Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר חשוב באסב וופר כדי שיהיה איכותי יותר ההספק אוו ההספק הפקטיבי?

זאת אומרת אם יש לי סאב של הספק 1000W אבל של 250WRMS

וסאב של 400W אבל של 800WRMS

מה עדיף יותר?ולמה בבקשה הסבר תודה רבה לכולם...!!!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WATT= כמה וואט הסאב צריך .

RMS= כמה הסאב מוציא .

כמובן שעדיף RMS גבוה עם WATT נמוך .

זה על רגל אחת .

יעקב

כנס לFAQ זה יעזור לך המון .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה רבה יעקב.

אבל איך יכול להיות שהסאבJBL GTO-1260BR עולה יותר מ-kicker cvr12

איך זה ייתכן?

פורסם

אני לא מבין גדול בסאבים אבל ...

נראה לי שנתון הRMS מדבר על כמה הסאב יכול לקבל מקסימלי והוואט זה כמה הוא מוציא הכי גבוהה בתדר מסויים . זה קשור לזרם חליפין .

יעקב נראה לי שאתה טועה קצת

או שאני

פורסם

מה הבעיה ? ת'אמת קצת הצחקת אותי עם הנושא ...

הסאב של JBL מגיעה עם תיבה מקורית וגם הטאג JBL .

קיקר מגיעה בלי תיבה והוא סאב מצויין ונציל מאוד .

תשמע את שניהם ותחליט לבד מה אתה מעדיף .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מזאת אומרת מה הבעיה?! חח הסאב של JBL הוא של 1000W ו-250WRMS

והאסב של KICKER הוא של 400W ו-800WRMS והוא עולה פחות למרות שה-RMS שלו יותר גבוהה אז יש כאן בעיה כי אתה אומר שהRMS זה מה שחשוב יותר אז יש כאן סטירה בדברים שלך.

לא יכול להיות שהקיקר עם אר אמ אס גבוהה יותר מהג'י בי אל והוא עולה פחות.

פורסם

יעקב, אתה הורג אותי עם התשובות שלך.

סאב לא מוציא RMS, הוא צורך RMS

לכל נתון של RMS קודמת המילה watt שבקיצור (W) לדוגמא 100WRMS

יחידת הWRMS הוא הנתון המעניין אותנו (בעיקר)

לפותח התרד, נתון ה WRMS הוא הנתון של ההספק האפקטיבי ואין בינו שום קשר לאיכות של הסאב וופר,

גם לסאבים איכותיים וגם לסאבים לא איכותיים יש הספק אפקטיבי.

המילה איכות היא לצורך שמיעה המוזיקה בצורה טובה נקיה וכו'

וכדי לדעת מה איכותי לדעתך אתה צריך לשמוע את הסאבים ולא ללכת לקנות לפי ההספק!

מיכו.

פורסם

אתה מתבלבל.הקיקר הזה הוא 800W ו400RMS ולא להיפך.

וסאב,אתה יודע,זה לא רק וואטים וRMSים.יש עוד המון דברים שקובעים מחיר של סאב.

נ.ב הJBL שלי(1202D),למרות שהוא "רק" 300WRMS ניצח את הקיקר הזה בכל תחרות חוזק שעשינו לו.וניסינו אותם ב5 מונובלקים שונים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תודה אחינו..אבל אני קונה באינטרנט בגלל זה אני רוצה לדעת מה איכותי יותר ולמה..וכמו שראיתי קיבלתי שתי תשובות שונות לחלוטין חח אז הייתי שמח אם מישהו היה עושה פה סדר קצת ונותן תשובה חד משמעית.

ודרך אגב AVK אני לא מתלבל כי אני רואה בזאפ בדיוק את הסאב שאני מדבר עליו והוא אכן 400W ו-800WRMS אני יכול לשלוח לך קישור אם אתה. רוצה נ.ב הדגם הוא:סאב וופרו12ואינטשוKickerוCVR12ו

פורסם

רן,אני לא מתבלבל.זאפ התבלבלו.תכנס אפילו לאתר של קיקר ותראה את הנתונים המדוייקים.

ומה אתה מחפש מהסאב?דיוק או עוצמה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הJBL מגיע עם קופסא ואלמנט בניגוד לCVR12 שמגיע כאלמנט בודד(ברוב החנויות) הJBL מדויק יותר מהקיקר.

תיבת המקור של הקיקר עולה קרוב ל400 ש"ח ככה שהמחיר מתאזן בין הסאבים

פורסם
WATT= כמה וואט הסאב צריך .

RMS= כמה הסאב מוציא .

כמובן שעדיף RMS גבוה עם WATT נמוך .

זה על רגל אחת .

יעקב

כנס לFAQ זה יעזור לך המון .

אתה יכול להגיד מאיפה הבאת את השטויות האלה?? זה לא על רגל אחת זה מצוץ מהאצבע.

ואולי כדאי שגם אתה תכנס לFAQ גם לך זה יעזור המון, ועשה טובה אל תגיב שטויות, זה לא מוסיף לך (חוץ מלמונה ההודעות ) ולא לפורום.

לפותח התרד; אין קשר בין איכות הסאב לבין העוצמה שלו ( שמבחינת העוצמה כמובן שעוצמת הRMS זה הפרמטר שאתה צריך לבחון, כאשר תדע שבכל הרכיבים בין אם מדובר ברמקולים ובין אם מדובר במגברים לא תמיד החברות מפרסמות נתונים שתואמים למציאות בשטח).

בכל מקרה תן תקציב רכיבים קיימים סוג מוזיקה ואופי צליל רצוי. בכל מקרה חיפוש יחסוך לך גם את השלב הזה - סיכוי גבוהה מאוד שמישהו כבר פתח נושא שדומה לשאלה שלך.

בשיפוצים

פורסם

אוו קיי AVK ומיכו כניראה שבאמת בזאפ היתבלבלו.

אבל מישהו מכם אולי יכול להסביר לי פה מה עדיף יותר כי היו פה 2 תשובות שונות לחלוטין ואני לא בדיוק יודע מה נכון.

ולגבי השאלה אם דיוק אוו עוצמה תן לי 2 תשובות חח נגיד שהייתי מעדיף עוצמה אז? אוו לחילופין הייתי מעדיך דיוק אז?

ושאלתי את השאלה הזו כי אני מתלבט בין 2 הסאבים האלה ולא מבין מה יותר טוב.

תודה רבה חברים עוזרים המון.

• תוכן חדש...