Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine 9835 vs. 9887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

9887 מכשיר מצויין אתה יכול לקרוא עליו בפורומים בחו"ל הוא הרבה יותר מפותח מ9835 מכל הבחינות (למרות שהוא גם מכשיר מצויין) ה9887 הרבה יותר ידידותי למשתמש איכות סאונד ללא פשרות.

בנוסף יש לך את האימפרינט(פרוססור ממוחשב.)

פורסם

יש לי את ה35 והוא אכן מכשיר מעולה אבל למה לא ללכת על ה55 אם כבר? יציאות RCA פי שתיים יותר חזקות, תצוגה יותר אינפורמטיבית וגם יש אופציה לשלט רחוק.

סליחה - יש לי את ה53. טעות שלי. אבל זאת עדיין המלצה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי אישית יש את ה 9887 אז אולי אני קצת משוחד, אבל אני לא מבין מה הטעם לקנות מכשיר שיצא לשוק עוד ב 2004 לעומת המכשיר החדש שיש בו יותר אפשרויות ובנוסף יש בו לדעתי 3 יתרונות עיקריים אין בו את הגלייד טאצ' הפאנל הוא מכאני ולא חשמלי ובנוסף יש בו חידוש וזה ה D/A 24 BIT , בקיצור לדעתי האישית רק את המכשיר החדש אפילו אם הישן עולה קצת פחות, איכות הסאונד נטו תיהיה טובה יותר כי מבחינה טכנית המעבד הישתדרג קלות

פורסם

שאלה אחרת.

איפה יש לך להשיג 9835.? כי הוא איכותי מבחינת בניה מה9887.

ה9835 הוא יפני.! וה9887 הוא סיני.

מבחינת פונקציות לשניהם יש את מה שאתה צריך.

אני הייתי הולך על ה9835. הוא עם תצוגה אינפורמטבית. ולא של שורות כמו ב 9853 / 33.

הוא דומה ל9855. אבל ללא הגליד טא'צ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ה-9835 הוא מלאזי אם כבר, לא יפני.

אני חיפשתי 9835 לפני שרכשתי את ה-9887 ולא מצאתי אחד במצב טוב, חיפשתי אותו בעיקר בגלל ששמעתי הרבה ביקורות לא טובות על הדגם שהחליף את ה-35, 9855, היום אני לא מצטער על רכישת ה-9887 ואפילו חושב שעשיתי בחירה נכונה, אני דיי מרוצה ממנו מבחינה פונקציונאלית וחשוב יותר מבחינת הסאונד.

אני גם לא חושב שהוא בנוי פחות מאסיבי או פחות טוב מה-9835.

איציק.

פורסם

למה שרדיודיסק יהיה מאסיבי?

אתה באמת רוצה ידית מכאנית להוצאת דיסק?

או ראצ'ט בשביל לפתוח את הפאנל?

בטח בשביל ללחוץ על כפתור תשתמש בקונגו:D

כל הקטע ברדיודיסק מעולים זה א. האיכות בנייה שלהם

ב. הקלאסיות שלהם, בכך שהכל נראה עדין, אך אמין.

מאסיבי זה לא תמיד טוב, H2 :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מאסיבי=כול מניי פתיחות חשמלאיות כאלה ואחרות שמתקלקלות יותר מהר, בכול מקרה מצאתי 9835R במצב טוב לקנות אבל כנראה שאחרי הכול יש בו עוד כמה אפשריות ב 9887 שיהפכו אותו ליותר אטרקטיבי ...

אני הייתי הולך על ה9855 אבל פונקציית הטאצ' מפשוט גרוע ולא נוח לתפעול וגם קראתי כמה ביקורות די רעות על המכשיר

מה שיותר חשוב לי זה איכות הסאונד שתצא ממנו, עד כמה באמת מעבד הסאונד החדש 24 BIT ? (לדברי אלפיין)

תודה רבה לעונים

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

גרוע? קצת מוגזם להגיד לטעמי.

עניין של הרגל ואז אתה עובד עם מסך הנגיע בלי שום בעיה. אני להפך מוצא נוח את מסך הנגיע של ה9855.

לדעתי מחבינת סאונד 9855 דיי זהה ל9835.

העניין פה הוא המחיר אם ה35 יעלה 2000שקל לדעתי לא שווה לקנות מכשיר בין 4 שנים בגלל הפאנל המכני שלו בגלל הפאנל החשמלי שהולך עם הזמן במיוחד עם משיתמשים בפונקצית הTILT.

אגב אתה יכול להשיג היום במחיר שפוי ומכשיר חדש את הפיוניר PRS שהוא גם ניכנס יפה לקטגוריה פה.

לגבי ה24BIT לדעתי לא ההבדל שתרגיש משמעותית.

פורסם

כל עוד אין לך מערכת ברמה גבוהה מאוד עניין ה 24 ביט לא צריך לשחק תפקיד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה אתה מגדיר בתור רמה גבוה ?

וכרגע יש על הרכב PRS עושה עבודה אבל אלפיין כמה שזה נשמע מוזר מכניס חיים למוזיקה (והמערכת כוונה על ידי כמה אנשים ועדיין בכול אחד מהכיוונים עדיין זה לא נשמע חי)

בכול מקרה האם יש משהו בקלריון/אקליפס שעומד באותו קו עם האלפיין הנ"ל ?

תודה

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אל תנסה להבין את אלי - הוא לא מבין את עצמו רוב הזמן, בדיוק כמוני :-P

ולגבי מעבדי 24 ביט - שמתי לב שלכל הHU שמשתמשים במעבד שעובד בשיטה הזאת בין אם זה בר בראון או לא, יש להם צליל נקי מאוד ויפה מאוד, בקיצור זאת פונקציה שלא מאכזבת ויש לה הבטחה גדולה מאוד.

אחת הדרישות שלי לHU הבא זה מעבד 24 ביט לאור החשיפה למספר גדול כל כך למערכות שנשמעו ממש טוב עם HU עם התכונה הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...