Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רישיון לפני כמה ימים.

ויש לי שאלה ברשותכם לגבי הקטע של המלווה ..

אם אני נוסע ללא מלווה ותופס אותי שוטר מה אני מקבל לידע כללי?

ואני גם יגיד לכם למה הפיתוי כל כך גדול הלכנו אני וההורים שלי לראות לפני כמה ימים(יום לפני שקיבלתי את הרישיון) את השברולט קוואליר קבריולט שאני מאוד רציתי.

ההורים שלי כבר סגרו עסקה לקניית הרכב ואני נורא התלהבתי כשראיתי אותו וישבתי עליווו ויש לי המון תוכניות לגביו... ולהיסחב עם אמא כמלווה לתקופה של 3 חודשים על האוטו זה קצת חוסם אפשרויות אז בקשר למלווה אשמח מאוד עם תענו לי על זה בפירוט..

תודה.. רוברטו.

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם

מה זה 3 חודשים? זה כלום.

תגיד תודה שזה רק 3 חודשים.

תנסה ללמוד מהמבוגרים כמה שיותר לפני שתעשה טעויות אנוש.

יש לך המון שנים להנות מהנהיגה, ה-3 חודשים הראשונים זה רק לטעום על קצה הלשון את הכביש הישראלי והנהיגה ברכב.

ומה מקבלים?

אאל"ט פסילה ל-30 יום, זימון למשפט ואפשרות להחרמה ל-30 יום.

Xbox12341

פורסם

עזוב אחי לא שווה את הסיכון, אני ב3 חודשים של המלווה שלי לא נסעתי בכלל כי היה לנו רכב אחד והוא היה רכב מהעבודה של אבא שלי = אי אפשר לעשות ביטוח צעיר עליו, כלומר אני לא יכול לנהוג עליו.

עברו 3 חודשים, קניתי מאזדה לאנטיס ועכשיו אני יורד ממנה רק בשביל להשתין..

פורסם

אתה מקבל פגישה עם העמוד הקרוב לביתך.

אם תיפול על מבצע סוף עונה - תוכל גם אולי להגיע לטוטאלוס.

בקיצר, "תסבול" 3 חודשים. לא יקרה כלום.

(ואני לא מדבר על הפסילה לכמה שנים שהשופט יעיף לך, ואז 3 חודשים יהפכו ל3 שנים)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני נהג חדש, ולא עשיתי שטויות אבל אני יכול לספר לך מניסיון של נהגים חדשים אחרים מה קורה:

שוטר עוצר אותך, רואה כי עדיין לא נגמר לך המלווה. בעיקרון, רשיונך נשלל במקום ל-30 יום והרכב מוחרם לחודש.

אמורים לקבוע לך משפט ושם אם תשלם המון כסף לעורך דין אולי תצא בזול ותצליח לקבל שלילה "רק" ל-3 חודשים (וכמובן,

תאלץ לעשות את תקופת המלווה מחדש, כלומר אחרי 3 חודשים של שלילה תצטרך לנהוג עוד פעם 3 חודשים עם מלווה).

עורך דין טוב שיצליח להשיג לך את זה יעלה הרבה מאוד כסף (יכול להיות גם סכום של 5 ספרות).

במידה ולא תמצא עורך דין טוב או שאין לך אפשרות לשלם בוחטות צפה לשלילה (בדרך כלל זה באיזור ה-3 שנים שלילה אבל זה משתנה) וכמובן שבסוף השלילה אתה תאלץ לעשות תאוריה+טסט+ מלווה מחדש.

כמו כן השופט רשאי להחליט שתעשה תאוריה/+/טסט/+מלוה מחדש בלי שום קשר לתקופת השלילה.

בנוסף, סביר להניח שתאלץ לשלם קנס כספי כלשהו-במיוחד אם מדובר בעסקת טעון (תשלום קנס כספי כנגד הפחתת

חודשי השלילה)

ולגבי הרכב (קאווילר קבריולט) תחשוב טוב ותבדוק. מניסיון של כמה אנשים בפורום הרכב הזה הוא מכונת בעיות ותקלות,

מנוע עצלן ואחזקה יקרה. מעבר לפוזה על בנות (וגם כן.. אנחנו יודעים איזה בנות) אין לרכב הזה הרבה מה להציע. יש חלופות טובות ואמינות יותר.אם זו הירוקה מראש העין צור איתי קשר בפרטי יש לי כמה דברים שכדאי לך לדעת

Lexus CT200H

פורסם

מתוך סעיף 10 לפקודת התעבורה:

(א) לא ינהג אדם רכב מנועי אלא אם הוא בעל רישיון נהיגה תקף לרכב מאותו סוג, שניתן על פי פקודה זו, ולא ינהג אדם אלא בהתאם לתנאי הרישיון..."

מתוך סעיף 12א. לפקודת התעבורה:

(א) רשיון נהיגה לנוהג חדש, יהא תוקפו מוגבל לשנתיים.

(ב) רשות הרישוי תחדש רשיונו של נוהג חדש, אלם אם הוא הורשע באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית, תתנה רשות הרישוי את חידוש רשיונו בבחינות ובבדיקות שתקבע, ומשחידשה כך את רשיונו אחרי קיום תנאים שהתנתה יחולו הוראות סעיף זה כאילו הוא רישיון בסעיף קטו (א)

מתוך תוספת שלישית:

(1) עבירה לפי סעיפים 10....

.

.

(4) עבירה שבית משפט גזר על מי שעבר אותה פסילה בפועל מהחזיק ברישיון נהיגה לתקופה של שלושה חודשים או יותר.

כלומר, אם תתפס ותורשע, הרי שלפי סעיף 12א(ב) - רשות הרישוי יכולה שלא לחדש את רשיונך בהסתמך על עבירה על סעיף 10.

סעיף 10 אומר שיש לנהוג בהתאם לתנאי הרישיון. מלווה הוא תנאי ברישיון.

מה שעוד נאמר זה שאם תעמוד בתנאים שתקבע הרשות, תחזור להיות נהג חדש מהתחלה עם כל ההגבלות של נהג חדש.

מה דעתך שרשות הרישוי יכולה לקבוע בתנאים שתעשה טסט מחדש... כן כן, היא יכולה לקבוע זאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא סתם יש בפורום אפשרות "חיפוש". פעם הבאה - חיפוש.

ואם כבר פתחת שרשור, וקיבלת כמה תשובות, שים לב לרשימת השרשורים הדומים שמופיעים בתחתית העמוד הנוכחי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...