Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום, הודעה מוזרה ב-POLO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פולו 2005. היום כשהתנעתי את הרכב הופיעה לי הודעה בלוח המכוונים (איפה שהק"מ): INSP ולידה סימן של מברג, במשך רוב הנסיעה.

בספר רכב לא מצויינת שום הודעה דומה ואין לי מושג על איזה טיפול מדובר שכן למיטב ידעתי הטיפול הבא עתיד להתבצע רק עוד 5,000 ק"מ.

אשמח אם מישהו יוכל להסביר את פשר ההודעה.

תודה.

פורסם
תודה.

האם לא צריך להכניס את הפולו למוסך כל 15,000 ק"מ? כי בשלב זה עברו רק 10,000 ק"מ מהטיפול האחרון...

בדוק בספר רכב או הוראות יצרן.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

לפי היצרן (וספר הרכב) צריך להכניס את הרכב לטיפול כל 15,000 ק"מ. בנתיים עברתי רק 10,000 ק"מ מהטיפול האחרון, ולכן פשר ההודעה לא ברור לי.

פורסם
לפי היצרן (וספר הרכב) צריך להכניס את הרכב לטיפול כל 15,000 ק"מ. בנתיים עברתי רק 10,000 ק"מ מהטיפול האחרון, ולכן פשר ההודעה לא ברור לי.

תפנה למוסך המטפל ותשאל לפשר הדבר.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אני חושב שהמוסך המטפל אמור לעדכן את המחשב רכב בכל טיפול לגבי מועד הטיפול הבא (ע"י קביעת ערך ק"מ או תאריך יעד הבא).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תאכל'ס כמה קילומטר הרכב עשה עד היום ?

בכול מקרה אם תרצה למחוק את ההודעה בצע את התהליך הבא:

1. הוצא את המפתח מהסווי'ץ

2. לחץ והחזק את הכפתור של איפוס מספר קילומטרים שהרכב נסע עד שיופיע 0.0

3. בזמן שאתה מחזיק ביד את כפתור האיפוס הכנס ביד השניה את המפתח לסוויי'ץ וסובב אותו מבלי להניע

4. תופיע ההודעה service now ולחץ על הכפתור M.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב עשה 55,000 ק"מ, למיטב ידעתי הטיפול הבא אמור להיות ב-60,000 (הטיפול הקודם היה ב-45,000 ק"מ).

אני לא רוצה למחוק את ההודעה אלא לדעת אם באמת יש בעיה עם האוטו או לא (כמובן שהכי נוח לבדוק במוסך אבל עד מחר אולי מישהו ידע). בכל אופן בספר רכב הראו שכאשר צריך להכניס את הרכב לטיפול מופיעה הודעה אחרת ולא INSP שהופיעה לי.

תודה.

פורסם

לא לגמרי בטוח, אבל לדעתי האוטו שלך לא כ"כ נבון בכדי לדעת לבד מתי היגיע מועד הטיפול. הוא בסה"כ יודע לספור קילומטרים.

לכן ההודעה הזו מצביעה על מועד האיפוס הקודם ותו לא.

פורסם

יכול להיות שהמחשב שלך זיהה שעברה שנה, או ,זמן קצוב אחר, מאז הטיפול האחרון ועל כן הדליק לך את התזכורת.

באיזה תאריך נערך הטיפול האחרון?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עברה יותר משנה מאז הטיפול האחרון, לא זוכר בדיוק מתי.

מה שמוזר (לי לפחות) זה שההודעה INSP לא מופיעה בספר רכב.

• תוכן חדש...