Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אתה יכול מחר בבוקר להתקשר לבנק שלך ולפדות את הפקדון?

אם לא - כל הדיון הזה חסר ערך.

אם כן - במידה ואכן הפסדת את סכום הקרן מבלי שיודעת מראש שהאפשרות שהדבר יקרה קיימת - ניתן לומר בזהירות כי יתכן שיש לך קייס.

מבלי להכנס יותר מידי לפרטי המקרה, אני סבור שיש בזה שמנהל הבנק הביע נכונות לדון בפיצוי אם וכאשר יהיה צורך בכך כדי ללמד שברצונו לסגור את העניין לשביעות רצונך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון אני יכול לפדות את הסכום מתי שאני רוצה רק שאני פשוט לא מרוויח את הריבית שהבנק אמור לתת לי וכמובן שאני פודה את הכסף לא בסכום שהפקדתי אלא בסכום שצמוד כרגע ללירה שטרלינג וכרגע הסכום הזה נמוך מהסכום שהפקדתי .

פורסם
ברגע שאתה עובר את הקורס הראשוני להשקעות בעולם הבורסה, אתה מקבל תעודה שבעיקרון מסמיכה אותך לנהל עד 10 תיקי השקעות. רוב האנשים שמגיעים לקורס הראשוני עושים את זה כדי ללמוד איך לעשות זאת בעצמם. השאר? לומדים באוניברסיטאות או ממשיכים לקורס מורחב הרבה יותר.

לפי מה שאני מכיר, אין דבר כזה הסמכה לנהל 10 תיקים.

ללא הסמכה כלל, אתה יכול לנהל עד 5 תיקים. כל מה שמעבר לזה מצריך הסמכה של מנהל תיקים.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

כשאני חיפשתי איפה אפשר ללמוד לייעוץ קודם כל עברתי קורס וקיבלתי תעודה של יועץ השקעות מוסמך, לניהול של עד 10 תיקי השקעות ברישיון כבעל מקצוע!

אח"כ בשביל להרחיב את האופקים ובעיקר בשביל ללמוד עוד אתה ממשיך לקורס נוסף. שם כבר אין לך הגבלה לX תיקים.

כשתרצה ליהיות עסק מוסמך ומורשה, תתבקש להציג אחת מהתעודות איפה שהוא למעלה בבורסה, לא זוכר בדיוק איפה.

התעודה הראשונה מסתובבת איפה שהוא בבית. אם אני אמצא אני אצלם ויעלה לכאן.

שבת שלום, ויטלי.

GS300.

פורסם

אם אתה יכול גם לפרט קצת על הקורס שעברת ואיפה זה יהיה מצוין.

לדעתי בכל אופן, מדובר בהליכה חלקלקה מאוד על פי התהום- ניהול של מעל חמש תיקים ללא

הסמכה של הרשות לני"ע מהווה עבירה פלילית. אני מאוד מקווה שאתה לא עושה את זה.

שום גוף מלבד הרשות לא רשאי להעניק תעודות יועץ/מנהל השקעות. בטח שלא על סמך קורס של מס' ימים.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אתה בטוח לגבי הירידה של הלירה סטרלינג? לא זכור לי ירידה משמעותית (לא יותר מ 8 אגורות לפחות) בשנה וחצי האחרונות, ואני משתמש בלירות האילו המון בשנה וחצי האחרונות ..

פורסם
אתה בטוח לגבי הירידה של הלירה סטרלינג? לא זכור לי ירידה משמעותית (לא יותר מ 8 אגורות לפחות) בשנה וחצי האחרונות, ואני משתמש בלירות האילו המון בשנה וחצי האחרונות ..

כדאי שתבדוק שוב כי הייתה ירידה של שקל לפחות מאז חודש תשיעי שנה שעברה.

http://www.bankleumi.co.il/vgnprod/muskamimtab_year_multilang_vgn_he.asp?lang=1&sitePrefix=&in_matbea=19&value=5&taarich_end_euro=

פורסם
למי שיש חשבון בבנק הפועלים עם פעילות באינטרנט יכול לראות ב-LIVE שערי מניות ללא השהיה.

גם שמה אם אינני טועה זה בהשהייה של 20 דקות.

פורסם
אם אתה יכול גם לפרט קצת על הקורס שעברת ואיפה זה יהיה מצוין.

לדעתי בכל אופן, מדובר בהליכה חלקלקה מאוד על פי התהום- ניהול של מעל חמש תיקים ללא

הסמכה של הרשות לני"ע מהווה עבירה פלילית. אני מאוד מקווה שאתה לא עושה את זה.

שום גוף מלבד הרשות לא רשאי להעניק תעודות יועץ/מנהל השקעות. בטח שלא על סמך קורס של מס' ימים.

א' בוודאי שזה מאושר. אני לא מקים עסק עם תעודה של איזה חאפר.

ב' אני למדתי בבאר שבע, לא בדיוק מס' ימים אלא כמה מאות שעות למשך חודשים. לא גן ילדים!

GS300.

פורסם
יש אתר שמציע דיווחים חיים מהבורסה ולא בהשהיה של 20 דקות?

אני בספק אם יש אתר, אבל יש תוכנות, חלקן בתשלום וחלק לא, שמציעות עדכונים LIVE מבורסות שונות ברחבי העולם.

GOOGLE IT.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...