Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ - MGA Roadster 1958

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל ,

כל הכבוד על העבודה היסודית ,

קראתי את כל השירשור מתחילתו , ממש מהנה ונזכיר לי את עבודתי על המוריס 10 שלי .

מצא חן בעני האמירה כי אתה משפץ הרבה חלקים ישנים ומחזיר אותם לחיים במקום להביא חלקים

מחו"ל .

אכן - חדוות היצירה , השיפוץ ועבודת כפיים היא זו שנותת תענוג עצום בשיפוץ !

שיהיה לך בהצלחה רבה , תמשיך כך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המקום בו היה המפתח, מסומן בעיגול הצהוב וחץ כחול.

בתמונה השניה המפתח כפי שהיה מיתחת לראש הבורג. (החזרתי אותו לצורך הצילום)

ברשותי היתה בזמנו שברולט מונזה 3.2 6 V 2 דלתות וגם אנוכי, להפתעתי, מצאתי סט מפתחות רזרביים אורגינאליים מחוברים לאחד הברגים של כונס האויר למערכת החימום, עם אום פרפר,הממוקם בין קיר האש לדופן הקידמית של תא הנוסעים.

במקרה שלי, מכסה המנוע היה נפתח ללא ידית פתיחה מתוך האוטו, אירע שפעם אחת נעלתי את הרכב והמפתחות נותרו בסוויץ, הידיעה על קיום סט כזה הצילה אותו משימוש בפורץ מנעולים.

מצא משה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ישראל

מה עם עידכונים?

איך מתקדם?

ספר ועדכן

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

שלום ישראל,

מה קרה עם תהליך השיפוץ? אני לא מוצא המשך שירשור מעבר ל 10.2.08. האם היה המשך?

אם לא, תוכל לספר למה הפסקת?

אני ממתין בשניות אלו לזכיה במוסטנג 64 בדיוק כפי שאני מחפש כבר קרוב לשנה והייתי רוצה לשמוע היכן ישנן נקודות שבירה (אם יש....).

אלירן בר

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

א. טעות שלי. רק אחרי פרסום התגובה, ראיתי את המשך השרשור. פשוט מדהים. כל הכבוד.

ב. לפני חמש דקות הפסדתי שוב מוסטנג שרציתי לקנות.... איזה באסה.... נמתין לפעם הבאה.

בכל מקרה, מדהים לקרוא את יומן השיפוץ שלך.

אלירן בר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ישראל שלום רב,

ראשית, כל הכבוד. עבודה מצויינת וגם העובדה שאתה משתף את כולם בכל התרחישים עד כה.

קראתי את הסיפור מההתחלה והבנתי שרכשת את הרכב ללא TITLE.

אני עובר את אותו הסיפור. הצלחתי לרכוש רכב מסוג מוסטנג 64, במחיר מעולה ובמצב טוב, הבעיה היא שאין לרכב TITLE. כרגע אני בעיצומו של התהליך והייתי רוצה להחליף אתך מידע בנושא.

תודה,

אלירן

0544508700

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאחר כחודש שלא היתי בקשר עם הפחח, (בגלל שהתיאשתי מקצב העבודה שלו) היום היתה לי תחושת בטן שצריך לקפוץ ולראות האם הוא התקדם במשהו.

בדרך אליו אני כבר מתכנן איך אני הולך לצעוק ולהשתולל עליו אם הוא לא התקדם בעבודה, (עד לפני פסח הוא הספיק לפרק את הריקבונות בקורה התחתונה בצד הנהג בלבד).

הגעתי אליו, בזמן שאני יורד מהאופנוע ועד שאני מוריד את הקסדה מהראש, הוא בא לקראתי עם חיוך רחב מאוזן לאוזן, אני אומר לו בטון כועס "לא עשית כלום מהפעם האחרונה שהיתי הא!?" "למה לא, בוא תראה" הוא עונה לי בחיוך, ומוסיף "ביום חמישי הבא נוכל כבר להרים את הבודי מהשילדה". :shock: כן כן, אני לא מאמין למשמע אוזני, נכנסתי לתוך המבנה שבו הוא "עובד" על ה MGA, ממש לא להאמין הוא הפתיע אותי, את צד הנהג הוא סיים ובצד הנוסע הספיק לחתוך את כל הריקבונות (היו הרבה כאלו, יותר מצד הנהג) ולתפוס בפיקים את רוב חלקי הפח החדשים.

חברים, זה אומר שמיום שישי הבא, בעזרת השם, אפשר לומר סוף סוף "בק טו ביזניס", השילדה תוחזר אלי להמשך עבודה ויש הרבה ממנה.

מצורפות תמונות של חלקי הפח החדשים לפני ההרכבה, תמונות הריקבון בצד הנהג, חלקי פח רקובים מהפרוק בצד הנהג, צד הנהג מוכן וצד הנוסע כפי שנראה היום.

ישראל

IMG_1232.jpg

IMG_1225.jpg

IMG_1226.jpg

IMG_1728.jpg

IMG_1729.jpg

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

משום מה אני לא מצליח להעלות עוד תמונות, ננסה יותר מאוחר.

ישראל

פורסם

אוהוווו...

א. כל כך כיף לראות התקדמות.... ותמונות....

ב. מה בכוונתך לעשות עם החלקים ה"כל כך" חלודים? למשל, עם אלו המצולמים בתמונות 156103 ו - 156104 (אם אני לא טועה, אני מזהה שם חלק מהקורה..?).

ומגיע לנו עוד תמונות, לאחר העדרות כה ארוכה....!!!! :lol:

אלירן

פורסם

סוף סוף מערכת האיוורור מורכבת ומוכנה להתקנה, לאחר אין ספור צביעות והסרה של הצבע, כפי שתואר בשלבים הקודמים.

מצורפות תמונות לפני ואחרי.

ישראל

CIMG2662.jpg

CIMG2663.jpg

IMG_1736.jpg

IMG_1737.jpg

IMG_1742.jpg

פורסם
קראתי את השרשור היום מההתחלה ואני חייב לציין שאהבתי מאוד את העבודה, ואת הגראז' המכובד הזה.:oops:

תודה, :oops:

פורסם
אוהוווו...

א. כל כך כיף לראות התקדמות.... ותמונות....

ב. מה בכוונתך לעשות עם החלקים ה"כל כך" חלודים? למשל, עם אלו המצולמים בתמונות 156103 ו - 156104 (אם אני לא טועה, אני מזהה שם חלק מהקורה..?).

ומגיע לנו עוד תמונות, לאחר העדרות כה ארוכה....!!!! :lol:

אלירן

שמרתי את ארגז הקרטון של ארונית המגירות, ארגז די גדול, את כל החלקים שפירקתי ולא ניתן לשפץ שמתי בתוך הארגז, לא זרקתי כלום.

החלקים לא כל כך חלודים זה "גוש חלודה" שאין מה לעשות איתם במקומם הורכבו חלקי פח חדשים שקניתי בארה"ב, בינתיים גם הם יכנסו לארגז הקרטון.

לצערי אין הרבה תמונות כי לא בוצעה הרבה עבודה, ביום חמישי (אני מקווה) כאשר נפריד את הבודי מהשילדה אני אצלם את התהליך וכמובן אעלה תמונות.

ישראל

• תוכן חדש...