Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרטה אחת גדולה

כידוע (במיוחד להם) כל מאזדה 3 לדוגמא מפתחת בקלות מהירות גבוהה מהמותר

והם יודעים את זה...

והכסף יזרום כמו מים

גועל נפש

א - הגבלת המהירות הטיפשית שנקבעה לפני כמה עשרות שנים (שאשכרה לסוסיתא 90 היה מסוכן) ולא שונתה עד היום!!!

ב - האכיפה השעררוייתית וההתעללות בנהגים זהירים ואחראיים שמוגדרים כפורעים לפי חוקים חסרי הגיון

ג - כסף... כל כך שקוף שבא להתפוצץ!

ללא ספורט מוטורי חוקי ומסודר באשמת משרד התחבורה\משטרה

פשוט חונקים ומכריחים אנשים שאוהבים ויודעים להעריך נהיגה לפנות לכיוונים שלא פנו עד כה

וחבל...

כל הפתרונות היו (ועדיין) על שולחנם באדיבות אנשי מקצוע אמיתיים בתחום המוטורי על כל גווניו

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובעי המדיניות היקרים שלנו כבר מזמן מצאו להם פרה חולבת. אין לי ספק שבסופו של דבר היא תתפוצץ בקול גדול, השאלה היא רק מתי זה יקרה ומי יגרום לזה.

חוצפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנחנו צריכים איזה משבש ראדאר עצבני פה, בקיצור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הממשלה שלנו היא אוסף של אפסים שכל אחד מהם, בכל יום נתון, פשוט כמשמעו - דופקים את האזרחים.

זה מתבטא בכל התחומים. ממש חבל לי ליראות שהממשלה פשוט 'אונסת' אותנו מכל הבחינות.

הזכרת לי משפט טוב

"פוליטיקה, זה כמו מתמטיקה,

אחד מקבל כוח - ממספר האפסים שמאחוריו"

:-) just smile
פורסם

מליון דוחות בשנה? רק על מהירות?

כמה נהגים יש במדינת ישראל?

אני מבין שבקרוב נהיה כולנו עברייני תנועה רציניים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שכחתם משהו , מהירות היא עבירה חמורה , 5 כאלו ואתה מאבד את הרשיון . אז מה יקרה להכנסות המדינה אם כולנו נאבד את הרשיון ? או ששמא הרעיון הוא לחזור למה שהיה פעם שהיה יום בשבוע שבו לא היית נוהג (מטעמי חסרון בדלק ) אבל לשדרג את זה לשנתיים ? ז"א כול מספר שנים חצי מהעם יהיה בשלילה לשנתיים ?

בברכה יהודה

פורסם
אתה רציני? הם רצו, כמו ממשלה נורמלית, לא לקחת כסף סתם מאזרחים אלא באמת לדאוג שהם יסעו כראוי.

גם אצלם הרבה מאיטים לפני המצלמה ומאיצים אחריה. לדעתי האפקט של קבלת דו"ח הרבה יותר משמעותי מאשר מצלמה אחת משולטת היטב בכביש של 100 ק"מ.

פורסם
שכחתם משהו , מהירות היא עבירה חמורה , 5 כאלו ואתה מאבד את הרשיון . אז מה יקרה להכנסות המדינה אם כולנו נאבד את הרשיון ? או ששמא הרעיון הוא לחזור למה שהיה פעם שהיה יום בשבוע שבו לא היית נוהג (מטעמי חסרון בדלק ) אבל לשדרג את זה לשנתיים ? ז"א כול מספר שנים חצי מהעם יהיה בשלילה לשנתיים ?

זה לא ברור??

סוף סוף מצאו פתרון לבעית העומס בכבישים.

למה לבנות כבישים חדשים? למה לשפר את הקיימים כשאפשר לשלול רישיונות במשקל?

פורסם

אנשים שרוצים לעשות כסף על חשבון האזרחים, פשוט גועל נפש.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
אנחנו צריכים איזה משבש ראדאר עצבני פה, בקיצור.

צריך משגר RPG עם כמה מאות טילים.

כמו בסרט ג'וני אינגליש, שהוא פיצץ את המצלמה:lol:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

צריך לעשות כמו בדרום,

למשוך את המצלמות ס"מ אחד לכיוון השמיים,

והמצלמה מצלמת ציפורים, תוכים, נץ ועוד כל מיני דברים שעפים בשמיים,

היא תצלם את עברייני התנועה האמייתים,

עד שפשוט ימאס לעם ישראל,

ואז יתגלה תחביב חדש,

כל אחד יפתח לעצמו אוסף של מצלמות מהירות בחדר.

----

פורסם
ואיך זה קשור לענייננו? פשוט מאוד. באחד הקטעים של הספר, הסופר מראיין את אלוף במיל' גיורא איילנד. די לקרוא את מה שיש לו לומר על שאול מופז, כן, אותו אחד שיושב מחוסר ברירה במשרד התחבורה וממציא מידי יום ביומו שלל שיטות נלוזות, פופוליטיות ומטופשות להפליא למלחמה בתאונות הדרכים (ובאופן לא מוצהר בנהגים), כדי להבין לאיזו צרה צרורה נקלענו.

לא קראתי את הספר, אבל אני בטוח שדעתו של גיורא איילנד על מופז היא חיובית ביותר, שמדובר בעילוי, מנהיג טיבעי מבטן ומלידה, איש חזון, אדם עם תבונה עמוקה כאוקיינוס, מלח הארץ, אחד שיכול היה בקלות להיות ד"ר לפיזיקה גרעינית...

מה הוא לא חושב על מופז את כל הדברים האלה? :shock:

נ.ב. לפני הרבה שנים נכתב השיר "איך הפישפש טיפס למעלה" נדמה לי שעל שמעון פרס.

יש לי מועמד הרבה יותר טוב מפרס להיות ההשראה לשיר...

פורסם

אל תזכיר את מופז ופרס באותו משפט.

מופז יכול רק לחלום להגיע לקרסוליים של פרס כמנהיג וכאיש בר-דעת (ובנקודה זאת אסיים, כיון שאני כבר רואה שיש לזה פוטנציאל להפוך לדיון פוליטי שאין לי כל כוונה להכנס אליו).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...