Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה לעשות ..

כל מה שעשיתי זה לנסוע 10 דקות מהלימודים הביתה .

פעם שניה או שלישית שאני בכלל מפעיל את המזגן באוטו (שלא מקרר כל כך טוב).

לפני כמה ימים אבא שלי הפעיל את המזגן ואמר שהוא מקרר ממש חלש.

היום הפעלתי את המזגן והוא בקושי קירר ו2 דקות לפני שהגעתי הביתה הבנתי שיותר נעים עם חלונות פתוחים .

עשיתי זאת אחרי ששמתי לב שאחרי 5 דקות במקום שהאוטו יתחיל להתקרר כי המזגן פלט קור(טוב קור עדין נקרא לזה)

אחרי מספר הוא באופן מפתיע התחיל לפלוט חום.

אז כיבית את המזגן והמשכתי לנסוע דקה עברה ושמתי לב למנורה האדומה שהאוטו מתחמם !!!

כשהיתי במרחק 100 מטר מהבית אז כבר הגעתי הביתה ומהר פתחתי את המכסה מנוע ושמעתי טסססס ועלה טיפה עשן לשניה מאזור המצבר.. עוד נקודה ששמתי לב עליה שהיה טיפות נוזל קירור מושפרצות באזור כניסת האוויר.

מה שבאמת מפחיד אותי מכל הסיפור זה שהמנוע של סבא שלי נתן את נשמתו לבורא בדיוק אחרי שהמזגן לא עבד טוב!

חברה מה שאני מבקש זה קצת להרגיע אותי והכוונה אם אפשר מה לעשות הלאה.

איזה נזק נגרם בעקבות התחממות ??????

תודה רבה מראש !!!!

פורסם

סובב את הסוויצ' ל- ON, לא חייב להניעה את המנוע.

ובדוק , האם פועלים המאווררים של מצנן ומעדה.

מכאן אולי תבין מאיפה להתחיל.

חשוב מאוד לצין דגם ויצרן הרכב , ושנת יצורו

בהצלחה

פורסם

כמה דברים, קודם כל ממליץ לקרוא את זה: הודעת ההנהלה: חובה לקרוא ולאשר לפני פרסום נושא חדש!

בנוסף, השאלה איזו טמפרטורה הראה מד חום. יכול להיות שהיה לך עודף נוזל קירור שיצא. בקשר למזגן, כניראה צריך למלות אותו בגז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר על פ'גו 106 שנת 94 .

יש סדק בצינור מים .. במקרה היה מכונאי שבא לקחת את המכונית מהשכנה והוא עזר לנו .

מה שקרה זה זה שנכנס אוויר והטרמוסטט נתפס.

הוא פתח את פקק ניקוז האוויר על הטרמוסטט ופתר את הבעיה אך נראה לי שמאוחר מידי כי יש באיזור של השמן (איפה שפותחים את הפקק הגדול וצריך להיות נקי יחסית) מים ירוקים.

מה הנזק לפי דעתכם ומה כדאי לעשות ?

הוא הציע את שרותיו והוא נראה לי בנאדם אמין וישר אבל בכל זאת הוא מוסכניק ביתי כזה.(יש לו מיני מוסך בבית).

השאלה שלי האם כדאי לעשות תיקון לאוטו במוסך או שסתם יקחו לי הרבה יותר כסף או שכדאי לתקן אצל מישהו שבשניה איבחן וסידר לי (חבל שמאוחר מידי) את הבעיה בחינם.

ונתן הצעה של 1100 לתיקון של המכונית .כמה מוסך יקחו יותר לפי דעתכם ?

פורסם

לי אישית לא משנה מה גודל מוסך, העיקר שמוסכניק יהיה אמין. ואם מדובר על אדם אמין שמבין בסוג רכב שלך, אני לא רואה סיבה למה לא.

לא יודע מה האבחנה המלאה של האוטו שלך, לכן קשה לעמוד האם המחיר הוא סביר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

א. הכתיבה שלך ממש לא מובנת.

ב. לא הבנתי איפה בדיוק ראית נוזל קירור. במידה ואכן חדר נוזל קירור אל השמן אתה תראה שכבה לבנה-צהובה שדומה מאוד לטחינה ולא מים של ממש. צריכים להכנס המון מים אל המנוע כדי שתראה מים במקום שמן בפתח המילוי, ואני בספק אם זה מה שקרה. לדעתי יותר הגיוני שפשוט נשפכו קצת מים על איזור פתח מילוי השמן.

ג. אני בכלל לא מבין איך אפשר לתת לך הערכת מחיר בצורה כזאת. הרכב שלך התחמם, יש סיכוי שהלך אטם ראש ויש סיכוי שלא. יש סיכוי שצריך להשחיז ולמלא את הראש ויש סיכוי שלא. יש סיכוי שצריך גם לנקות רדיאטור ולהחליף צינורות קירור ויש סיכוי שלא. ברור לך שכל אחת מהאופציות האלו ועוד 1001 אופציות אחרות שלא חשבתי עליהן משנות לחלוטין את מחיר התיקון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על פי התיאור כנראה יש צינור מים קרוע (סדוק?) שהתיז נוזל קירור בתוך תא המנוע.

בשלב ראשון יש להחליף צינור, למלא נוזל קירור ולנקז אוויר. את כל הספקולציות לגבי נזק למנוע לא ניתן לבחון ללא תיאור אמין של המצב.

פורסם

כמו שאמרו לפניי אי אפשר להעריך את הנזק אם בכלל יש. מנוע שמתחמם לא בהכרח נהרס בדרך כלל אם ברגע שנדלקת המנורה עוצרים ומכבים את המנוע לא אמור להיגרם נזק! הרעיון במנורה הוא למנוע גרימת נזק. אז ככה קודם כל תבדוק אם חסר שמן אחר כך תחליף את הצינור תמלא נוזל קירור תוציא אוויר ותבדוק שהוונטות עובדות כמו שצריך . תסע אם הרכב ותבדוק אם הוא מתחמם או לא. אם לא סבבה נפתרה הבעיה כנראה שזה היה בגלל הצינור שנקרע ולא להפך שהצינור נקרע עקב התחממות.תעקוב אם נוצרת לך טחינה תחת הפקק של המילוי שמן אם חסר מים או שמן אם המים מלוכלכים. אם לא אז המנוע בסדר. אני אומר לך את כל זה בתור בעל פג'יו כבר 3 שנים שאין מה לעשות התחממה לי כמה פעמים ולא היה נזק למנוע .

פורסם

תקן בהתחלה את הבעיה שגרמה למנוע להתחמם, לאחר מכן תניע את הרכב ובדוק עם המנוע מתחיל לאכול שמן או/ו מים, אם לא הכל בסדר, אם כן זה כבר סיפור אחר.

המנועים של פגו בשנתונים האלו מאוד רגישים להתחממות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...