Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ - MGA Roadster 1958

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שתדע לך שאתה ההשראה שלי ! העונג כולו שלי! :oops:

רק בגללך התחלתי לפרק חלקים ברכב שלי מבלי לדעת מה תפקידם וכמוך גם אני ציירתי שירטוטים של איך הם אמורים להיות מורכבים ואת סדר האומים והשייבות . אני מקווה שהפרוק יהיה בזכותי ולא בגללי. :wink:

איפה המושב הזה אולי אני אביא לשם את המיני שלי לפירוק גם? =] בן עמי, אמנם המיני קטנה אבל ממש אין מקום. :-(

אגב איך אתה מבריק את חלקי הכרום כמו לדוגמא את יחידת ה FLASHER חזרה לצבע כרום?

חלקי מתכת בכלל גם אם לא מצופים כרום, דבר ראשון ע"י אופן מברשת פלדה. ברגים, אומים, שייבות וחלקים קטנים אני תופס עם שפיץ פלייר (לא לשכוח לעבוד עם משקפי מגן ומסכת אבק לאף והפה) ומבריש עד שלא רואים סימן לליכלוך או כתמי חלודה, לאחר מכן הברקה ע"י אופן בד כותנה ומישחה מוצקה שיעודית להברקת מתכות.

כנ"ל לחלקי פלסטיק.

חלקים ממש חלודים, נכנסים קודם לאמבט ג'ל לניקוי אסלות CIF של פנטסטיק.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
העבודה על האוטו ממש מתקדמת. חבל שלי אין את הזמן לפרק ולשפץ ולנקות את החלקים ברנו שלי

לירוי, גם לי ממש אין זמן!

ראשון עד חמישי מצאת החמה עד צאת ה.. , צריך להרוויח כסף.

שישי שבת היה מוקדש לאשתי לילדים וגם קצת לסוסים.

פשוט עשיתי החלטה! למשך כשנתיים כל יום שישי מתשע בבוקר ועד הערב אני משפץ את ה MGA.

פעם מישהו אמר שאין דבר כזה אין זמן, זמן עושים.

ישראל

פורסם

אבל אחרי שמבריקים חלקי מתכת זה רק עיניין של זמן עד שהחלודה תחזור , לא צריך למרוח עליה איזו שהיא שכבת מגן ?

אם כן יש איזה חומר שאתה ממליץ עליו?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אבל אחרי שמבריקים חלקי מתכת זה רק עיניין של זמן עד שהחלודה תחזור , לא צריך למרוח עליה איזו שהיא שכבת מגן ?

אם כן יש איזה חומר שאתה ממליץ עליו?

שמן מנוע נקי ופשוט.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לאן נעלם הבחור? אחד השרשורים היפים שראיתי.. אני מקווה שהוא נמצא כמה צעדים קדימה בתהליך, לפני כמה שנים טובות הייתה MG שנת 58 בכפר ביאליק יפהפיה מושלמת ברמת תצוגה מעניין אם היא עדיין חיה ובועטת בזכותה קניתי בזמנו את הטריומף שלי אך בתור ילד בן 18 לא היה לי את הכסף להביאה למצב כזה בכל אופן למרות שאין ברשותי כרגע רכב אספנות

החיידק עדיין קיים ומאוד הייתי רוצה לראות התקדמות עם הMGA המהממת הזו. שבת שלום :-)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

לא נעלם,

הרכב נמצא כבר כחודשיים אצל הפחח. בימים הקרובים הוא יסיים את חיזוק אזור הדלתות ולאחר מכן נוכל להרים את הבודי מהשילדה.

לאחר הפרדת הבודי תהיה לי הרבה עבודה בפירוק השילדה.

אפשר לומר שעד היום שיפצתי את רוב הרכיבים שכבר פרקתי למעט ציפוי כרום ואבץ בחלקים מסוימים.

אני לא רוצה להעלות תמונות של עבודת הפחחות בשביל להמנע מויכוחים מיותרים על איכות ומיקצועיות העבודה של הפחח.

ברגע שאתחיל לעבוד על השילדה אני אחזור לעדכן.

מצורפות תמונות של לפני ואחרי, מיכל הדלק נמרח בשמן מנוע עד לציפוי, ותמונה של ה MGA ממתין לגרר ועל הגרר בדרך לפחח.

ישראל

IMG_1546.jpg

IMG_1548.jpg

IMG_1550.jpg

IMG_1553.jpg

IMG_1568.jpg

IMG_1571.jpg

IMG_1585.jpg

IMG_1588.jpg

פורסם

מדהים, איכות העבודה, ההשקעה ,הירידה לפרטים הקטנים.. אין מילים.. מחכה לתוצאה הסופיתומאחר ואני צפוני גם ,אני מקווה לראות אותך בדרכים,אגב כפי שציינתי ,לצורך ההשראה יש אחת כזו או הייתה לפחות באזור הקריות במצב מושלם.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

שלום.

יפה מאוד.

המשך כך יהיה מדהים.

אגב אני בימים אלו ממש משפץ מנוע וגיר כולל כול המיכלולים בתא המנוע של מוריס משנת 1950.

עוד מעט יהיה שרשור על המנוע תוכל להתרשם ולהנות

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...