Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני צריך עזרה קטנה, אני מתלבט בין האיביזה 2001-2002 לבין הפיז'ו 306 (5 דלתות) של אותם שנים,

אני מדברעל 1.6 ליטר 100 כ"ס ורצוי אוטומט.

אז ככה לשאלות שלי :

מה יותר אמין ? יותר חסכוני ? יותר נח ? יותר כיף לנהיגה? וכו'

 

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה אוטומטית, ממליץ יותר ללכת בכיוון היפניות, כגון ניסאן אלמרה, ניסאן סאני, מאזדה לנטיס, טויוטה קורולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אינני חושבת שהתקציב של רכישת יפנית מול איביזה ו 306 הוא תקציב זהה.

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמה שאני יודע איביזה אוטומט באה עם מנוע 75 כ"ס (אני לא בטוח כי המידע שלי קשור לדגם של שנת 2000).

 

אמינות אוטומט יפני תהיה עדיפה על אירופאי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממה שאני זוכרת וידוע לי, ישנה בעיה באמינות הגיר האוטומטית ב 306, אך אינני בטוחה באיזה שנתונים הבעיה קיימת ולכן אינני רוצה להציג שום שנתון, עד אשר אדע בוודאות.

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

306 עם 5 דלתות מהשנים האלה קשה להשיג, בטח ובטח שאת הגרסה עם ה100 כוח-סוס (1.6 אוטומטית, הדגם נקרא XT).

במקרה, אני הפרט שלא מעיד על הכלל, וממש לפני כשבועיים רכשתי לי אחת כזו, בונבוניירה אמיתית.

306 בשנים 2000-2001 נקראות כבר "הדור השלישי" של ה306 ושונות גם חיצונית וגם מבחינת שמות דגמים ומנועים מאחיותיהן המבוגרות. לפי לוי יצחק, הדגם של ה100 כ"ס קיים רק בשנת 2001 (האחרות הן עם 90 כ"ס, כך שזה לא רחוק ממה שאתה מחפש בכל מקרה).

ממעט הזמן שיש לי את הרכב לא אוכל להעיד על אמינות, אבל הנוחות מצויינת, בהחלט כיף לנהוג (אם כי ה-205 שלי- זו שעדיין בחתימה- היתה שובבה יותר), וצריכת הדלק היא משהו כמו 1:13 כשהנסיעות שלי הן כמעט לגמרי בינעירוניות, לרוב בלי פקקים משמעותיים. היא זריזה מאוד יחסית לעובדה שהיא שייכת לסגמנט ה"משפחתיות הקומפקטיות", ומרגישה מאוד "אוטו".

אם תמצא כזו שמורה היטב, תקבל הרבה אוטו במעט כסף, שכן הדגם הזה מפנק מאוד ומכיל, בין היתר, נעילה מרכזית, בקרת אקלים, 4 חלונות חשמל, חיישני גשם במגבים, כיוון חשמלי למראות החיצוניות ושליטה ברדיו מההגה (לא בדיוק מגלגל ההגה, אלא ממוט ליד). פינוק לא נורמלי (בעיקר אחרי ה205 הספרטנית למחצה שלי, אבל גם בהשוואה לרכבים אחרים באותו שנתון).

 

לגבי סיאט איביזה- היחידה שאני מכירה היא ידנית משנת 2000 של אחד שעובד איתי. לא אוכל להעיד עליה כלום, וגם ככה זה לא מה ששאלת.

למעשה, בשביל השוואה אבסולוטית כמו שאתה מחפש, צריך מישהו שנהג על שני הרכבים במשך זמן משמעותי. מישהו כזה, סביר להניח, לא קיים.

אם ננעלת על שני הרכבים האלה, חפש את שניהם וקנה את זה שיהיה השמור והמטופל מביניהם. שיהיה בהצלחה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

היפניות לא ממש מושכות אותי,למרות שהם יותר אמינות לפי מה שהבנתי אבל הם יותר מדי משפחתיות, אני מחפש רכב קטן ויפה.

וזה לא כזה קשה למצוא פיג'ו אוטומטית...יש כמה כאלו ביד2 שנראים במצב טוב.

ובסה"כ אני מחפש רכב שיסע טוב, חלק, בלי לשמוע אותו צועק ב120-130 קמ"ש

פורסם

5 דלתות הן לא מראה מאוד נפוץ ב"יד2", ההיצע של 4 דלתות גדול בהרבה, ומבין אלו ששם אני לא יודעת מי עם המנוע של 100 כ"ס (שזו הדרישה שציינת בהתחלה). בכל מקרה, אם אתה הולך לראות איזשהו רכב, העובדה שמדובר במנוע של 100 כ"ס מצויינת ברשיון הרכב, אז אתה יכול לבדוק שם. והיא לא צועקת ב120-130 קמ"ש :)

בהצלחה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

×
×
  • תוכן חדש...