Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לשכוח גם את הסרטון מהמושב האחורי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז,

אני דוקא זוכר שכשאתה חיפשת רכב אספנות לנהיגה יום יומית וכל הפורום קפץ עליך נעלבת יפה מאוד, אז למה לעשות את זה למישהוא אחר?

במיוחד שזה בא ממישהוא שנוהג באוודי קלאסית עם מנוע לא מקורי ומערכת הזרקה שמעולם לא הייתה באוטו הזה.

משה,

אשריך שעשית מצווה, אשריך שאתה שמח וטוב לך.

כל עוד אתה שומר את הרכב על הכביש במצב תקין, מצידי עשית מצווה ולא אכפת לי בכלל איך האוטו נראה.

תודה ששיתפת אותנו ואל תתבאס מכל אלו שהגיבו עקום (או שבעצם זה עכו"ם), קשה להם לפרגן למשהוא שלא עומד בסטנדרטים הנוקשים שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משה, כל עוד הרכב נוסע ומושקע, כאוות רצונך - סע לשלום.

כל הכבוד וההערכה על האוסף ועל המצווה.:-)

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

האוטו משופץ לא לטעמי ולא לטעם רבים אבל הכי חשוב שמשה שומר על רכב במצב נוסע ולא גורם לו להרקב או לחילופין להזרק לברזל,

זה שימור שלדעתי שעדיף על אנשים שמחזיקים רכב לא במצב נסיעה חשוף לפגעי מזג האויר ועשיית פסלים מרכבי אספנות, ראו מוסך ראלקס.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ארז,

אני דוקא זוכר שכשאתה חיפשת רכב אספנות לנהיגה יום יומית וכל הפורום קפץ עליך נעלבת יפה מאוד, אז למה לעשות את זה למישהוא אחר?

במיוחד שזה בא ממישהוא שנוהג באוודי קלאסית עם מנוע לא מקורי ומערכת הזרקה שמעולם לא הייתה באוטו הזה.

משה,

אשריך שעשית מצווה, אשריך שאתה שמח וטוב לך.

כל עוד אתה שומר את הרכב על הכביש במצב תקין, מצידי עשית מצווה ולא אכפת לי בכלל איך האוטו נראה.

תודה ששיתפת אותנו ואל תתבאס מכל אלו שהגיבו עקום (או שבעצם זה עכו"ם), קשה להם לפרגן למשהוא שלא עומד בסטנדרטים הנוקשים שלהם.

שתיתי מים קרים, לקחתי נשימה עמוקה, ספרתי עד 10 ועכשיו אני יכול להגיב במתינות.

להזכירך, שאלתי את דעתם של חברי הפורום הנכבדים לגבי רכישת רכב אספנות לנהג חדש. השאלה הייתה לגיטימית וכן גם התגובות וממש לא משנה אם הן היו בחיוב או בשלילה. נעלבתי ממספר חברים שתקפו אותי אישית על שבכלל העזתי להעלות שאלה כזאת.

גם את האאודי, להזכירך, קניתי AS IS . אין לי כלום נגד שיפורים, נהפוך הוא, אני ממש בעד.

בתוך ההעדפות שלי, אני מעדיף נמר בעור של כבש מאשר מפלצת עתירת שרירים. (ולא שאני לא אוהב את המפלצת).

למרות שאני ממש אוהב ונהנה מהאאודי הלא מקורית שלי, אני בחיפוש מתקדם אחרי חלקים מקוריים לאאודי שבבוא העת יחליפו את יחידת הכוח שנמצאת תחת מכסה המנוע שלה.

דבר נוסף, לצערי האאודי עדיין לא נחשבת לרכב קלאסי ועל זה יעיד אבי נוף שביקש ממני להוציא את הרכב מחוץ לגדר במפגש שישישרון לרכבי אספנות/קלאסיים לפני כחצי שנה בערך.

עכשיו אני מניח שגם אתה מבין שהביקורת שלך על תגובתי התבססה על הבנה לקויה של השרשרים הרלוונטיים שציינת.

לגבי הפירגון, נו באמת, לילד קטן שמצייר את יצירת האומנות הראשונה שלו אנחנו מפרגנים ונותנים לו הרגשה של פיקאסו קטן אבל לבחור בוגר ואחראי (מספיק כדי לנהוג רכב) שהופך יצירה קלאסית לבדיחה גרועה, על זה צריך לפרגן?

גם בתגובה הראשונה שלי למשה כתבתי שזו זכותו של כל אחד לנהוג ברכושו כאוות נפשו אבל גם את דעתי אני רשאי וצריך להביע.

תודה על הסבלנות

ארז (הגאה להקרא עכו"ם)

ארז רונן

פורסם

ארז תבין,

אתה לא מוצא חן בעניך העיצוב שמשה עשה לאוטו ואתה ישר משחרר הערה קוטלת.

פלוני לא מוצא חן בעניו שיוסף מוכר אבטיחים בשכונה מהטרנספורטר T2 שלו.

אלמוני לא מוצא חן בעניו שאברם מסיע את 7 ילדיו לישיבה בוולבו 144 סטיישן שלו על בסיס יום יומי.

אחד אחר לא מוצא חן בעיניו שבחיפושית שנת 59 יש ליעקב מנוע 911(ואם לא הבנת את הערתי בקשר לאוודי שלך, הייתי ציני).

אבל כל הנ"ל מפספסים עובדה אחת שהיא לדעתי (ולדעת רבים) החשובה ביותר:

בזכות אותם אנשים יקרים, הרכבים האפורים והיום יומיים האלה נשמרים במצב נסיעה על הכביש, עם טסט ועם תקינה ובקרה.

ברור שהכי כיף זה לשפץ איזה מוסטנג או פורשה אבל האנשים האלה הם הם באמת אוצרי האספנות של ההיסטוריה המוטורית של ארץ ישראל (לדעתי לפחות).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבנתי שהקישוטים והצביעה נעשו לצורך מצוות הכנסת ספר תורה (אם זה עושה לך טוב ,לבריאות.באמת שאני שמח בשמחתך)

מה יעלה בגורלו לאחר ביצוע המצווה?ישאר ככה או שהקישוטים יוסרו?

נראה לי די פדיחה לנסוע בכבישים עם צביעת "לונה פארק" כזאת.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
ברור שהכי כיף זה לשפץ איזה מוסטנג או פורשה אבל האנשים האלה הם הם באמת אוצרי האספנות של ההיסטוריה המוטורית של ארץ ישראל (לדעתי לפחות).

לא בגירה, לא. האם היית רוצה שמשפצי "האריה השואג" בתל-חי יצבעו לו את הרעמה בג'ינג'י? האם משחזרי הכותל המערבי צריכים לשים רובה צבעונית בין האבנים ההסטוריות? האם השעון העתיק, שקבלת ירושה מאב-סבך, זה שהמנגנון שלו מזמן כבר הפסיק לעבוד, לא ראוי שיחזור לעבוד ואפילו אם מפעיל אותו מנגנון קוורץ סיני מתקדם?

לקחת הסטוריה ולהפוך אותה לבדיחה זולה זה בלתי נסלח ואבוי לבית כנסת שצריך אטרקציות ביזריות כדי לזכות ברייטינג בהכנסת ספר תורה חדש.

ארז רונן

פורסם

כל הכבוד משה!

לנו במשפחה היו גם פרייבט וגם טנדר בשנות ה60 ועד היום הן זכורות לטוב.

ונכון, אי אפשר להסביר למה דווקא 403, זה אוטו מיוחד.

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
משה, מעניין אותי הרומן שלך עם פיג'ו 403.

אני מניח שלכל אחד יש מכוניות קלאסיות מועדפות, אבל מה גרם לך לבנות צי שלם שמורכב אך ורק מ-403ים? למה דווקא 403?

יש לו פשוט מאוד צי של אלטע זאכן...

פורסם

אני הורס מקוריות? תסתכלו על התמונות הבאות ותגידו שאני הורס מקוריות!:

כל התמונות האלה הם 403! תסתכלו מה אנשים עשו לרכבים שינו את הסבא של הרכב! הם באמת הורסי מקוריות!

A1.jpg

A2.jpg

B1.jpg

B2.jpg

B3.jpg

C1.jpg

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם

משה הפעם צר לי לאכזב אותך, לפחות לגבי התמונות של ה-403 קופה הכחולה ולגבי הפתוחה. שתיהן מקוריות לחלוטין!! יש לי ספר של 403 בו מופיעים כל הדגמים הנדירים, המיוחדים ומכוניות הקונספט שיוצרו מדגם זה. אני אנסה לסרוק ולעלות כמה תמונות. אגב כשאני חושב על זה גם הטנדר שלך צריך להיות בספר הזה...:-P

• תוכן חדש...