Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדהמתי לגלות שבגלאנט 2000 שברשותי יש התקן ראם אייר ולא פילטר רגיל...

הלכתי להנדסת חלומות שברמת גן וביקשתי לדעת מה הפרוצדורה והמחירים (יש לציין שהיחס והשירות שם מעבר לכל המצופה פשוט חבר'ה שמבינים עניין ומקצועיים):

אז זה באמת בלאגן:

בגלל כל החיישנים של האוויר וכו',צריך לברר לגבי קיט מקורי הערכה הכי זולה כ2000 שח.

בעוד שאני רואה אנשים שהתקינו על הפג'ו 106 שלהם ראם אייר ומוכרים יד שניה בכ550 600 שח.

עכשיו,רציתי לדעת אם באמת כדאי לי להתקין את הראם אייר הזה אם הוא שווה משהו איזה סוגים יש וכו' ולהשקיע כמה מאות ולא יותר,או שעדיף לי לרדת מהעניין לגמרי.

אשמח לתשובות ענייניות

תודה מראש והמשך יום נעים:wink:

פורסם

כל סדנה של שיפורים לרכב תידע להתעסק עם הרכב שלך, מובן מאליו שזה לא יעלה לך 2000 ש"ח.:shock:

תנסה בספויילד אחלה שירות ואחלה מחיר נתנו לי שם.

פורסם
נדהמתי לגלות שבגלאנט 2000 שברשותי יש התקן ראם אייר ולא פילטר רגיל

:wink:

לא הבנתי, אם יש לך ראם אייר, למה אתה הולך לקנות אחד כזה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לי יש כזה ברכב? גאלאנט 19998)

איך אוכל לזהות מה שיש לי זה ראם אייר או לא?

תודה מראש.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מעין ראם אייר? זאת אומרת שראם אייר כמו שיש לפג'ו 106 לא יתאים לכאן?

אשמח לדעת בוודאות כדי שאחסוך לי נסיעות וריצות (ואם האוטו הזה ריצות יותר זולות מנסיעות :) )

פורסם

הוא צודק גם אצלי היה "ראם אייר" מקורי של פג'ו 106XS אבל הוא קטן כזה.

עם הפליטר הפתוח הרעש יותר יפה תגובת הדוושה טובה יותר ,אולי פסיכולוגי אבל אני אוהב את הסאונד בעיקר

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...