Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות:מסך מחשב או LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי מחשב ממוצע,לא משהו מטורף,של חברת IBM שכמעט ולא סוחב שום משחק טוב,המחשב הוא כעיקרון מחשב משרדי רגיל,הוא מחבור למסך CRT של מאג,קצת ישן אבל תותך.

המחשב נימצא בחדר של אחי הקטן,שזה חדר די קטן,אין טלוויזיה,ולכן אני רוצה לקנות לו מסך מחשב דק או טלוויזיה LCD שתחובר לממיר כרגיל וגם כן למחשב,גם במיקרה של מסך מחשב דק,יחובר אליו הממיר.

ההתלבטות היא מה כדאי לקנות במיקרה זה?מסך מחשב או LCD?הגודל הניבחר הוא 22 אינצ",אם אפשר אז גם המלצות לדגמים ספציפיים.

תודה מראש.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש גם מכשירים משולבים-מסך+טלוויזיה.

תעשה שיעורי-בית, תציץ בזאפ ובאתרי הפומביות, תשווה,ותבחר.

או, למקרה שלא הבנתי נכון מה אתה מנסה לומר-

מה הכוונה "מסך דק או LCD"?

למיטב ידיעתי אין פלזמות בגודל הזה, והמסכים הדקים הם LCD בלבד. כמובן ייתכן שאני טועה.

בכל מקרה, הצלצתי נשארת בעינה- אתרי המכירות יתנו לך מושג טוב לגבי מה אתה רוצה, כולל מפרט טכני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש באפשרותך מגוון של אפשרויות.

1) אתה יכול להשאר עם מסך CRT ולקנות טלוויזית LCD אשר תוכל לחבר אותה למחשב ולהשתמש איתה כמסך מחשב לכל דבר בנוסף לצפייה בטלוויזה.

2) אתה יכול לקנות מסך מחשב LCD בגודל כרצונך עם יציאה לממיר טלוויזה

3) פשוט לקנות מסך LCD למחשב ומסך אחר לטלוויזה

בהצלחה

פורסם

בזאפ קיימים שתי קטגוריות,מסכי מחשב,מסכי LCD,כניראה שיש הבדל.

בשום פנים ואופן לא נישאר עם CRT ומה שבטוח לא קונה מסך בניפרד וטלוויזיה בניפרד.

מה הפרמטרים שכדאי לבדוק?חוץ מזמן תגובה,ניגודיות וכול הדברים הבסיסים?

אם אפשר גם המלצות לחברות שכדאי וכאלה שלא כדאי להתקרב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לך גם כזה?

הבנתי שאין צורך בממיר בשביל להפעיל בו טלוויזיה זה נכון?

• תוכן חדש...