Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב306 XSI

א. איזה מכון בדיקה מומלץ יש בירושלים או באזור?

ב. אני צריך מוסך שמבין בפיג'ו ספורטיביות שיידע לתת לי הצעת מחיר ריאלית לגבי יישור קו ומצב הרכב באופן כללי, איפה יש בירושלים או באזור?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
מדובר ב306 XSI

א. איזה מכון בדיקה מומלץ יש בירושלים או באזור?

ב. אני צריך מוסך שמבין בפיג'ו ספורטיביות שיידע לתת לי הצעת מחיר ריאלית לגבי יישור קו ומצב הרכב באופן כללי, איפה יש בירושלים או באזור?

אחלה אוטו...

הוא במקרה כחול עם 5 דלתות?

פורסם
אחלה אוטו...

הוא במקרה כחול עם 5 דלתות?

הוא אדום 3 דלתות...מישהו מכיר את הרכב?

לגבי הכחול - אתה מדבר על זה מראשון?

בעניין המכון - סבבה ראיתי בחיפוש שהוא הכי מומלץ.

ולגבי מוסך פג'ו - ראיתי שיש כמה מורשים: שרודר, פלגר, רוברט, ואופיר. השאלה אם יש אחרים שמומלצים ואם לא אז למי מהם ללכת? אני צריך מהם הערכת מצב כללית על האוטו, תיקונים שצריך (אם צריך) לעשות, ועלות של יישור קו.

המוכר מתחייב על שלדה. מנוע וגיר הוא לא מתחייב בבדיקה, חוץ מזה שהוא אומר שהכל פיקס.

זהו מקווה שיהיה טוב! דרך אגב...איך מקבלים את ה-10% הנחה בטסטליין?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...