Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 01 או פולו 16V 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא עד 25000 ואחרי הרבה חיפושים די ננעלתי על הפונטו ספייס 01.

ראיתי היום מודעת מכירה של פולו 16V יד 5 עם 160,000 ק"מ , טופלה רק במוסך מורשה מגיעה עם ג'אנטים מגנזיום , ח"ח , נעילה מרכזית , סאנרוף, הגה כוח , אזעקה ומערכת.

הרכב אחרי טיפול גדול שכלל החלפת רצועת טיימינג ומחזירי שמן.

המוכר רוצה 25,000 ש"ח.

אני די נעול על הפונטו בגלל שבתקציב הנוכחי זה הרכב עם השנתון הכי גבוה שיש ויחסית הוא מציג אמינות סבירה ועלויות אחזקה טיפולים ודלק נמוכים.

השאלה שלי היא אם השנתון זה נתון חשוב עד כדי כך או שאולי עדיך לרדת בשנתון בתמורה לרכב טוב יותר.

אני לא מכיר את שני הרכבים לעומק ואני לא יודע מי מהם עדיף (אני מניח שהפולו).

האם הפולו גם זולה לאחזקה? איך הצריכת דלק שלה? עלויות טיפולים וכו'?

פורסם

זו גם הדילמה שלי וגם אני מחפש פונטו מהשנתון שהזכרת.

אני חושב שעם כל החשק ללכת על רכב עם קצת יותר "פלפל", אין פה מקום להשוואה, 3 שנים זה הבדל גדול מדי וגם היד ממש גבוהה.

מה גם שאם אתה מזכיר עלות אחזקה אז אני לא חושב שהפולו הזאת תתאים לך. עלויות הטיפולים ויתר הדברים יקרים הרבה יותר בפולו לעומת הפונטו.

בהצלחה שיהיה.

פורסם

שני רכבים שונים מאוד.

הייתה לי פולו כזאת ולאמי יש פונטו כזאת.

הפולו הרבה יותר חזקה וזריזה, ניראת טוב יותר בגרסאות האלה, מאובזרת מאוד, אמינה יחסית. צריכת הדלק הממוצעת שקיבלתי במשך שנה היא 11 ק"מ לליטר. אבל כמו שאמרת הפולו ישנה יותר ב-3 שנים וכנראה הייתה בבעלות של צעירים שלא ריחמו עלייה (יד 5), הטיפולים משמעותית יקרים יותר ב-VW.

הפונטו ספייס SX סופר מיני רגילה בלי שום יומרות ספורטיביות, המנוע הכי חלש בהיצע, מרגישה הרבה יותר חלשה, מרווחת יותר, איכותית יותר מבפנים!! צריכת הדלק עדיפה בהרבה, ממוצע של כ-14 ק"מ לליטר. אחזקה זולה יותר.

עכשיו השאלה מה אתה מחפש? מכונית קטנה וחסכונית או משהו עם קצת יותר פלפל.

• תוכן חדש...