Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות עם קליאו 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

בזמן האחרון יש לי מספר בעיות:

1. חוסר מים במיכל אידוי ולא מצאתי שום נזילה, אין מים בשמן, אין שמן במים וגם מהאגזוז לא יוצאים לי מים.

2. לפעמים שאני מניע את הרכב נורת האלטרנטור נשארת דלוקה עד שאני נותן גז, ולאחר מכן ניכבת.

3. שאני נוסע ועובר על בורות יש דפיקה מצד ימין מאחור של הרכב.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי הבעיות הנ"ל והמלצה על מוסך אמין (לא של יבואן) באיזור הקריות או המפרץ.

תודה!

פורסם

לגבי חוסר המים והנורה שנדלקת- כנראה רצועת האלטרנטור מניעה גם את משאבת המים והיא אינה מתוחה, אז האוטו מתחמם.

פורסם

לגבי הדפיקה מאחור במעבר על בורות: כנראה שהגומיות של הסרן האחורי יבשו והתפוררו.

תקלה נפוצה ברכב הזה. מאוד קשה להחליף אותן, ולכן מחליפים את כל הסרן הזה.זה קרה בכל קליאו שנתקלתי בה (כולל שלי) מהשנתונים הללו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מי המציא לך שמאוד קשה להחליף אותם?

אצלי החליפו ב500 ש"ח את שניהם לפני 9 חודשים ללא כל בעייה.

נכון זה עבודה למישהו שיודע מה שהוא עושה, אבל בהחלט אפשרית.

משאבת המים לידעתכם נמצאת ביחד עם רצועת הטיימינג.

יכול להיות שרצועת אלטרנטור מחליקה או אלטרנטור לא תקין. גש לחשמלאי רכב שיבדוק.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לגבי חוסר המים : ניתן לבדוק נזילות בעזרת משאבת לחץ , להעלות איתה את הלחץ במע' הקירור ולבדוק נזילות , קיימת בדיקה נוספת מאוד פשוטה והיא בדיקת CO2 בנוזל הקירור לוודא שאין דליפה מאטם הראש וכו', הבדיקה האחרונה נעשת בעזרת נוזל המשנה את הגוון שלו במגעו עם CO2.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...