יכול להכניס את המספר ל"רשימה השחורה" בפלאפון ואז כל השיחות מהמספר יועברו לתא קולי

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...