Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נמצא כרגע בארה"ב (ניו יורק) ושוקל להביא את המכשיר הנ"ל. האם ניתן לכייל אותו במעבדה?

במידה ויש לכם המלצה על מכשיר אחר (נשים את ענין העלות בצד) אני אשמח מאוד לשמוע. הדברים הכי חשובים לי:

1. איכות הסאונד

2. יכולת לשמוע רדיו

3. אפשרות חיבור טובה לאיי פוד

אני חוזר ביום ראשון כך שאין לי אפשרות לחכות להזמנה שתיקח הרבה זמן. מעדיף ללכת לחנות ולקנות (אני בניו יורק).

בין העונים נכונה תוגרל האפשרות שאני אביא לכם משהו לבקשתכם מארה"ב.

תודה מראש,

רוני

פורסם

pioneer dexp 90 rs

או זול יותר pioneer 800rs

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

יש לי את המכשיר 9887 ואני יודע שעולה לכייל אותו פה בארץ 800 ש"ח אחלה של מכשיר עושה פלאים ויש לי גם את האימפרינט.

עם אתה יכול להביא את הפרוססור אז תקנה כי בארץ הם עושים רק יבוא אישי וזה עולה בערך 1600 ש"ח .

פורסם

איין צורך לכייל את המכשיר אבל ואים יש אפשרות להביא את הדגם 9887R

בתפרית אתה יכול לבחור כמה שיטות סריקה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

צריך ועוד איך לכייל את ה 9887 , או שאתה מביא את ה 9887R ואז הוא כבר מכוייל אבל בדיוק מהסיבה הזאת לא מחזיקים את ה R בארה"ב כדי שכל אירופה לא יתחילו להזמין את המכשיר מחו"ל, הכיול בארץ עולה די הרבה כסף, ואין אפשרות לכייל אותו כמו ב 9855 מהמכשיר עצמו, כך שכל מי שטוען אחרת יבדוק את עצמו וינסה פיזית לעשות זאת ואם כן אז שיגיד לי גם איך לעשות זאת

פורסם
יש לי את המכשיר 9887 ואני יודע שעולה לכייל אותו פה בארץ 800 ש"ח אחלה של מכשיר עושה פלאים ויש לי גם את האימפרינט.

עם אתה יכול להביא את הפרוססור אז תקנה כי בארץ הם עושים רק יבוא אישי וזה עולה בערך 1600 ש"ח .

אני שמח מאוד שאתה ממליץ. אתה יכול לתת לי את הדגם של הפרוססור? ולהסביר למה צריך אותו?

תודה.

פורסם
צריך ועוד איך לכייל את ה 9887 , או שאתה מביא את ה 9887R ואז הוא כבר מכוייל אבל בדיוק מהסיבה הזאת לא מחזיקים את ה R בארה"ב כדי שכל אירופה לא יתחילו להזמין את המכשיר מחו"ל, הכיול בארץ עולה די הרבה כסף, ואין אפשרות לכייל אותו כמו ב 9855 מהמכשיר עצמו, כך שכל מי שטוען אחרת יבדוק את עצמו וינסה פיזית לעשות זאת ואם כן אז שיגיד לי גם איך לעשות זאת

אתה מכיר מישהו שבפועל כייל את המכשיר ושזה עובד לו? במידה וכן אתה יכול להפנות אותי למי שמכייל?

תודה.

פורסם

גם אני שקלתי (ועדיין שוקל) להביא את המכשיר הנ"ל מארה"ב. הבעיה היא שה-9887 שנמכר שם (בניגוד ל-9887R שנמכר באירופה) אכן לא מתאים לתדרים בארץ.

עד לרגע זה לא מצאתי מישהו שהצליח לכייל 9887 לתדרים בארץ.

התקשרתי למעבדה הראשית של אלפיין בארץ, דיברתי עם הטכנאי הראשי ושאלתי אם אפשר לכייל את המערכת (והסברתי שאני מוכן לשלם לא מעט). הוא אמר שמהיכרות שלו עם הסדרה (9883, 9885, 9887) כנראה שזה בלתי אפשרי, כלומר יש להחליף רכיב שמחירו כ"כ גבוה שזה כבר לא משתלם. הוא אמר שהוא מוכן לנסות אבל שהסיכוי קלוש.

כמובן שבמעבדות "פושטיות" יותר אמרו לי "בטח, תביא, ננסה" אבל עד לרגע זה (ותאמין לי - חיפשתי הרבה) לא נתקלתי במישהו שממש עשה את זה. לכן אני מאוד סקפטי.

בקיצור, אני ממליץ לחשוב פעמיים לפני קניית המערכת (שמבכל בחינה אחרת היא קנייה מומלצת ביותר).

ד"א, אם יש מישהו שיכול להפריך את הנ"ל - כלומר מישהו שממש ביצע את הכיול ולא "שמע על" מישהו שעשה את זה או ש"אמרו לו" שזה אפשרי - אני אשמח מאוד לטעות בנושא הזה.

פורסם

דיברתי עם הטכנאי של אפריל לפני כחודש וחצי וזה גם מה שנאמר לי שהסיפור קצת בעייתי והם עדיין לא עשו את זה, אם לא מפריע לך שהרדיו לא בתדרים המתאימים אז לך על זה המכשיר מצויין ולא צריך להכביר במילים.

פורסם
אני שמח מאוד שאתה ממליץ. אתה יכול לתת לי את הדגם של הפרוססור? ולהסביר למה צריך אותו?

תודה.

תחפש על עיו באלפיין USA יש לו קטגוריה רק שלו. קוראים לזה אימפרינט.(דגם מדויק אני לא זוכר)

זהו בעצם מכשיר שמתחבר לHU(רק 9887)ולמחשב(לפטופ)

והוא מחובר גם למיקרופון.

מה שאתה עושה זה מציב את המיקרופון באזורים שהתוכנה אומרת לך והמכשיר הזה עושה כיוונים לבד מה זה אומר:

הוא שולח צליל מכל רמקול בתור שלו והוא יודע לכוון את הHU לפי מה שהוא שומע והוא עושה את זה הכי טוב שיש. בעצם כל רמקול יש לו את התדרים שלו וכל רכב יש לו את בעיות הפלסטיקה שלו ואת האקוסטיקה שלו מה שהאימפרינט יודע לעשות זה שלא תרגיש את כל המיסביב. הוא בונה לך במה מושלמת אחרי שאתה עושה את כל ה6 בדיקות(6 מקומות שונים שאתה ממקם את המקופון ברכב)המחשב רושם לך שהוא סיים ואז הוא מראה לך בגרף איך הסאונד הייה ומה הוא עשה. אתה יכול לבחור 2 אופצות מתוך 3 שהוא מציא לך אחת מהאופצות היא ליינר(קווי)יש גם אפציה של גרף ממש הררי ויש גם גרף יותר מישורי אבל לא ליינר. קיצור אתה צריך לקרוא על זה יותר אני יגיד לך את האמת אני עשיתי את זה רק פעם אחת וזה הייה מדהים השינוי אבל לא בחרתי את הליינר.:|

פעם הבאה שאני יתקין את האימפרינט אני יבחר את הפונקציה של הליינר אני בטוח שישמעו טוב יותר.

נ.ב-יש לך אופציה בלחיצת כפתור לבחור את שני הפונקציות בזיכרון או לבטל את האמפריט לגמרי(וכמובן להחזירו)

עם אתה רוצה בכלל לבטל את האימפרינט אז אתה צריך לעשות ריסט(איתחול מחדש)של המכשיר זה הכפתור האדום הקטן שבצד של המכשיר.

בהצלחה מקווה שעזרתי לך.

• תוכן חדש...