Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי לפני שבוע פג'ו 205 יד ראשונה עם 33500 ק"מ שטופלה כל שנה במוסך מרום הצמרת בבני ברק.(יש ספר טיפולים)

אתמול התקנתי רדיו דיסק ורמקולים אחוריים ושמתי לב שחזרתי הביתה שהאורות ברכב (גם חיצוני וגם אורות בלוח שעונים)

מהבהבים קלות (מין ריצודים).

היום חזרתי לאיפה שהתקנתי את המערכת..והוא טען שיש בעיה של טעינת יתר וצריך לגשת לחשמלאי.

הלכתי לחשמלאי אחד שאמר שיש בעיה של טעינת יתר (הוא מדד עם מכשיר דיגטלי) וצריך להחליף את הווסת.

הלכתי לחשמלאי נוסף שאמר שאין בעיה של טעינת יתר (הוא מדד עם מכשיר מכני) אבל כדאי להחליף את הווסת.

המחיר הוא 175 ש"ח כולל מע"מ אצל החשמלאי השני.

ואם יהיה צורך לפרק את האלטנרנטור אז זה תוספת של עוד 200 שקל לעבודה.

מה דעתכם,האם זה קשור להתקנה של המערכת יום קודם?

או שפשוט הבעיה בווסת וצריך להחליף אותו.

תודה מראש.

פורסם

הבעיה נובעת מווסת האלטרנטור.

חד משמעית אינה אינה קשורה להתקנה של הרדיו דיסק.

הריצודים אמורים להראות על "קפיצות" של טעינת יתר, אולם אין מדובר בטעינת יתר קבועה.

למען הסר ספק, למרות המתואר בשורה הקודמת, יש להחליף ובהקדם את הווסת.

הסיכוי להחלפת וסת "וזהו" גבוהה, במיוחד האם הרכב אכן גמע כ 35000 קמ' בלבד , ובתנאי שזה אמיתי. (אני נוטה להאמין שכן).

מחירים נשמעים סבירים בהחלט.

מקווה שקיבלת תשובה מקיפה לשאלתך.

תתחדש על האוטו, תהנה.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני..

הק"מ אכן מקורי ,הרכב נקנה מאשה מבוגרת מאוד שהפסיקה לנהוג.

הוא טופל כל שנה במוסך מרום הצמרת מורשה פג'ו בבני ברק. יש ספר טיפולים.

סה"כ רכב מצויין וחסכוני בדלק.

פורסם

אי אפשר להחליף מייצב באלטרנטור של ה205 ללא פירוק. המייצב אינו חיצוני ואין גישה אליו בלי פירוק של האלטרנטור.

מהניסיון העגום שלי, החלפת המייצב בלבד לא תפתור את הבעיה וחיש קל תפרק שוב את האלטרנטור כדי להביא אותו לשיפוץ מלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז החלפתי היום את הווסת אלטרנטור למקורי חדש + עבודה (ללא פירוק אלטרנטור) + מע"מ סה"כ עלה לי 208 ש"ח.

הבעיה של הריצודים נפתרה.

תודה.

פורסם
הבעיה נובעת מווסת האלטרנטור.

...............

הסיכוי להחלפת וסת "וזהו" גבוה............

............

אכן שמח בשבילך, הסיכוי שהאלטרנטור תקין ויחזיק זמן רב, גבוה, זאת לאור ובמיוחד עקב הקלומטרז' הנמוך של הרכב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...