Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן כללי,שני הסאבים,גם הJBL וגם הקיקר, הם סאבים עוצמתיים שדיוק זה לא הצד החזק שלהם.אם אתה מחפש דיוק,הייתי ממליץ לך על ה-HED12.שמתי אותו אצל חבר והוא מדוייק להפליא,כשגם עוצמה לא חסר.

בעצם עזוב,מה התקציב שלך ואיזה מגבר יפעיל את הסאב?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוצמה קיקר דיוק JBL

לא יודע לאיזה JBL אתה מתכוון,אבל מבחינת עוצמה,ה1202D אוכל את הCVR12 בלי מלח.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אין תשובה חד משמעית לנושא, כל אחד והטעם שלו, אני מציע לך לשמוע את 2 הסאבים באוטו שלך לפני שאתה קונה אותם ואז להזמין אחד באינטרנט

פורסם

חח תודה רבה חבר'ה. אני שמח שזה מעניין עוד אנשים ותורם לכולם האשכול.

ולעינינינו....

בדיוק פרסמתי הודעה שקניתי רמקולים ואני מעונין להתאים להם סאב וופר ומגבר והייתי שמח לעזרה כי אני לא ממש מבין איך עושים האתמה טובה בין סאב מגבר ורמקולים חח אני ממש לא רוצה להרוס אוו לשרוף איזה רמקול מגבר אוו סאב ובגלל זה אני שואל בכל אופן אלו הרמקולים שקניתי:

מפרט מלא:

הספק 2500W של חברת domboss

2 רמקולים 9X6

2way

בעלי 3 טוויטרים מובנים המקנים סאונד היקפי

הספק 120RMS כל אחד, המקנה צליל חד נקי ואיכותי

בעלי 3 טוויטרים מובנים המקנים סאונד היקפי ואיכותי

מימברנות עשויות מחומר פולי קרבונט המגן על הרמקול

2 רמקולים קידמיים "6.5 100rms כל אחד

4way

כל רמקול בעל 3 טוויטרים מובנים המקנים לו צליל חד ונקי

ממברנות הרמקולים עשויות פוליפרופילן השומר על עמידות לאורך זמן

לרמקולים מצורפים גרילים ,סט חוטים והוראות הרכבה

הספק כולל לרמקולים 820W

מגנט 90 מ"מ

רגישות 92 DB

וופר 160 מ"מ

תדר הענות: 20KHZ- 70Hz

אילו סאב ומגבר יתאימו לי שאני לא יקנה סתם מגבר וסאב שלא מתאימים אחד לשני ולרמקולים..אז איך מתאימים, לפי מה? חח תודה לעוזרים ובמיוחד לAVK

פורסם

לרמקול אין הספק! רמקול יכול לקבל עד הספק מוסיים כולשהו, אם ההספק גבוה מדי הוא יכול להישרף.

לכן מציינים כמה WRMS (וואט RMS) יכול רמקול לקבל.

יעקב

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שרשמתי הפוך/ לא נכון מקודם .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בלי לבאס, בשביל הדברים האלה (קשה לקרוא לזה רמקולים) אתה יכול לחבר פח אשפה עם קוף שידפוק עליו.

פעם הבאה תפתח נושא לפני שאתה קונה כל רכיב לאוטו, עזוב את הכסף לסאב ותחליף את מה שקנית (אם אתה עוד יכול להחזיר את הרכיבים מה טוב) תקנה אפילו ביד שניה רכיבים נורמאלים ותתחיל מ 0.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

תקרא כללי פורום זה דבר ראשון (אם אחים שלך תדבר בבית לא פה)

דבר שני, כבר קניתה את האלמנטים?היית צריך להתייעץ ליפני קנייה ולא אחריי כי לקדימה מומלץ קמפוננט וכ' כ' ואיזה רדיו דיסק אתה משתמש?יש איטום אין איטום?איזה רכב?

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

שלא תבין לא נכון אחי אני לא הולך לפיתוח מועדון באוטו אני כולה רוצה לשמוע בסבבה ויש לי רמקולים מעפניים אז קניתי גם אין לי תקציב גדול אז רציתי רמקולים נורמאליים וסאב ומגבר סבבה ולישמוע באיכות טובה לא צריך להגזים אני לא הולך להשקיע עכשיו אלפי שקלים.

פורסם

רגע,רן.לאיזה JBL התכוונת?בכל הודעותיי,התייחסתי לJBL שלמטה ולא לסאב שציינת בהודעה הראשונה.לגבי הסאב שהתכוונת-האמת,שאין לי מושג.לא שמעתי אותו אף פעם.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417099

פורסם

אם אתה רוצה להמשיך "להנות" מה"רמקולים" האלה, אל תחבר אליהם מגבר, הם לא מיועדים למגבר (ואני לא קורא למגברי דומבאס / R&Y ודומיהם מגברים) תחכה עם הסאב שיהיה לך יותר כסף, תחליף את הרמקולים לסט נורמאלי, אפילו יד שניה, אחרי זה מגבר, אחרי זה סאב.

זאת ההמלצה שלי, אתה מוזמן לעשות ככל העולה על רוחך.

בשיפוצים

פורסם
בכל אופן אלו הרמקולים שקניתי:

מפרט מלא:

הספק 2500W של חברת domboss

2 רמקולים 9X6

2way

בעלי 3 טוויטרים מובנים המקנים סאונד היקפי

הספק 120RMS כל אחד, המקנה צליל חד נקי ואיכותי

בעלי 3 טוויטרים מובנים המקנים סאונד היקפי ואיכותי

מימברנות עשויות מחומר פולי קרבונט המגן על הרמקול

2 רמקולים קידמיים "6.5 100rms כל אחד