Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את כל תגובות השרשור והחלטתי להוסיף רק את ההשקפה שלי.

אם ניקח את הנושא המקורי של פורום זה או כל פורום אחר שעוסק באספנות.

הרעיון בכל אוסף הוא המטרה שלו, מי שאוסף מטבעות,בולים,שטרות,ציורים,כלי נשק,טלכרטים,שעונים,עטים,צלחות ויש עוד בליון אוספים שאני לא יכול פשוט לרשום מפאת המקום.

לא תיתקלו באספן שעונים שמציג שעון של בלאנקפיין זהב 18K, משנות ה50 עם רצועת גומי של שעוני פליק-פלאק--יצחקו עליו בכל פורום אספני שעונים.

למרות שזה השעון שלו וזו זכותו המלאה והוא לא חייב לאף אחד דיו וחשבון מה לעשות איתו.

לא תיתקלו באספן שטרות שיציג שטר משנת 1850 שהוא צבוע כולו בטושים של ארט-ליין-- יצחקו עליו בכל פורון אספני שטרות.

למרות שזה השטר שלו וזו זכותו המלאה והוא לא חייב לאף אחד דיו וחשבון מה לעשות איתו.

לא תיתקלו באספן עטים שיקח לימיטד אדישן של שפר מסדרת ה"סטארז אוף איג'פט" ויחרוט על כל העט לבבות--יצחקו עליו בכל פורום אספני עטים.

למרות שזה העט שלו וזו זכותו המלאה והוא לא חייב לאף אחד דיו וחשבון מה לעשות איתו.

בקיצור, כל אספן שואף להשיג חלקים מהאוסף שלו במצב שנקרא MINT, אם יש מישהו שלוקח חלק מהאוסף ועושה איתו דברים שנראים לרבים העוסקים באותו תחביב כקרקס או בדיחה אין פלא שהתגובות יהיו בהתאם.

לכן, גם אותם תגובות מקובלות.

הרי זה ברור שזה לא עניין לא שלי ובטח לא של אף-אחד מחברי הפורום, מה הבחור עושה עם הרכב שלו.

אבל זה שזה גורר תגובות כפי שנכתבו כאן זה לגיטימי.

הרי כולנו נישן טוב בלילה גם אם הבחור היה מצפה את הרכב בעטיפות של ביצי קינדר, אבל גם אז הייתה פה הזכות הלגיטימית לאמר שזה מגוחך\מצחיק\יפה\אומנותי\בדיחה\הישג או כל מה שיעלה לכל אחד על רוחו.

under construction..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדליק.

משה, אני חייב להודות שזה לא הטעם שלי, אבל האוטו פשוט מדליק.

ולשאר- מה אכפת לכם? הבנאדם הוא אספן אמיתי, עם אוסף שמוקדש כולו למטרה אחת ולנושא אחד. אז הצביעה והקישוטים לא מקוריים? למי זה איכפת? אין פגיעה אמיתית ברכב בגלל הקישוטים, אם אי פעם הרכב יימכר, אפשר להוריד אותם ולהשקיע בצביעה באחד מהגוונים המקוריים שהיו באותה שנה. ביג דיל. אם אני אצבע את הטרנספורטר שלי בדוגמאות וציורי שלום ואהבה של שנות ה60, לאף אחד לא יהיה איכפת, נכון? אבל קישוטים על טנדר פז'ו? אוי ואבוי...

אסף.

פורסם

הרס, לא הרס...

שמתם לב שכל השיפורי מראה שבן משה עשה (או עשו, הבנתי שזה עסק משפחתי) תואמות את רוח התקופה של הרכב? לא תראה שם ג'אנטים מגנזיום, לדים כחולים בשפריצרים, ספויילרים בסגנון ניד פור ספיד ועוד.

אין לי הסברים לקישוטים ההזויים (טוב, יש לי אחד - LSD), אבל זה נראה חמוד לאללה, ונראה די במקום על האוטו. אתם יודעים בגלל מה בעיקר זוכרים את הסיקסטיז בעולם? תרבות ילדי הפרחים, והאוטו מתאים בול לתרבות הזאת. אז רדו מהבן אדם, איש איש באמונתו יחיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש פה אנשים שהם בעד הרכב ויש נגד הכל שאלה של השקפה לא נעלבתי ולא לקחתי יותר מדי ללב פשוט תבינו משהו אחד.

הרכב שקנינו אותו היה במצב סדום ועמורה ואת כל העבודה עליו עשינו לבד והאמת לא פחחות מקצועים יש כימורים ועיקומים בפח אז אם היינו צובעים אותו בצבע אחד הרכב היה יוצא עקום ומכוער באמת, כשהוא צבוע ככה אף אחד לא שם לב לעניין.

2umzz1jyjmni.jpg

• תוכן חדש...