Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לכח סוס אז המנוע שלך תקין לחלוטין.150 כ"ס מייצר מנוע עצמו,מה שאתה מקבל בגלגל זה משהו אחר לגמרי בגלל הפסדי כח בדרך(ממסרת)

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
צודק, טעות שלי.

לגבי צ'מפיון: צר לי לומר לך, אבל מרחו אותך כהוגן. יש R32 בארץ ואני עצמי ראיתי אותה בעיניים שלי, ככה שלא יחרטטו אותך עם סיפורי הסבתא האלה.

מר בחור,אני לא מכיר אותך,אבל כנראה שהבנת הנקרא זה לא התחום החזק שלך...

זה לא קשור אם יש R32 בארץ או אין (לצורך העניין,אכן ישנה R32 בארץ,ובעליה הוא חבר מועדון VAG).

תמונה של רכבי לידה:

P1010011.jpg

P1010009copy.jpg

אני רשמתי שלא היה יבוא סדיר דרך היבואן,אלא ביבוא אישי.לכן המידה הנ"ל לא תופיע באוטודאטה.קאפיש?

אני סיימתי.גם ככה סטינו מהנושא.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אני מניח שהלכיב DSG לרכבך יעלה בערך כמו מה שהוא שווה אם לא יותר.

המנוע הזה לא מוצלח במיוחד , הוא דיי כבד ועצל ה-V5 כיודע במקום הבוכנה השישית יש משקולת .

פוטנציאל לשיפורים אין לו ממש לא משהו שבאמת שווה את הכסף, אם אתה באמת חייב עוד כוח זה לא המנוע הזה (רמז..)

להגדיל גאנטים יפגע לך בהאצה ובצריכת דלק שיקול שלך.

פורסם

קשה לשפר מנוע "נכה", תעיף את המשקולת, תוסיף את הבוכנה החסרה ותפתור את הבעיה :wink:

כמו שאמרו לפני צנרת מהמנוע עד הקצה אמורה לעשות שיפור מורגש.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

כדי להתיר לייבא רכב חדש לארץ, יש צורך באישור היבואן ובהסכמתו לטפל בו.

אם הרכב הגיע ביבוא אישי, משמעות הדבר היא שצ'מפיון העניקו לכך את הסכמתם, כך שלא ברור לי איך הוא לא מופיע באוטודאטה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יכול להיות שR32 היא מחיפה??

ובקשר לשיפור מה התקציב שלך??

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

לא חושב על לעבור את ה 10K.

חושב שאולי באמת אתמקד על שיפור הפליטה אך אשמח אם תוכלו לענות על מה ששאלתי מקודם לגבי הדודים וכו'.

לגבי המידת ג'אנט אני כבר רשמתי שאני לא מעוניין לעבור את ה 16 ולנסות לשמר כמה שיותר את הקוטר החיצוני של הגלגל שזה למקור כדי שלא אצטרך להתעסק גם עם כיוונים של הקילומטראג' ועוד ועוד.

עוד שאלה שלא כ"כ מובנת לי ברמת העיקרון שלה אם לוקחים רכב מסויים עם רוחב צמיג 165 ואח"כ מחליפים לו ל 245 אותו האוטו והכל זהה למה בדיוק צריכת הדלק עולה?

ועוד דבר אחרון ברור לי שאני לא באמת אקבל 150 כ"ס על הכביש אבל לאבד 18 כ"ס זה קצת הרבה לא?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אז זהו שיותר חיכוך ואז מה?

כי הגלגלים הדקים יסעו באותה המהירות שהגלגלים העבים יותר. אז איך במקרים ריאליים יותר שעולים משהו כמו 10 או 15 אחוז ברוחב הצמיג יכולה לעלות צריכת הדלק גם ב 10אחוז?

כי התוספת הזאת בחיכוך היא לא כזאת משמעותית משום שהגלגל לא מתנגד לכיוון הנסיעה אלא הוא זה שמוליך אותו.

VW GOLF V5 2001

פורסם

אלעד,

אם יש לך אישור מהמחלקה הטכנית, אוטודאטה לא משחק תפקיד והמכון טסטים ינהג לפי האישור, גם אם זה 22 אינץ'.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אוראל לא מדוייק מה שאמרת לבחור,נשלים לו את ההסבר.

שקד,צריכת הדלק עולה אם משנים רוחב הצמיג משום שצמיג יותר רחב משמע יותר כוח לסובב אותו עקב פני השטח הנוגעים בקרקע.

בן.

Got To love It

פורסם

שקד

כמו שכתבתי לך וכפי שכתבו לך אחרים, הצריכה שאני מודד ברכב שלי בצורה מדוייקת הורעה, עברתי מ 205/55-16 למידה 225/45-17 באישור המחלקה הטכנית של צ'מפיון.

צריכת הדלק עלתה ב 10% !!! (בדיוק כמו הגדלת הרוחב :cry:)

ואם לא הבנת מה כתבו לך בין השורות - אין טעם לשפר מנוע V5, תהנה ממנו AS IS, כמו כן נתון של 132 כ"ס בגלגל הוא נתון יפה מאד.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור

דבר ראשון באמת שאני משתתף בצערך לגבי העליה בצריכת הדלק אני בטוח שזה ביאס אותך כשראית פעם ראשונה את המספרים

דבר שני אני באמת אשקול יותר ברצינות את שינוי הרוחב למרות שאני רוצה לעלות רק מ 15 על 195 ל 16 על 205

דבר שלישי פשוט אני רוצה להביא את האוטו למצבו המקורי עוד לא החלתי להתעסק עם שיפורים באמת

VW GOLF V5 2001

פורסם

ממש לא ביאס אותי

אני מחזיק לאון-4 בשביל הכיף, הכח, הפניות והאחיזה המשופרת עם הצמיגים הרחבים, ולא בשביל לחסוך.

בשביל זה יש לי קטנוע ..... 500 8)

Gilera.Nexus500.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

סחתיין, הלוואי והייתי יכול להחזיק רכב רק בשביל הכיף אבל אני מאמין ומקווה שאוכל להגיע לשם באיזשהוא שלב בחיי סה"כ אני דיי צעיר.

ד"א אתה קורא לרכב שלך פיירי?

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...