Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו שנת 2001 והצמיגים האחוריים שלי שחוקים ונוסעים כמו ביצה.

האוטו מתחיל לרעוד לי כבר ב-110 קמ"ש כולל ההגה.

נעזרתי בפנצ'ר מכר שאמר לי שיש להחליף את בצמיגים כי הם כבר שחוקים ובגלל זה האוטו רועד.

לפני הבדיקה שעשיתי לרכב נמצא שיש להחליף את הצמיגים האחוריים ויש לעשות איזון לגלגלים.

הלכתי לעשות איזון לגלגלים והרעידות לא נפסקו. עשיתי איזון רק לגלגים הקדמיים כי לאחוריים לא היה צריך, הם היו בסדר גמור אבל ממה שנבדק זה שיש ג'אנט אחר שהוא קיבל מכה וקצת עקום(מקדימה).

1. איזה חברה של צמיגים אתם ממליצים לי עליהם מבחינת: מחיר, אחיזה, אחזקה לאורך זמן.(האוטו מתוכנן לאחזקה יותר משנה) מידה: 165/70R14

והאם זה בסדר שאני יחליף רק צמיגים אחוריים? כי הקדמיים בסדר גמור.

2. האם אפשר לתקן ג'אנט שהוא עקום? זה לא הג'אנטים השחורים הרגילים.

תודה לכל העוזרים?

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותחליף כבר את כל הרביעייה.

אם אתה רוצה לקבל יותר אחיזה ובלימה, יש לי אופצייה נהדרת בשבילך:

אתה יכול לעבור למידה של 185/60 על הג'אנט המקורי (14").

במידה זו תמצא מבחר רב יותר לש צמיגים איכותיים.

ניתן לשנות מידה זו לפי ספר הרכב בכל מכון רישוי, תמורת 15 ש"ח.

רווח נקי וצמיגים טובים יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תעשה לעצמך טובה ותחליף כבר את כל הרביעייה.

אם אתה רוצה לקבל יותר אחיזה ובלימה, יש לי אופצייה נהדרת בשבילך:

אתה יכול לעבור למידה של 185/60 על הג'אנט המקורי (14").

במידה זו תמצא מבחר רב יותר לש צמיגים איכותיים.

ניתן לשנות מידה זו לפי ספר הרכב בכל מכון רישוי, תמורת 15 ש"ח.

רווח נקי וצמיגים טובים יותר.

נכון לעכשיו אין לי תקציב לכל הארבעה.

הנוחות בנסיעה תשתנה במידה ואני משנה את מידת הצמיג?

והציעו לי 300 שקל על good year

ו-250 שקל על lassa

סביר?

פורסם

האוטו יהפוך להיות מעט יותר קשיח.

לך על הגודייר, לא יודע מה זה "לאסה", וגם לא רוצה לדעת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
האוטו יהפוך להיות מעט יותר קשיח.

האמת שכאשר החלפתי למידה הרחבה חששתי שהרכב יהיה קשה יותר. בפועל קיבלתי רכב רך יותר (כנראה בגלל אופי הצמיג החדש) האחיזה והבלימה השתפרו ומבחר הצמיגים גדל. לדעתי העליה במידה היא דבר שיש בו רק דברים חיוביים.

מבחינת צריכת הדלק, ייתכן ותהיה עליה קלה, אצלי היא לא הורגשה כ"כ. אינני יודע איך הדבר ישפיע על מנועי ה-60 כ"ס.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

תן את הדגם של גודייר שהוצע לך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני בפורום טכני כידוע לי.

אנשים ביקשתי ת'אמת עזרה בבחירת הצמיגים. תשובה לא התקבלה בדיוק.

מחיר עד 500-600 שקל לזוג צמיגים.

(חברה,דגם, נוחות, אחיזה)

בקשר ל-goddyear לא ביררתי את הדגם.

ומה בעניין הג'אנט שהוא עקום, ניתן לעשות משו בנוגע לזה או שצריך להחליף אותו?

• תוכן חדש...