Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל העיתונים נכתב שקאיה(קיה)עזבה את סמל"ת עקב זה שהיצרן לא היה מרוצה מרמת המכירות בארץ שחברה שלו כיום מסוגלת ליותר ולכן החליט להחליף יבואן אבל זאת לא הסיבה האמיתית מדוע קאיה(קיה)החליטה לעזוב את סמל"ת

הסיפור האמיתי הוא:כפי שאתם יודם כל חלק חילוף שמוסך של היבואן מוציא נרשם ובמקומו היצרן שולח לך חלק חדש מה עשתה סמל"ת הקימה בתוך המוסך המרכזי שלה מוסך שהם קראו לו "מוסך 10" המוסך הזה היה פיקטיבי וקיבל מהיצרן חלקי חילוף ללא תשלום עבורם.מנהל המוסך המרכזי(האמיתי)הסתכסך עם היבואן של סמל"ת והוא פוטר בעיקבות הפיטורים הוא פנה לקיאה(קיה) וסיפר להם את הסיפור מאחורי "מוסך 10" הם שלחו נציגים לישראל וכשהם נפגשו עם היבואן הם ביקשו לראות את "מוסך 10" אבל כאמור לא קיים מוסך כזה לכן סמל"ת מיד שלימה לנציגי היצרן סכום כסף גדול א.עבור אותם חלקי חילוף שהם קיבלו בחינם ללא צורך ב.כדי שהם(נציגי היצרן)לא יפתחו את הפה לעיתונות.אז זאת הסיבה מדוע קאיה(קיה)החליטה לעזוב את סמל"ת לטובת טלקאר אולי גם בגלל מכירות נמוכות אבל הסיבה האמיתית היא זאת הסיפור הזה סופר לי ע"י מישהו שמנהל מוסך בסמל"ת

פורסם

האמת שהסיפור די מוכר, הבעיה היחידה שהוא היה ידוע כבר מלפני שנתיים וחצי לערך, מוזר שהקוראנים נזכרו בזה רק עכשיו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לדעתי זה ממש לא משנה מה עומד מאחורי כל סיפור היבואנים. טלקאר נראים גם רציניים יותר וגם כאלה שיקחו את המותג לידיים (יבוא דגמים חדשים כמו הסיד - שנראית יותר טוב מה-i30, והספורטאז' שהיא אותו הטוסון במחיר יותר טוב).

פורסם

אגב, מבין כל הזבל הקוריאני הסרטו עדיפה.

נ.ב II יצא לי לנהוג על קרניבל בנזין החדשה. הרכב הפתיע אותי לטובה (וגם הביצועים!)

פורסם

GOLF, קאיה אמורה להיות מעין מותג של יונדאי שפונה לפלח שוק גבוה יותר.

הספורטאז' אמור להיות מאובזר יותר וכביכול "יוקרתי" יותר - ועל כן מחירו גבוה יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יכול להיות, אני לא יודע להגיד בוודאות. קראתי לפני שבוע בערך שהכוונה להביא את הספורטאז' עם מחירים אטרקטיביים יותר מהטוסון. נראה כשזה יקרה...

פורסם

"מוסך 10", נשמע כמו איזה מוסך בהנהלת זאב רווח ויהודה ברקן באחד הסרטים שלהם.

מאיפה המידע הזה?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

סמל"ת נחתכה ע"י קאיה רק כעת מפני שהיתה קשורה אליה בחוזה עד סוף שנת 2007.

מרגע סיום החוזה, לא היתה לקוריאנים אפילו ההתלבטות הקלה ביותר.

ובאופן כללי... נראה שסמל"ת מתנהלת באופן נוראי: מצבה העגום של פיאט, בניגוד מוחלט למכירות המשתפרות באירופה. אלפא רומיאו שאיננה קיימת וכמובן הסיפור האחרון עם קאיה שנראה כמו המסמר הראשון בארון הקבורה של סוכנות המכוניות לים התיכון.

יהודה פ.

פורסם

ואני הייתי בטוח שזה פורום של מכוניות מה פתאום מדברים על קיה ?

חח

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ההשתפרות של פיאט באירופה לא רלוונטית לארץ.

מרבית המכירות של פיאט באירופה הן של רכבים קטנים (בארץ קונים רכב לפי מטר רץ), מנוע טורבו-דיזל קטנים וחסכוניים (בארץ רק 1.6 ליטר בנזין) והכי חשוב - גיר ידני (בארץ רק אוטומט!).

מה גם שזה רכב איטלקי עם סטיגמה שלילית. הסיכוי שלהם להציג תוצאות מכירות דומות לאירופה, בארץ, שואפות לאפס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה גם שזה רכב איטלקי עם סטיגמה שלילית.
ומי דאג שהיא תהיה כל כך שלילית?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סיפור מדהים ובעייתי.

לאחרונה הוצע חוק שאם יתקבל יאפשר לתבוע כותבים ומגיבים באינטרנט על הוצאת דיבה.

יש לי חשש שהודעה מסוג זה מזמינה תביעה.

במקרה כזה תצטרך להוכיח שאתה דובר אמת, אחרת תהיה לך בעיה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

מוזר יש הרבה מוסכים בשם"מוסך 10".

יש בתל אביב ,יש באבן יהודה,יש עוד אחד שאני לא זוכר ויש את זה של סמל"ת.

אולי יש קשר בין ארבעתם?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...