Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הת'רד הזה פשוט צועק "אני מהמר על..." יש מספר חוקים בסיסיים בשוק ההון, מסחר במט"ח אינו יוצא מן הכלל, אסור להמר! או שאתם אנלסטים ממולחים עם ניסיון רב ומוצלח במסחר במט"ח או שאתם אלה שהם מנצלים לגזרת קופון נאה על חשבונם. אני ממליץ לחבר'ה שרוצים לזרוק את הכסף לשנה ולראות מה יקרה ללכת לבנק ולהתעניין בתעודות סל וקרנות נאמנות, כמו כן יש המון מידע ברשת. למי שרוצה להכנס לשוק ההון ו"ללכלך את הידיים" במסחר עצמאי עם הסכום שברשותו שקודם יפתח תיק השקעות וירטואלי יתנסה במסחר במניות, אופציות ורק אז מט"ח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להתחיל מאיפשהו? כן.

להתחיל מאיפשהו בהימור? לא.

אתה רוצה להשקיע? לעשות כסף? לך תלמד לעשות את זה. או קח ייעוץ אצל מומחה שמבין במט"ח.

מההשקעות של הימורים רק מפסידים בסוף. לך תדע מה יהיה. זה שכל אחד פה זורק השערות זה משהו אחד. מה יהיה? יגידו המלומדים.

GS300.

פורסם

אתה בראש של "זה סכום קטן, אד מה שאפסיד אותו?" אני אומר לך שיש אופציות להשקעה שבהן אולי לא תרווויח משכורת של חודש תוך שבוע אבל גם לא תזרוק את הכסף שלך לאוויר. אם אתה מעוניין להתחיל בשוק ההון אז כמו שאמרתי רק מניות ובהתחלה תיק ווירטואלי בלבד. אתה יכול, כמו רבים, להתחיל ממשכר במט"ח אבל זה בערך כמו לקנות טויוטה סופרה לנהג חדש בתור אוטו ראשון.

פורסם

נושא ההשקעות והמינוף מתחיל לעניין אותי מרגע לרגע.:-)

אכן קראתי מספר מאמרים בנידון וזה יוצא מן הכלל שלא שווה ליהיות שכיר לנצח!.

אני מעוניין ללמוד את הנושא לעומק. יש למישהו רעיון מאיפה מתחילים?

חשבתי על דוכן לימונדה :wink: להתחלה ..

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

יש אין ספור ספרים בנושא, גש לספריה ובקש ספרים בנושא הבורסה ושוק ההון, תתחיל לקרוא כלכלה ודה מרקר או גלובס, בדוק את האתר BIZPORTAL.CO.IL, פתח תיק ווירטואלי באתר הבנק שלך ותתחיל לעשות טעוית שמהן תלמד. או שפשוט תשלם כעשרת אלפיים שקל לקורס :)

פורסם

יש לי חוש טוב בקבלת החלטות עיסקיות וניהוליות ,לכן אני רוצה לנצל את זה לטובת רווח כזה או אחר.

אתחיל בספר אבא עשיר אבא עני.

תודה על ההמלצתות אקסודוס:-).

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

כל סדרת הספרים של "אבא עשיר, אבא עני" מומלצים בחום.

תיק ווירטואלי באינטרנט באמת יכול לתת לכם לשחק ולהבין קצת במה מדובר.

GS300.

פורסם

למה שקוף, כי הדולר תמיד עולה בסוף?

זה יכול להיות נכון, אבל יכול להיות גם לא נכון, לפחות לא בטווח הזמן עליו אנחנו מדברים.

ישנם כרגע תהליכים מעט יותר גדולים מהמחזוריות הקבועה בשווקים, וצריך לקחת את זה בחשבון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם הייתי יודע בוודאות מתי לקנות ומתי למכור הייתי מליארדר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האנשים התרגלו ששער הדולר עומד על מעל 4. כנראה שמשהו גורם להם לחשוב שככה זה יחזור ליהיות. בוקר טוב, אף אחד לא יכול לדעת! אין נורמות בעניין בורסה ומט"ח. אדם בלי ידע מבוסס בנושא שמהמר סתם על תחושות בטן נופל בסופו של דבר!

ואפרופו, מישהו כאן ראה את הנקניק בשומר מסך? מאות אלפי שקלים שהפסיד וגנב, אלפי פעולות סתמיות כדי לקחת עמלות ואח"כ אנשים מתפלאים למה לא סומכים על בעלי המקצוע. נבלה! את כל הארץ זה יזעזע, כל מנהלי תיקי ההשקעות בארץ יפסידו בסופו של דבר.

GS300.

פורסם

אני בספק אם יש מישהו שבאמת מבין במט"ח.

מהגדולים ביותר (ע"ע פישמן) נפלו בעקבות מסחר במט"ח,

ומהקטנים ביותר - עשו רווחים מכובדים בזכות המסחר במט"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פישמן נפל ושמעת על זה. אני מבטיח לך שהוא גם מרוויח לא מעט, ועל זה אתה לא שומע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...