Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור משעשע ומוזר....

אתמול הייתי בחניון של אחד הקניונים הגדולים בארץ, כשיצאתי מהאוטו והחזקתי עדיין את המפתחות ביד חשבתי לעצמי האם מתוך אלפי המכוניות שנמצאות כאן בחנייה יש אחת שתואמת בדיוק את תדר ההפעלה שלי.

חשבתי על זה עוד כמה שניות אבל תיארתי לעצמי שהסיכוי הוא אפסי. ייתכן וגם האזעקה כוללת קידוד מיוחד ולכן הסיכוי הוא באמת משהו כמו אחד למיליון....

לאחר שעתיים בדיוק!

בחנייה של מכון הכושר, חונות משהו כמו 15-20 מכוניות, אני יוצא מהאוטו ולוחץ על השלט. עשרים מטר מהאוטו שלי רכב אחר נפתח. :shock:

אני מסתכל ולא מאמין.

מתקרב לרכב ההוא, פותח, סוגר, פותח סוגר. אין ספק. האזעקה מתפקדת לפי השלט שלי!

קרה למישהו?

יכול להיות שזה באמת לא נדיר כמו שחשבתי בהתחלה??

פורסם

אולי זה מקבל שידור על התדר שלך, ואז השלט שלך שידר בדיוק באותו התדר, והופ! זה נפתח!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

:roll:קרה לי פעם באזריעלי שהחנתי את האוטו ולא קראתי את המיקום חשבתי שאמצע בקלות את הרכב,

אחרי שעתיים אני חוזר ל"אותו מקום" אך האוטו לא שם,התחלתי לעשות סיבובים בחנייה תוך כדי לחיצות על מקש ה-PANIC,קיבלתי תגובות מכחמש מכוניות עד שמצאתי את שלי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הסיכוי אגב אמור להיות הרבה יותר (בסדרי גודל) מאחד למליון בגלל מספר הסיביות שמשמשות לקידוד. יכול להיות שבאזעקות מסויימות או ישנות אין זה כך. באיזה אזעקה מדובר?

פורסם

הכל תלוי בסוג האזעקה שייש לך .

היום רוב סוגי האזעקות משתמשות בשלטי רולינג קוד ( קוד מתגלגל/מתחלף) שזה אומר שבכל פעם שאתה דורך או מנטרל את האזעקה היא עובדת על קוד שונה כך שאין מצב בעולם שתפעיל בטעות אזעקה של מישהו אחר .

מה שכן יכול לקרות בסוג אזעקות שעובדות על קוד קבוע אבל מקרה כזה יכול לקרות 1 ל.....

ואצלך דני אם אני זוכר נכון התקנו אזעקת ביפר של רב בריח אז אין מצב בעולם שהצלחת לפתוח מכונית אחרת .

פורסם

לחצתי על הפאניק אולי היא סתם זימזמה ולא ניפתחה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אז מה יש רכבי אספנות או אפילו צעירים יותר(80+) שכל המפתחות אותו דבר ,זאת אומרת אתה יכול לפתוח רכב זהה עם המפתח שלך .

פעם כשהייתי במוסך ותיקנו לי משהו במרצדס ,שכחתי את המפתח בפנים ,וננעלה הדלת ,אני נלחצתי ,ואז בא המוסכניק עם מפתח של אוטו אחר ופתח לי את הדלת (!).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

סובארו DL, נפתחת מכוח המחשבה, אני חושב שזה אחד המנעולים הפחות יעילים שניתקלתי בהם (ולא אני לא בתחום:-))

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

נדמה לי שגם בדגמים החדשים של יונדאי גטס ניתן לפתוח בעזרת מפתח אחר יונדאי גטס אחרת אבל לא להניע כי יש אימובילייזר מקורי במפתח .

ישנן גם אזעקות מאוד ישנות שהתקינו פעם שהשתמשו ברולינג קוד אבל ממש נדיר היה למצוא כאלה כי הם היו מאוד יקרות ובדרך כלל היו מותקנות בחצר היבואן ולא ברכבים שכבר יצאו לכביש .

פורסם

פתיחת רכב על ידי מפתח של רכב אחר כבר ראיתי יותר מפעם אחת, דלתות המכוניות הן לא בדיוק פלדלת והחלקים המכאניים החליפו את מקומם - כמו בהרבה חלקים אחרים בחיים - במערכות אלקטרוניות.

בשלט אזעקה אפשר לעשות קידוד חזק יחסית בצורה שלא תעלה הון תועפות או תשקול 40 ק"ג.

יוצא לי לעבוד הרבה עם מערכות RF ולפעמים עבודה עם מערכות כאלה גורמת שיבושים למערכות אזעקה, אבל הם מתבטאים באי יכולת לפתוח את הרכב.

למי ששאל אגב הרכב הוא מאזדה 3, אני לא יודע איזו אזעקה זאת (ליסינג), אני אבדוק.

פורסם
סובארו DL, נפתחת מכוח המחשבה, אני חושב שזה אחד המנעולים הפחות יעילים שניתקלתי בהם (ולא אני לא בתחום:-))

:lol::lol::roflmao: אם היה אפשר לרשום "חחח" הייתי ממלאה שורות :lol:

אני חושב שמצאתי עבודה חדשה =)

אבל אף פעם לא נתקלתי במצב כזה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אבא שלי סיפר לי שני סיפורים נפרדים, על סובארו DL ועל רנו 4, שבשתיהן המפתחות של כל מכונית פותחים דלתות של כל מכונית (אבל אי אפשר להניע- בסוויץ' זה לא מתאים).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני מניח שלחלק מהקוראים היה או יש איזה אולר או לדרמן.

בתוך "כלי משחיט" זה מסתתר מעין מוט ובקצהו צורת משולש מחורר, מסתבר שזהו המפתח הבינ"ל לרכבי סובארו DL

-אני יכול להעיד כי עובדה זו ניבדקה מחקרית.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...