Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מעוניין להתקין מע' שלמה לרכב. יהיה איטום כרגע עדיין מתלבט אם לעשות רק דלתות קדמיות או גם אחוריות.

ההד יוניט צריך להיות קל לתפעול. קורא שירים במהירות טובה בלי בעיות של קפיצות של הרכב.

יהיה נחמד אם הכפתורים יהיו בצבעים כחול או אדום ועם אפשרות דימר.

כרגע אני נע בין פיוניר לקלריון לאלפיין. בכולם דגמים פשוטים.

אני מעוניין שיהיה 2 יציאות למגבר. ושישמעו טוב בקיצור. חושב שאני ארצה את האפשרות לכיוונים בקטנה אבל לא ברמה של פאזות וסלופים. נראה לי שעד 1500 או 1600 זה בסדר.

לגבי קומפוננט שיהיה 6.5" וברמה של הייבריד אוביישן צליל חזק רך ונעים. מחירים עד 2000.

הטויוטרים כרגע פונים אחד כלפי השני והם במשולש של הדלתות אז לא יודע אם צריך לקחת בחשבון או לא- אבל אני בזמן הקרוב בטוח לא מתכנן שום בניה שהיא מפיבר-אין לי זמן לזה.

לגבי מגבר שיהיה 4 יציאות שבכל יציאה יש לו לפחות 110W RMS ב 4 אוהם.

מגבר מונו לסאב חשוב שהוא והסאב יהיו מדוייקים ולא חזקים בטירוף.

שומע בעיקר מוזיקה שחורה טראנסים ורדיו(גלגלצ למי שתוהה)

כרגע מדובר על במה קדמית אבל יכול להיות שאני אוסיף גם קומפוננט מאחורה בדלתות כי אני כן אוהב את הצליל ההיקפי.

מה צריך לדעת במקרה ואני מתקין עוד קומפוננט מאחורה?

לא שם עדיין תקציב כללי להכל כדי לראות לאיזה כיוון הכל מתקדם.

את ההתקנה אני אבצע ואם לא יהיה לי מספיק זמן אז אני אקח אותו למתקין.

הרכב הוא גולף דגם 4 (שנת 2001)

מקווה שיש מספיק פירוט לכל מה שצריך לדעת.

תודה רבה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד דבר שרציתי לדעת זה אם אני אצטרך לשים טבעות הגבהה לרמקולים בדלתות אם יהיה מגנט גדול לרמקול.

ושוב תודה

VW GOLF V5 2001

פורסם

בתקציב של 2000 ש''ח לקומפוננט,תישמע הרץ הי אנרג'י, שעולה בסביבות 1600,ותחבר אותו בבי אמפינג

כמה אתה מעוניין להשקיע בסאב ומונו?

פורסם

הקומפוננט הנ"ל לאיזה דגם אתה מתכוון? הוא נחשב חד נקי ברור ולא צורם?

לגבי הסאב והמונו 2500 שניהם גג.

VW GOLF V5 2001

פורסם

עם 2500 שקל לסאב + מונו לא תגיע לשום SQL :)

רק תמיר מסוגל לזה:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה אלי ? יש אפשרות להגיע למשהו כמו של תמיר ...

סאב L5 + מגבר טוב , לא ככה אלי ?

יעקב

עריכה:

הייתי הולך על משהו כמו של תמיר . סאבוופר PYLE , הספק של 1400W 700WRMS. X2

מגבר מונו + מגבר 4 ערוצים + הרמקולים היי אנרגי .

לפי הבנתי התקציב בסביבות 7.6 K ?

רדיו דיסק 1600 + מונו וסאב 2500 + רמקולים 2000 + מגבר 4 ערוצים נחמד 1500 = 7600

תקן אותי אם אני טועה.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מדובר פה על מערכת SQL

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

SQL פירושה מערכת איכותית(SQׂ) אך גם חזקה.

הביטוי הומצא ע"י חובבי המערכות בפורומים השונים והוא כביכול הכלאה של SPL & SQ

פורסם

שכחתי לציין שאני לא אוהב סאב חזק.

אני תמיד שמחליש את העוצמה של הסאב מספיק לי ששומעים אותו ומרגישים אותו אבל בד"כ אנשים חושבים שאם יש סאב ושילמו עליו כסף אז כדאי שירגישו אותו וכמה שיותר יותר טוב.

את רוב טווח הבאס אפשר לשמוע מהקומפוננט גם הסאב שם בשביל להשלים ולדייק ולהבליט רק את התדרים שהוא צריך ולא לבלוע בתוכו את כל השיר (לפי עניות דעתי בכל זאת)

אני ממש לא רוצה סאב חזק בטירוף שיהיה בעל חוזק סביר אבל שיהיה מהיר ומדוייק.

לגבי התיקצוב אני לא חושב שאני מעוניין לעבור את ה 7K. בכל זאת אני רוצה לעשות גם איטום וגם ההתקנה וזה מתחיל להיות כבד

ויש עוד אחזקה על האוטו.

VW GOLF V5 2001

פורסם
למה אלי ? יש אפשרות להגיע למשהו כמו של תמיר ...

סאב L5 + מגבר טוב , לא ככה אלי ? כי תמיר הוא כמעט היחידי שמצליח להוציא מסאבים עלובים , תוצאה מעולה . איכשהו התיבות שלו מוציאות מהן משהו

עריכה:

הייתי הולך על משהו כמו של תמיר . סאבוופר PYLE סאב של פייל , לא ממש רחוק מסאב של פיוניר , אז למי שרוצה SQ זה לא המקום , הספק של 1400W 700WRMS. X2

מגבר מונו + מגבר 4 ערוצים + הרמקולים היי אנרגי .

לפי הבנתי התקציב בסביבות 7.6 K ?

רדיו דיסק 1600 + מונו וסאב 2500 + רמקולים 2000 + מגבר 4 ערוצים נחמד 1500 = 7600

תקן אותי אם אני טועה.

לגבי HU אם אתה לא רוצה לייבא את ה775 ו/או לקנות את האלפיין 9887 , הייתי ממליץ שתיקח משהו טוב וזול יחסית כמו הפאנאסוניק 5401 , ובכסף שתחסוך תשלם למתקין כדי שיעשה לך בניות

לגבי קומפוננטים , אז או הרץ או מורל ,

ולגבי סאב ומונו , הייתי ממליץ את המונו של פייל (ולפני שכולם יהרגו אותי :lol: זו דעתי האישית , יכולות להיות לכם דעות אחרות), וסאב קסנון .

בברכה יהודה

פורסם
SQL פירושה מערכת איכותית(SQׂ) אך גם חזקה.

הביטוי הומצא ע"י חובבי המערכות בפורומים השונים והוא כביכול הכלאה של SPL & SQ

את זה אני יודע ... אבל בשביל שהמערכת תהיה חזקה צריך ואיכותית בתקציב כזה צריך להוריד במקום כולשהו אחרת היא לא תהיה SQL , צריך להתפשר באמצע .

ליהודה :

אני חושב שהסאב של PYLE יותר חזק ומדיוק מהפניונר . עדיין זה היה רק מעין הצעה . כדי להגיע כמה שיותר קרוב לעוצמה עם איכות, אבל עכשיו במחשבה שניה , הייתיבוחר סאב אחר .

ושוב לא פוסל את הL5 /L7

יעקב

פורסם

אם אני לא טועה יצא לי לראות מתי שהוא סאבשל ID ב1000 שקל יכול להיות פתרון טוב מאוד

ואם אני כן טועה אז JLW3V3 יהיה גם אופציה מעולה ואני חושב שהוא הכי יתאים לפותח השרשור

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני שמעתי במספר הזדמנויות מערכות של אלפיין ומאוד התרשמתי לטובה. אוהב את הצליל.

אני חושב שאני אקח איזה פאנל פשוט של אלפיין (לא את ה 9855- אני לא מעוניין בו אפילו שהוא חביב הפורום).

והייבריד אוביישן.

כל השאר עדיין פתוח.

אני חושב שהתקבל רושם מוטעה בשרשור.

אני לא מעוניין לבזבז כמה שיותר.

7K זה הרבה מאוד בשבילי להוציא על מערכת ואני לא רוצה/ צריך רכב שאמור להתחרות או להוכיח למישהו משהו.

זה בשבילי נטו ואני הנהג כמעט היחידי ברכב.

אני רוצה מערכת שתהיה נעימה לאוזן ושתדע להיות חזקה וחשוב שהסאונד יהיה איכותי גם בווליום גבוה( לא בטירוף) בלי קליפינג כי זה מוציא אותי מדעתי.

ואני חושב שאפשר לעשות את זה גם ב5K.

אני לא מתיימר לשאוף פה לשלמות ואין מה לעשות הכסף קובע.

אשמח אם תקחו את זה בחשבון

ולגבי הסאב אם יהיה לי זמן אני אבנה תיבה לעצמי רק אצטרך עזרה בקביעה של נפח וצורה וכל השאר אני מאמין שאסתדר בלי בעיה בכלל.

VW GOLF V5 2001

פורסם

אני מציע לך תלך לשמוע את הJL הוא סאב מדהים (בעיני בכל אופן) ושווה כל שקל! כלומר את כל ה1300 שקל שלא כוללים תיבה אבל בקטנה עוד 200 300 שקל אתה בונה לו תיבה מקורית

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...