Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי 4 אופציות לבחור מביניהם.

- מיצובישי לנסר 1.6

- סיטרואן C4 1.6

- פורד פוקוס 1.6

- רנו מגאן 1.6

כולם דגמי 2007-2008 ובגרסה הכי פשוטה שלהם (ליסינג.. קבוצה 2).

לא אכפת לי מהאמינות של הרכב מבחינת תיקונים וכו', לא אכפת לי מצריכת הדלק, ובטח שלא אכפת לי משמירת ערך.

אכפת לי רק שיהיה:

* נוח מבחינת מרווח, הרבה מקום ומרחב, שאני לא ארגיש בקופסת סרדינים

* נוח מבחינת הנהיגה עצמה והאחיזת כביש

ובכללי שיהיה אוטו "כיפי" ונוח.. שהפלסטיקים מבפנים לא יתפרקו כשעושים עליהם 'פו',.. פשוט שיהיה כמה שיותר נוח ואיכותי.

שוב לא אכפת לי אם לאוטו X יש יותר סיכוי לתקלות מאוטו Y, הליסינג מכסה את זה.. כנ"ל לגבי הדלק.

פורסם

אני חושב שממבחר שרשמת המשפחתומטית העדיפה היא מגאן II.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי הC4 תתאים לך, לדוד שלי היתה מגאן 2 מהעבודה. שנה ראשונה היתה בסדר גמור והיתה מבחינת גודל מתאימה לו לאשתו ו 2 ילדיו עם אופניים\עגלה, בשנה ה שניה התחילו בעיות חמורות, למשל האוטו נכבה באמצע כביש מהיר עם אזהרה חמורה שהופיע (זה אומר שהבלמים לא יעבדו כי הם מופעלים חשמלית, הוא בקושי עצר את האותו) . הודעה כזאת או דומה שגרמה להשבתת האוטו לשבוע לפחות (ביינתים לא ידוע מה אתה מקבל ולרוב אוטו השכרה שאתה משלם עליו דלק).

לקרובת משפחה שלי C4 כבר כמה שנים והיא מבסוטה, כמעט לא היו תקלות ורובם היו פשוטות ונפתרו מהר. היא נראת די טוב ולדעתי הכי נוחה מכולם.

הפורד מתאימה למשפחה (אגב לדוד שלי היתה פוקוס מהעבודה לפני המגאן ועכשיו הוא לקח עוד פעם) גם מבחינת גודל ונוחות אבל מהתרשמות שלי ודוד שלי האוטו פשוט עגלה. הוא נהנה ממנה ולא ממהר לשום מקום לעומתי אבל גם לו היא מרגישה כבדה וחסרת תגובה.

המיצובישי דיי מיושנת והולכת להיות מוחלפת בקרוב בגרסה חדשה ומעניינת. למרות זאת מזחינת נהיגה האוטו נמרץ אך קצת מעורפל בתגובותיו להגה. הוא לא ממש מרווח אבל מספיק למשפחה קטנה (כל אלה מהתרשמות של חבר שהיתה לו אחת ושלי מנסיעות עליה)

בקיצור אם אני הייתי בוחר הייתי לוקח את הC4, לעומת זאת אם יש לך עוד אפשרויות הייתי מסתכל על המאזדה 3 ו היונדאי I30 שבאה מאובזרת מאות ובעלת בקרת החלקה(תקנו אותי אם אני טועה) בגרסא הפשוטה (מה שתקבל בליסינג).

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...