Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי 205 GTI רכשתי לה כבלי הצתה חדשים מכסה מפלג חדש ורוטור חדש.

מאוד פשוט להחליף הכל אז לא טרחתי לגשת למוסך שלי והרכבתי בעצמי.

מכיוון שהחלפתי גם את המכסה מפלג אז לא ניתקתי וחיברתי כל כבל בנפרד אלא ניתקתי את המכסה הישן כאשר הכבלים עדיין מחוברים אליו וניתקתי כל כבל ועל הקופסה עצמה כתבתי את מספר הפלאג אליו היה מחובר מימין לשמאל.

הכל חובר לפי הסדר ונבדק מספר פעמים!!! אך, כעת הרכב לא מניע ויש באקפייריים שזוהי תופעה שהמכונאי שלי אמר שתיתכן כאשר הסדר לא נכון.

החלפתי בין כבל 2 ל-3 והרכב הניע אבל עבד בצורה מזוויעה ולא שרף דלק כמו שצריך היה ריח מאוד חזק ופשוט נכבה בעת עזיבת הגז.

אז אחרי פירוט ארוך מאוד יש למישהו פיתרון?

תודה. יואב.

205 GTI.

פורסם

אבא של גיסי עובד בבוש והביא לי את כל החלקים.. הכבלים של ברו והרוטור גרמני והמכסה איטלקי משהו, חלקים איכותיים ושוב עופר שמתי את הקופסה הישנה ליד החדשה כאשר הכבלים מחוברים והסדר אותו סדר אחד לאחד.

הדרך היחידה זה מכונאי לדעתכם או שאני יכול לפתור בעצמי?

וגם ניסיתי להחליף סדר ולא הועיל.

205 GTI.

פורסם

נשמע כסדר הצתה לא נכון, למרות שלכאורה הכל הוחזר למקום כראוי.

יש לאתר את הצלנדר הראשון במכסה המפלג, לפיו, סדר הצתה 1342 .

אתה יכול לנסות כל פעם להזיז אחד קדימה את כל סדר ההצתה.

לחילופין, מכסה מפלג מתאים פיזית, אך בפנים הפינים לא באותו מקום בדיוק. גם תקלות אחרות יתכנו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם הקופסא של המכסה מפלג בצבע צהוב(אני אני זוכר נכון) וכתוב תוצרת איטליה המכסה לא איכותי כלל.

אני קניתי גם מכסה מפלג איטלקי למאזדה לאנטיס והוא לא עבד טוב, ועשה לי בעיות שאם עוזבים את הגז המנוע מתכבה, החזרתי את הישן וזה הסתדר, בסוף החזרתי את המכסה לחנות.

נסה עם המכסה מפלג הישן.

בדוק שהרוטור יושב עד הסוף וגם שאתה סוגר את המכסה כראוי (סגור את הברגים טוב שלא יהיה חלש מידי)

פורסם

שלילי, לא קיים מנוע שהצילינדר הראשון הוא הקרוב לגיר. תמיד צד הטיימינג הוא הראשון.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שלילי, לא קיים מנוע שהצילינדר הראשון הוא הקרוב לגיר. תמיד צד הטיימינג הוא הראשון.

דוד.

רק שלפעמים הטיימינג הוא בצד הגיר, וצילינדר מס' 1 בצד הנגדי (וולוו D13A) , ולפעמים צילינדר מס' 1 נמצא בצד הגיר (רנו DCI11) , עם טיימינג צמוד אליו, או לא...

פורסם

חנן, הרי במכונית פיג'ו 205 GTI עסקינן. התייחסתי בעקבות ההודעה של ספי למכוניות פיג'ו.

ייתכן שהייתי צריך לכתוב, לא קיים מנוע בפיג'ו 205, שהצילינדר הראשון הוא הקרוב לגיר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
נשמע כסדר הצתה לא נכון, למרות שלכאורה הכל הוחזר למקום כראוי.

יש לאתר את הצלנדר הראשון במכסה המפלג, לפיו, סדר הצתה 1342 .

אתה יכול לנסות כל פעם להזיז אחד קדימה את כל סדר ההצתה.

לחילופין, מכסה מפלג מתאים פיזית, אך בפנים הפינים לא באותו מקום בדיוק. גם תקלות אחרות יתכנו.

בברכה

דני

תודה רבה דני תחילה ניסיתי את פתרונך ואכן זה עבד.

כל הבעיה מלחתחילה הייתה מכיוון שהכבלים עצמם יותר קצרים אז הפכתי את הקופסה והפינים היו קלפי מעלה, לכן הסדר שהיה תואם לקופסה הישנה לא השתאים גם במקרה הזה.

תודה על העזרה שיהיה לכולם סופ"ש נעים.

205 GTI.

• תוכן חדש...