Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות זוג קומפוננט קדמי בגודל 6.5 אינץ' לאוטו ואני מעדיף שיהיה של רוקפורד או לייטנינג אודיו או סרווין וגה (בקיצור כל מה שאפשר לקנות מאוטופרט בפתח תקווה)

בעקרון יש לי מערכת שעברה איתי מהאוטו הקודם שכוללת רדיו דיסק פיוניר P770 , סאב של DRAGSTER 125RMS רמקולים JBL וכל זה כולל הקומפוננט אמור להתחבר למגבר P4004 של רוקפורד.

קודם כל רציתי לשמוע את דעתכם על חלקי המערכת אם היא תיהיי איכותית מספיק והאם המגבר הזה יכול להחזיק מערכת שכזאת?

והשאלה היותר חשובה על איזה קומפוננט אתם ממליצים לי בתווך מחירים של 1200 שקל בערך...

תודה רבה מראש

פורסם

1.אני לא יודע למה אתה כל כך נעול על אוטופרט בפ"ת (אבל שיהיה נתון לשיקול דעתך)

2.הסאב הנ"ל יהיה יחסית עדין בגולף - למה? כי הגולף האטומה ו"המבוססת" דורשת סאב חזק ושיודע לתת מכה כנדרש!

3.האמת בנוגע למגבר אני מזה מאוכזב ממנו כי היה לי בערב 4004 ו3001 והם לדעתי לא היו שווים תסכום שלהם כי הרבה אחרים בטווח במחירהם יותר נצילים וטובים!

4.יש לך HU לא רע בכלל מכשיר טוב ויאן צורך להשתדרג

5.גולף זה רכב מזה כיף לשמוע בו מוזיקה סגור ומאוד אקוסטי (כשיש עבודה וכיוון טוב)

6.בטווח הנ"ל של 1200K הייתי יותר ממליץ על דגמים של הרץ מורל או פוקל.

:roll:

פורסם

קודם כל תודה על התגובה..

אני נעול על אוטופרט כי יש לי שם כנראה הנחה דיי גדולה של משהו באיזור ה 40 אחוז

ולגבי הסאב האמת אני לא יודע

נשים אותו בגולף ונראה מה הוא שווה באמת, נאהב נשאיר לא נאהב נחליף...

ואתה יכול לתת לי שמות של דגמים ספיציים?

פורסם

אתה יודע שאטופרט נסגר. ועבר לנקסט. והוא יושב עכשיו בחיפה.

אולי יש שם עדיין חנות או משהוא. אבל זה בעלים חדשים.

וכל מה שיש לרוקפורד יש יותר טוב לחברות אחרות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לגבי אוטופרט אני באמת יבדוק את העיניין...

אבל עכשיו בלי קשר לאוטופרט, איזה קומפוננט קדמי מומלץ לשים בגולף בהתחשב בשאר הרכיבים במערכת שרשמתי עד 1200 ש"ח?

פורסם

האמת אישית הייתי ממליץ לך על דגמים בטווח המחיר הזה על חברות כמו פוקאל שאני מאוווד אוהב DLS או RAINBOW

אך עם הזמן שמעתי כמה וכמה רכבים ובעזרת מגבר וכיוון טוב אין ספר שאני ממליץ לך על Morel Dotech MKII 6

(כמובן שבמקרה שלך אני עדיין חושב שתצטרך סאב יותר "מעניין" אך תתקין תבדוק ותדע בעתיד)

פורסם

2.הסאב הנ"ל יהיה יחסית עדין בגולף - למה? כי הגולף האטומה ו"המבוססת" דורשת סאב חזק ושיודע לתת מכה כנדרש!

אם אתה יושב בחוץ ושומע מוסיקה אז יכול להיות שאתה צודק... נו באמת ברכב 5 דלתות הסאב יושב בתוך הרכב ממש, כך שלא צריך סאב שמרעיד קירות. לגבי קומפוננט עדיף ללכת ולשמוע מה מתאים לך באוזן.

פורסם

הייתה לי גולף והיו לי כמה וכמה סאבים ואני יודע מה ההרגשה

כמובן וכמובן שאני לא בא להתווכח שכל סאב יעשה את שלו בתוך הרכב השאלה היא כמה הוא יעשה?

ולדעתי כדאי לו סאב של לפחות 300RMS אבל בוא לא נתווכח סתם

חבריקו הדרך עוד "ארוכה" תריץ חיווט תפרק דלתות תתקין תכוון ואז בסוף יהיה נחמד לשמוע מה אתה חושב

וזה למעשה מה שהכי חשוב :-)

פורסם

מה שבשבילך חלש לא תמיד חלש לאחר :-)

קודם שיבדוק את הסאב באוטו הספציפי והאוזן הספציפית שלו, ואז שיחליט מה חזק ומה חלש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי דעתי alpine צודק בגולף הסאב ממש מורגש ולא צריך משהו מפוצץ

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לגבי הבאס באוטו שוב אני אחבר את הסאב וישמע.. אין לי מה להפסיד בכל מקרה כי כבר יש לי את הסאב הזה.

אז רק בשביל הסדר הטוב מישהו פה יכול לתת לי רשימה של קומפוננטיים מומליצים + שם הדגם הספציפי שלהם( ולא רק חברות כמו ALPINE או FOCAL וכו..) שאני ילך לשמוע ולהתרשם?

תודה רבה מראש!

• תוכן חדש...