Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי סאב של חברת JBL שוכב בבית חדש עם קופסא מקורית(היה בשימוש שבועים),ולאחר שפירסמתי אותו והמחירים שמציעים לי עליו הם מגוחכים החלטתי לשדרג אותו (הוא היה יושב על מגבר 300RMS של JBL) ורכשתי רכב חדש וברצוני לשדרג אותו.הציעו לי את הסאאב הזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479314#

איך הוא והאם יש דגמים יותר מומלצים שאפשרי לשדרג את הסאב שלי אליהם(כיוון שהוא לא בשימוש והדגם הוא 10"GTO1060)

אז תלונות או הצעות "לשיפור" או שכיוון אחר שאפשרי ללכת עליו שייתן יותר דיוק ועוצמה?

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

הסאב שהוא הציע לך הוא אחד הסאבים הטובים ששמעתי יחסית למחיר שלו הוא נותן תמורה נפלאה אני שמעתי את הסאב הנ"ל בהרבה רכבים והוא כל פעם הפתיע אותי מחדש באמת אחלה של סאב והוא עומד עם הJBL עם לא יותר טוב על תסתכל על זה שהוא מוציא"רק" 200 RMS הוא חזק מאוד ונציל מאוד המגבר שלך ירים אותו חבל"ז..

הבאס שלו מאוד נעים ועוטף.

• תוכן חדש...