Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine 9835 vs. 9887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי 9813, 9815 איכות סאונד יותר טובה מהמכשירים החדשים של אלפיין. אם כבר מכשיר ברמה גבווה אקליפס 7200

( כן כבר יש בארץ מאתמול).

פורסם

מה זאת אומרת לפי דעתך המכשירים האלו יותר טובים בדקת אותם אחד מול השני? או שיש בהם יותר פונקציות מבחדשים? או שאולי איכות ההרכבה שלהם טובה יותר מהדגמים היותר חדשים? שאפילו ה 9835 יותר חדש מהמכשירים הללו שלא לדבר על ה 55 או בכלל ה 9887, בנוגע ל 7200 אין ספק שמדובר במכשיר מעולה מבחינת הכל אבל במחיר שלו אפשר לקנות כמה מכשירים של אלפיין ועוד לצאת עם עודף לדלק בשביל לכוון את המערכת :wink:

פורסם

אני לא מכיר את ה9887 אבל אם תעשה השוואה בין 9855 ל9813 אתה תבין שה9813 (שיש לו קרוס לבי אמפ , מתקן זמנים, וכל הפ'צרים שצריך) פשוט נשמע יותר טוב.ולא רק אני אמרתי עוד כמה ששמעו אני אומר זאת מתוך ניסיון של בדיקה.

פורסם

את רוב המכשירים שדוברו פה שמעתי, כולל ה7200 (לפני חודש בערך) ואכן אלפיין נשמעים לדעתי הכי טוב, אגב גם ל9855 יש בי-אמפ וכ'ו

לבסוף נקנה 9887, עוד לא הרכבתי אני מחכה לפרוססור+מסך שליטה שיגיעו שנתחיל לחבר :lol:

נתונים על הנייר עושים רושם, אבל האוזן תגיד הכול.

אתה המשך הפירוט לבנייה וחלקים אני יעלה בשירשור של הבנייה תודה רבה לכולם על היעוץ וכ'ו

ויום טוב וממוזג :-)

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...