Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שנראה שכתבת את זה ברוח טובה, עדיין אני חושב שהתנצלות לא תזיק ובטח שלא תוריד מכבודך.

תחשוב איך היית מרגיש אם היו כותבים עליך דברים כאלה, אפילו בצחוק וכשהם לא נכונים.

מי שמכיר את דוד יודע שאין סיכוי שהוא יעשה דבר כזה.

אבל מצד שני מה עם כל חברי הפורום החדשים, שלא מכירים את דוד, איך הם יקחו את דבריך?

נקודה למחשבה,

גילעד.

שלום רב!

ראשית אני חייב להבהיר שאיני מתכוון להצית להבה, שאינה קיימת.

ואני אכן מסכים עם כל מילה של גילעד, ועל דוד לא ניתן לומר מילה אחת רעה, ואפילו לא בשוגג.

אני חייב לציין שעד היום רק קיבלתי מדוד, ודוד לא נטל ממני אגורה שחוקה, וההסבר מאין מקור הסמלים, שדוד אסף צבר,

ואם יורשה לי לומר, בגלל אישיותו של האדם, קרוב לוודאי שהוא נפגע, והתנצלות בפומבי לא תזיק כאן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תודה דוד, יש לך מושג מהיכן אפשר לקנות ידית כוח שכן תתאים לבוקסות רגילות של חצי צול? אבל שתהיה באותו טווח מחירים, שזה אומר עלות של כמה עשרות שקלים.

אני קיבלתי את הידית הפשוטה והזולה שמוכרים באייס והיא מתאימה בול לבוקסת עם דרייב חצי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה יהיה?! :roll:

קודם כול, אני מתנצל שדוד נפגע, מדובר בחוסר הבנה מצער.

ועכשיו, הסבר קטן לכולם על אופן התקשורת באינטרנט בימינו:

הסמיילים (אמוטיקונים) הם חלק בלתי נפרד מהכתיבה,

ויש להם משמעות לא פחות חזקה מזו של המילה הכתובה.

כשמישהו מוסיף קריצה :wink: -> משמע, שמה שנכתב, נכתב בהומור, או בחוסר רצינות.

אותו הדבר תקף לגבי צחוק -> :lol: או אייקון חורץ לשון -> :-P.

אני תמיד מקפיד בבחירת הסמיילים, ובהודעה המקורית מופיעה קריצה -> :wink:.

מי שפספס את זה, מוזמן לקרוא שוב את ההודעה המקורית.

משמעות השילוב של :evil: + :wink: היא שאני "כאילו" כועס, זה לא באמת. זאת הייתה בדיחה.

בוודאי שאני לא מאשים את דוד בגניבת סמלים, זה מטופש,

זה לא פחות מטופש לחשוב שהתכוונתי לכך ברצינות.

שמעון

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דוד אני מעריך את העזרה שלך, ואת זה שהשקעת צילמת ורשמת את שם הידית, אני אחפש כזו.

צביקה פיק תודה גם לך, לדעתך הידית שמוכרים באייס היא מספיק חזקה כדי לפתוח אום של ציריה?

בפעם הקודמת פתחתי עם ידית כוח מקצועית.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עדכון : קודם כול תודה רבה על התגובות עזרתם לי הרבה , מסתבר שיהיה לי בבית את המפתח ממונט בעל שתי הבוקסות האלה והפתיחה היתו באמת יותר קלה רק שסובבתי לכיוון של הסגירה ושברתי את הבורג בפנים

סתום או לא סתום?

במוסך רוצים 100-150 שקל לשחרר את זה מהנאבה מה שגם הרכב נמוך עם חצאיות צד וזה סיפור שעלה לי בהרבה עצבים!!! :evil:

כמו שנאמר... רמאד לונטאלי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לכל אלה שהמליצו על ידית כוח, אני ממליץ בחום לבדוק את מקור הידית ולבדוק שגם הידית וגם הבוקסה עשויות ממתכת איכותית.

רכשתי לרכב של זוגתי ידית כוח שכזאת. באחד הימים היה תקר בפוקוס של הוריה. בגלל שהידית היתה בהישג יד, החלטנו להשתמש בה, ואז גילינו שהבוקסה רכה מידי ואינה מצליחה לסובב את הבורג. במבט קרוב יותר ראיתי שהיא פשוט נסדקה בבסיסה.

חזרתי למקום שבו רכשתי אותה, המוכר אמר כי בוודאי מדובר בפגם נקודתי, ונתן לי בוקסה זהה חדשה.

עבר הזמן, והנה האמא המוכשרת של זוגתי שוב פינצ'רה את הגלגל. שוב פעם החלטתי להשתמש בידית הכוח, ושוב פעם מה רבה היתה הפתעתי לגלות שהבוקסה מעדיפה להיסדק במקום לפתוח את הבורג.

הבנתי שחבל לי על הזמן והדלק לנסוע שוב פעם לאותה חנות, ופשוט קניתי בחנות לכלי עבודה בוקסה ייעודית לגלגלים (אאל"ט של SIGNET), וחסל סדר הפתעות בשקל תשעים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה יהיה?! :roll:

קודם כול, אני מתנצל שדוד נפגע, מדובר בחוסר הבנה מצער.

ועכשיו, הסבר קטן לכולם על אופן התקשורת באינטרנט בימינו:

הסמיילים (אמוטיקונים) הם חלק בלתי נפרד מהכתיבה,

ויש להם משמעות לא פחות חזקה מזו של המילה הכתובה.

כשמישהו מוסיף קריצה :wink: -> משמע, שמה שנכתב, נכתב בהומור, או בחוסר רצינות.

אותו הדבר תקף לגבי צחוק -> :lol: או אייקון חורץ לשון -> :-P.

אני תמיד מקפיד בבחירת הסמיילים, ובהודעה המקורית מופיעה קריצה -> :wink:.

מי שפספס את זה, מוזמן לקרוא שוב את ההודעה המקורית.

משמעות השילוב של :evil: + :wink: היא שאני "כאילו" כועס, זה לא באמת. זאת הייתה בדיחה.

בוודאי שאני לא מאשים את דוד בגניבת סמלים, זה מטופש,

זה לא פחות מטופש לחשוב שהתכוונתי לכך ברצינות.

שמעון

שמעון, העניין הובן, נסלח ונשכח.

כל טוב לך ולבני משפחתך.

אגב, שמעון הוא שם יותר יפה ופחות מכעיס מ- hans. :-P

בידידות דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני חייב לנצל את הבמה הזו כדי להודות לדוד ולבנו שבסה"כ הגעתי הבוקר לביתו כדי לקבל עזרה בפתיחת נאבה לצורך החלפת המיסב שבתוכה.

דוד לא הסכים להתחיל בעבודה לפני שהזמין אותי לכוס קפה שחור מעורר חושים, כשתוך כדי הוא מזהיר אותי שאני לא יוצא מפתח הבית לפני שאני מסיים קערת מרק תימני מעשה ידי אישתו :lol:.

לאחר פתיחת הנאבה, גילה דוד שהנאבה מובנית ואינה ניתנת לשיקום/שיפוץ ומיד הציע נאבה מתאימה ותקינה שהיתה ברשותו. דוד לא הסתפק בזה ותוך דקות הרכב כבר היה מורם על ג'ק לצורך החלפת הנאבה, כשמיד לאחריה הצטרף אלינו בנו לנסיעת מבחן יסודית.

כל זה הוא רק קמצוץ מהחוויה המיוחדת שעברתי שם.

אני שמח שהמחלוקת / אי-ההבנה עם hans (שמעון) נפתרה עם התנצלות משביעת רצון, כי מי שמכיר את דוד מקרוב בוודאי יודע שדוד הוא איש ישר וצנוע שאינו מחפש בצע כסף או שבחים ועוזר להרבה מחבריו, ביניהם לא מעט חברי פורום, ללא כל כוונת רווח.

מנסיון, ויעידו על כך וותיקי הפורום, כדאי להתייחס לכל מילה שהוא כותב כאן בפורום. רמת המקצועיות, טביעת העין החדה והידע הרב שלו, נרכשו בהרבה שנים עם הרבה זיעה ולא מעט גריז על הידיים.

האיש הזה הוא נכס לפורום!

דוד ידידי, הרבה תודה

שבת שלום וישר כוח :mm_yeah:.

• אהבתי 1

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם

דוד תותח על, ועזר לי פעמים רבות בפורום,

אפילו הזמין אותי לבדיקת מזגן בחינם לפי שנתיים שלוש, אבל לצערי לא הגעתי.

הלוואי וכולם היו כמו דוד.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
כי מי שמכיר את דוד מקרוב בוודאי יודע שדוד הוא איש ישר וצנוע שאינו מחפש בצע כסף או שבחים ועוזר להרבה מחבריו, ביניהם לא מעט חברי פורום, ללא כל כוונת רווח.

מנסיון, ויעידו על כך וותיקי הפורום, כדאי להתייחס לכל מילה שהוא כותב כאן בפורום. רמת המקצועיות, טביעת העין החדה והידע הרב שלו, נרכשו בהרבה שנים עם הרבה זיעה ולא מעט גריז על הידיים.

האיש הזה הוא נכס לפורום!

דוד ידידי, הרבה תודה

שבת שלום וישר כוח :mm_yeah:.

מסכים עם כל מילה ומצטרף, בשמחה למשבחים את דוד, שנחשב בעל לב זהב, צנוע, ורגיש.

בברכה

והערכה עמוקה לדוד מזר

מחברך

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...