Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסיפור שלי הוא כזה, אני סטודנט והחלטתי לקנות פ'זו 106 וממה שהבנתי יש לה דגמים טיפה יותר "ספורטיבים", שאולי שווה להשקיע קצת עוד ולקנות את אחד מהם - XSI,GSI,Rally.

עכשיו השאלה שהיא כזאת, האם שווה להשקיע בדגמים האלה בכלל? יש אפשרות למצוא דגם כזה במצב טוב ולא משהו הרוג? ואם ואם כבר אני ימצא דגם כזה במצב טוב, אז האם הטיפול וההחזקה שלו יהיו משמעותית גדולים יותר מ106 רגילה?

ועוד משו קטן לסיום - כמה עולה 106 GTI,XSI,Rally במצב טוב?

תודה מראש לכל מי שיגיב :)

פורסם

אהלן,

אפשרי למצוא את אחד הדגמים הספורטיביים במצב טוב,אבל קח בחשבון שרכב מהדגם הזה ששמור במצב טוב ידרוש ממך לשלם עליו מעל מחירון,לעיתים אפילו הרבה מעל המחירון.

אם אתה בקטע של נהיגה ספורטיבית,אז כן,שווה את זה,הגרסאות הספורטיביות של ה-106 מאוד מהנות לנהיגה.

מבחינת עלות אחזקה,אם תמצא מכונית שמורה האחזקה שלה לא תיהיה יקרה משמעותית מזו של הדגמים הרגילים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בסכום הזה אתה לא יכול לקנות 106 ספורטיבית טובה ושמורה.

לא יודע אם זה ניכנס בתקציב אבל חפש לך106 משנת 97 ומעלה עם מנוע 1.6 או 1.4 , גיר ידני ואני מניח שהיא תענה על הצרכים שלך.

פורסם
וכמה תעלה 106 שנתון מאוד מתקדם, נפח 1400, במצב טוב? (XSI ורגילה)

XSI מהשנתונים המתקדמים היו רק 1600 סמ"ק.

שלומי - אתה בטוח שאלו המחירים? אני נוטה להאמין שב20K אפשר כבר למצוא ראלי 1300 במצב לא רע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בסכום הזה אתה לא יכול לקנות 106 ספורטיבית טובה ושמורה.

.

בדגש על שמורה.

בעצם אפשר למצוא, רק תוודא שהרכב מגיע עם מנוע.

זה נכון

פורסם

אפשר למצוא, אבל רכב כזה יכניס את הבחור להוצאות רבות.

אני בדעה ששווה לקנות רכב שמור ומטופל למשעי, גם אם זה ב 10K מעל המחירון כמו זה למשל ולא לקנות רכב שתיקנה ובמשך כמה חודשים טובים תעבוד עליו קשה בשביל שייסע כמו שצריך ובסופו של דבר תצטער על הרגע שקנית אותו.

106 תיתן תמורה מדהימה אם שמרו עליה כמו שצריך, גם מבחינת אמינות, אבל אם לא זה מתכון לצרות.

פורסם

אני בדעה ששווה לקנות רכב שמור ומטופל למשעי, גם אם זה ב 10K מעל המחירון כמו זה למשל ולא לקנות רכב שתיקנה ובמשך כמה חודשים טובים תעבוד עליו קשה בשביל שייסע כמו שצריך ובסופו של דבר תצטער על הרגע שקנית אותו.

גם אני באותה דיעה - או שקונים רכב ספורטיבי מתוחזק, או שלא קונים בכלל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...