Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TPMS - יש למישהו נסיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני שוקל להתקין TPMS במזדה 3 שלי (2.0 ספיריט).

האם יש למישהו נסיון?

איפה קונים?

כמה עולה?

תודה מראש, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

וכשאתה אומר TPMS אתה מתכוון ל....?

אם אתה מתכוון למערכת ניטור לחץ אוויר בצמיגים, אז זה עולה כמה אלפי שקלים, וברכב סטנדרטי נראה לי די מיותר :roll:

תקנה מד-לחץ אוויר, ותבדוק לבד. יעלה לך עשירית מהמחיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן מדובר על מערכת ניטור לחץ אוויר.

אלפי שקלים?! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

בחו"ל הדבר הזה עולה מקסימום 100$!!!

האם אתה בטוח לגבי המחירים?

ונגיד ואני מוכן להתפשר על כמות הכסף - איפה ניתן לקנות את זה בארץ?

לדעתי זה דבר סופר שימושי, היות ויש לי צמיגים בחתך נמוך יחסים (205/50) - שלא רואים בו נפילת לחץ אוויר של 10 PSI נגיד, עד אשר זה כבר מאוחר מדי...

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

אם אתה מדבר על המערכת שיושבת בתוך הגלגל ו"מדווחת" ללוח שיושב בתוך האוטו - אז פעם אחרונה שבדקתי זה סיפור די יקר. אכן כמה אלפי שקלים.

אני בדקתי ברדיו מילאנו, CLASS A, E&A ועוד איזה חנות שיש שם באיזור (איזור התעשיה של בני ברק). המחירים היו פחות-או-יותר דומים. (הבדל של 200-300 שקל לפה או לשם).

ושוב, גם אם יש לך צמיג עם חתך נמוך, תקנה מד PSI ופשוט תבדוק פעם בשבוע, נגיד יום שבת בבוקר, ואז תדע אם יש מספיק אוויר או לא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי מערכת כזאת ברכבי. עלתה כ 1000 ש"ח והוזמנה מחו"ל. תוסיף על זה עלות התקנת המערכת (בתור הג'נטים) וברכב (מבחינת חשמל).

של hella.

מאוד שימושי ומעניין. המערכת מאוד סולידית ושקטה (כשאין בעיות) - כשאתה מדליק אותה היא בודקת את ארבעת הצמיגים ונכנסת למוד המתנה. אתה יכול לבחור כל מיני יחידות מדידה, לבחור באיזה לחץ אויר תהיה התראה. המערכת גם מתריעה על ירידת לחץ מהירה ועל טמפרטורה גבוהה של אחד הצמיגים.

פעם אחת בבוקר ה TPMS התחיל לצפצף שהלחץ בצמיג השמאלי הקדמי ירד ל 28 PSI. ככה גיליתי בורג שנכנס לצמיג.

תמונה גדולה:

http://www.hella.com/produktion/HellaResources/WebSite/HellaResources/Internet_Picture/USA/Company/General/HELLAPRTPMS_08.jpg

לינק למוצר עצמו:

http://www.hella.com/produktion/HellaUSA/WebSite/Channels/Consumers/Products/New_Products/Tire_Press_Monitor_Sys/Tire_Press_Monitor_Sys.jsp

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש כל מנה רמות וחברות, לכן להגיד שמחיר כמה אלפי שקלים ,זה לא מדויק.

אפשר לקנות גם ב500 ש"ח של APC

היה לי כזה סט. התקנה פשוטה, ולא דורשת שום עלות. האם זה היה שימושי? לא כל כך.

אבל נחמד כאשר יש.

הבעיה היחידה שיש לזה, זה "סנדלרים" שעובדים בפנצ'ריות.

אחרי שאמרתי 10 פעמים שיש חיישן ולהזהר בהורדת הצמיג, שברו לי את החיישן כבר בגלגל הראשון. כל הסט הפף להיות מיותר.

:snipersmi

Omnia mea mecum porto

פורסם

חיישן חדש עולה 50 דולר ואפשר לכייל אותו לצמיג המתאים. לפחות במערכת שאני קניתי.

אני מצאתי את זה מאוד שימושי בנחשונים ובכלל, להבין כמה הלחץ משתנה שכחם או קר. זה גם חסך לי את בדיקת הלחץ השבועית. כאשר אני רואה שהלחץ נמוך ממה שאני רוצה, אני עוצר בתחנת דלק. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...