Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה לסאב....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית תיבה מקורית של רוקפורד שהייתה שייכת לסאב RFZ-3412 (של רוקפורד כמובן) עכשיו אני רוצה להביא סאב אחר של רוקפורד ... RFP-3412 ... השאלה שלי היא האם התיבה תתאים לסאב שאני רוצה לקנות ?????

פורסם

אם התיבה פתוחה (באס רפלקס), יכול להיות, שכן ויכול להיות שלא (סביר להניח שלא) , צריך לבדוק במחשב על פי הנתונים של כל רמקול.

אם התיבה סגורה, אפשרי בהחלט. 8)

פורסם

תן את הנפח הפנימי של התיבה, תמדוד את אורך הפורט ואת קוטרו ותאמר לנו מהו הסאב שאתה רוצה לרכוש. נוכל להריץ את הנתונים בתוכנה ולראות איך הסאב שאותו אתה מעוניין לרכוש, מתנהג בתיבה הזו.

כמו כן נוכל לראות, אם במידה והוא לא מתנהג בה טוב, איך הוא יתנהג אם נאטום את החור של הפורט ונהפוך את התיבה לאטומה.

פורסם

יש לי שאלה:

איך אני מודד נפח תיבה???(חוץ מלמלא אותה במים.... :shock: )

פשוט סיימתי כבר תיכון אז שכחתי את הנוסחא..... :wink:

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אז ככה ...... אני לא יודע לחשב את הנפח כי יש עומק עליון ועומק תחתון (כלומר דופן אחת נמצאת בשיפוע) אבל אני ירשום לך את כל הנתונים ואם תוכל לעזור לי אני יודה לך מאוד !!!!

עומק עליון - 32 ס"מ

עומק תחתון - 42 ס"מ

גובה - 37 ס"מ

רוחב - 60 ס"מ

קוטר הפורט - 10 ס"מ

אני רוצה לשים בתוך התיבה הזאת סאב של רוקפורד דגם RFP-3412

http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?

זה הקישור לסאב , יש פה את כל הנתונים ....

תודה מראש ...

אלעד

• תוכן חדש...