Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעלת IGO 8 על CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזון אחרית הימים מגיע :)

בקרוב תיהיה אפשרות להפעיל את תוכנת IGO 8 (החדשה עם התלת מימד) על מחשב ברכב CarPC.

עד היום כל פתרונות הניווט לרכב היו מוגבלים במנוע של דסטינטור ושימוש במפות ישנות.

בפורום של centrause מדברים על אנשים שהצליחו להפעיל את IGO 8 על מחשב CarPC ואפילו בשילוב עדכנוי תנועה בזמן אמת (עדיין לא פועל בארץ).

http://forums.fluxmedia.net/showthread.php?p=13134#post13134

לצערי אין לי יותר פרטים, מקווה להגיע למשהו בקרוב ולפרסם מדריך התקנה.

תחזיקו אצבעות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

יפה מאוד

מחכה בכליון עיניים

ד"א כרגע אני משתמש ב N95 כ GPS שלי בעזרת תוכנת סלקום נויגטור

ויש שם דיווחי תנועה בזמן אמת ואפשרות לחמוק מהם עובד מצוין

פורסם

כבר קיים עובד תקין לחלוטין אבל בנתיים לא חוקי לכן אני נמנע מלהשתמש

יש גם דסטינטור 7 שלדעתי עדיף בהרבה על IGO אבל גם שם מדובר במשהו לא חוקי אז שוב...אני אישית לא מתכוון להשתמש

untitled.JPG

פורסם

האם יצא כבר IGO8 לשוק הישראלי?

ובקשר לעומסי תנועה, לא כל מקלט GPS תומך בפונקציית TMC.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

קודם שישדרו TMC ואחרי זה נדבר על מה יקלוט אותו :)

בקשר לIGO 8 כרגע אין הפצה רישמית, בכלל מGPS&MORE אין מה לצפות יותר מידי, בשוק מסתובבות מפות מעודכנות בצורה פיראטית והלקוחות האמיתיים שרכשו מהם את התוכנה במיטב כספם נוסעים עם מפות מיושנות ולא מעודכנות

פורסם

תראה בעיקרון כל תוכנה של אקספי יש סיכוי לתאימות בויסטה

יש הגדרה שנקראת "תאימות לאחור" שמאפשרת להריץ תוכנות של אקספי על ויסטה, זה לא עובד תמיד אבל יש סיכוי טוב

• תוכן חדש...